Önceden telefondan bizim evi yönetmeye çalışıyorlardi. Nereye gittik, ne aldık, ne kadar paramız var... Eşimle başbaşa kalmamız da sorundu onlar için. Hiç unutmuyorum eşimin doğum gününde kayınvalide aradı, sakın doğum günü kutlamayın çok büyük günahmış diye vaaz vermeye başladı. Eşimde anne sen korkma biz günaha girecek birşey yapmıyoruz, pasta yiycez altı üstü diyip kapattı. 10 dakika sonra bu sefer oğlum ben çok hastayım diye aradı ve tam bir saat böbreklerinin ne kadar ağrıdıgini anlattı
Ben annemlere gidince de arayıp laf sokuyordu bizim orda gelinler zırt pırt annelerine gitmez diye
Aslında aynı evde yaşayalım, herşeye karışabilelim istiyorlar,o mümkün olmayınca aynı şeyi telefonda yapmaya çalışıyorlar. Şimdi benle küs oldukları için eşime beni soramiyorlar, benle ilgili yorum da yapamıyorlar. Haliyle sürekli telefon açmanın bir anlamı kalmıyor. Bekarken de ayda yılda bir görüşürlermis zaten. Eşim 5 sene tek başına yaşamış, biz nişanlanınca tutturdular hep beraber yaşayalım, boş yere kira ödemeyin
Bu adam 5 sene tek yaşamış, o zaman kira sorun değildi de şimdi neden sorun oldu dedim bende. Velhasıl dertleri asla oğulları degil. Onların dertleri gelinlerle.