- 5 Ekim 2013
- 3.583
- 3.395
Ne alakası var ?bence de aileler tespit edilip devlet almalı ellerinden....çocuklar ahlaksız demiyorum...ahlaksızlığı meşrulaştıran ailelerin yanında ahlaksız olurlar diyorum...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne alakası var ?bence de aileler tespit edilip devlet almalı ellerinden....çocuklar ahlaksız demiyorum...ahlaksızlığı meşrulaştıran ailelerin yanında ahlaksız olurlar diyorum...
bilmemMigdem bulandi. Hem evli hem cocuklular. Yazik günah. Dunyanin civisi cikmis. Benim kocam birisi laf atti mi deli oluyorken, bunlar başkalariyla sex yapislarini izliyorlar. Ne genis mezhepliler.
Hic mi Allahtan korkmazlar...
Allah doğru yoldan ayırmasin.
Eşini başkasının koynuna sokup eve gidip kendi koynuna almak çok geniş mide ister valla.
Ne desem bilemiyorum. Kusma ihtiyacı hissettim.
Bunlar nasıl çocuk yetiştirir?
Kendileri gibi sapık ruhlu.. Çok yazık gerçekten.
Madem bu kadar normal bu şey madem kimseyi ilgilendirmez neden kendinizin bunu yapmayacağının altını ısrarla çizdiniz kimseyi ilgilendirmez sizin böyle bi fantazinizin olamayacağı demi ama.Kesinlikle ahlaksızlık, sapıklık, rezillik olarak falan görmüyorum. Fantezidir, kendilerini ilgilendirir. Bana sorsan ben yapamam, bana göre değil. Ama yapan insanın da kendi tercihi olduğu için saygı duyarım. Yani değişik bir fantezi, ne bileyim. Bana sadece saçma geliyor. Alan memnun veren memnunsa dünya hoş bir yerdir.
Bana göre değil tabi, altını çiziyorum. Ama bana göre olmayışı bu fanteziyi dünyanın en ahlaksız, pis, sapkınca ve iğrenç şeyi yapmaz. Milletin yatak odası neden başkalarını ilgilendirir hiçbir zaman anlamadım, anlamam da. Biliyor muyuz yan komşunun yatak odasında gece hangi fantezileri yaptıklarını? Hayır. Söylenince, dile getirince mi kötü oluyor?
ben W Wurstria 'nın mesajında 'yapılan şeyin çok normal olduğuna dair' bir ifade göremedim? hem özel hayat olduğu hem de alan da veren de razı olduğu için saygı duyulması yani bizi ilgilendirmediğini söylemiş.Madem bu kadar normal bu şey madem kimseyi ilgilendirmez neden kendinizin bunu yapmayacağının altını ısrarla çizdiniz kimseyi ilgilendirmez sizin böyle bi fantazinizin olamayacağı demi ama.
Normal görüyorum demesine gerek yok yorumuyla normal gördüğünü anladık fantazi özgürlüğü degilmi bu!ben W Wurstria 'nın mesajında 'yapılan şeyin çok normal olduğuna dair' bir ifade göremedim? hem özel hayat olduğu hem de alan da veren de razı olduğu için saygı duyulması yani bizi ilgilendirmediğini söylemiş.
ayrıca kk kadınları bel altı vurmaya o kadar meraklı ki, wurstria kendisinin yapmayacağını belirmeden diğerlerini söyleseydi, mutlaka ''iyi sen sevgilini/kocanı kimle değiş tokuş yaparsan yap bizim yatağımıza karışma'' diyen parlak zekalar çıkacaktı.
Gizli olunca aldatmadan sayiyorlar boylesinede cinsel hayata renk katma diyorlar .ya yok o diğilde benim aklıma bu olay olduktan sonra karı kocalar birbirinin yüzüne nasıl bakıyor ben onu çözemedim.