Eş değiştiren çiftlerden itiraflar

Yaziklar olsun. Bu mubarek Ramazan ayinda duydugum en kötü haber bu. Midesiz adi insanlar soyunuz kurusun insallah. Rabbim islah eylesin, bizleri korusun insallah...

Tiksindim resmen şuan..
Hayır nasıl bir psikolojinin ürünü olabilir bu durum ?
Tövbe tövbe..

Aa ne var canim hep ayni seyler zevk vermez ki insana bi sure sonra, biraz farklilik lazim ne kadar gericisiniz
o degil de evliler evlileri tercih ediyomus sevgili olanlari potansiyel tehlike olarak goruyolarmis. La sen zaten kocanin yanina baska kadin atmissin ha evli olmus ha bekar ne farkeder. İns hastalik kaparlar

Hayırlısı be gülüm karısını başka adamla izlemek ne demek yav aman banane ne poh yerseniz yiyin

ıyy iğrençler aptallar bu nedir ya insanlarda ahlak kavramıda yok olmuş yasal yolla aldatmak bildiğin. binlerce kadın aldatılıp kendini hırpalarken onlar bildiğin izliyor ya şaka mı bu allahm daha neler duyacaz hayır karısı nasıl yapıyor ay kusacam sanırım ıyy edepsizler birde sonra aile dostu olup çocuklarını emanet ediyorlar aman allahım daha neler duyacaz bakalm

bunlar uyş.. madde falan alıp yapıyorlar sanırım,yoksa normal ruhda bırının yapacağı bir durum değil,ama bu eskiden beri olan,bilinen birşey,hep var,ama bana göre,elin evli adamı/yada karısı ile yatmakda aynı,illa karın yada kocan görmesine gerek yok,o kişide eve gelip çocuğun yuzune bakıyor,aldatıldığını bildiği halde onunla aynı yatağa giren kişide aynı benım gözümde,illa gözünle görmek gerekmıyor,

Kızlar çok saygısız gördüm sizleri..
Buyrun saygıya..

İnsan isterse esfele safilin isterse Eşrefi Mahlukat olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…