Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vallahi bilsem para verip yapacam akli dengesi düzelsin.Demesin ....sen de..."ben böyle uygun gördüm,canım istedi öyle yaptım " de ..ne yapacak eşin ona da susar inana bana ! Ha bunu söylediğin için seninle tartışmaya girecekse aç bir dizi al meyve tabağını hem ye hem otur izle (hamilesin beslenme önemli) .Eşine beyin nakli yapacak değilsin bu saatten sonra
Hayır düğün nikahtan sonra oldu pandemi sebebiyle keşke belli etselerdi ayrılırdımNeden evinize muska yapmak istiyorlar amaç ne yani? Düğün olmadan kendilerini belli etmişler zaten siz yine de evlenmişsiniz
Okumayın o zaman herkes nasıl yorum yapıyor.Tercüman tercüman ! Editör geliniz lütfen konu sahibi karışık yazdığını belirtmiş düzeltme zahmeti kimde ise o duzenleyi versin konuyu.
Çok şaşırdım demek ki ne olursa olsun ailesine laf etmiyor sizin yanınızda durmuyor gerçekten çok üzücü ve sinir bozucu Allah sabır versinEşim benim yanımda susuyor.
Ben yokken de konuşacağını sanmıyorum ama geçen gün konuştum diyor ama babası açık açık dediği şeye demedim siz yanlış anladınız demiş ki kulağımla duydum ama tamam ben yanlış anlamadım, inanmadım ama uzatmıyorum yoruldum dedim eşime.
Hala babam dememiş diyo.
Sanırsam ben delirmişim
Acil mesafe koy ama bunu eşine belirtmeden yap , yavaş yavaş uzaklaş, bu insanlar çok tehlikeli...Kızlar sorunlar bir türlü bitmiyor.
Sessiz kaldığım için sanırsam..
Eşimin kız kardeşi muska yaptı bize illa evliliğiniz için dedi ben de çok korkarım böyle işlerden eşimde asla inanmaz ama kardeşi her gün aradı ne yaparsanız yapın dedim. Kardeşi devam etmek istedi eşim hayır dedi sonra ben anneme bahsettim bu olaydan çok korktum günah ayrı, para meselesi ayrı oldu.
Kv anneme kızın, kızımla ilgilenmiyo, görüşmüyor demiş annemde en son görüşmüyorsa hoca nerden buluyor kızınız demiş.
Görüşmek istemedim doğru hep hoca anlatıyor.
Sonra kb bana dedikoducu, raporcu, annenin aklına uyan, evliliğiniz için kızım yapmış bunu dedi kv anneme asla söylemem demiş bu arada söylemiş nedense.
Sonra bana seni kız aldık gelin çıktın, gelmiyorsun seninle de ailenle de görüşmeyeceğim dedi.
Babana söyleme dedi bir de ben şoka girdim ciddi anlamda bağırdı eşimde ablası ile balkona gitti beni bırakıp.
Bana vesvesecisin, hep ağlıyorsun, oğlumu mutlu edemez dedim dedi.
Şimdi de bir şey yokmuş gibi perşembe kv doğum günü var bekliyorlar ben asla gitmek istemiyorum sizce bu kadarı hak etmiş miyim?
Bundan önce de çok aramıyorum diye adam hep laf sokuyordu.
Düğün yapacağım da bile pandemiden ertelendi bana senden gıcık aldım oğlumu bize getirmiyosun, düğüne gelmiyorum dedi eşim düğünden vaz geçiyordu mecbur özür diledim ama ağlayarak çünkü bu laflar içime oturdu 25 yaşındayım daha önce kimse bana dedikoducu, vesveseci demedi herkes ince yüreklisin derken bu adam benim psikolojimi bozuyor en son görüşme de bana çok düşünme her şeyi psikiyatriste gideceksin dedi.
Kızı ile görüşmediğim içinde beni çiğnedi diyormuş eşim de çiğnedik diyo utanmadan.
Karışık oldu mu inanın bilmiyorum çok doluyum siz olsanız Allah aşkına bu aileyi, arar sorar mısınız?
Dogüm gününe gider misiniz? Arayıp kutlar mısınız?
Tek hatam onlara yakın olmamak ve hocayı anneme demekmiş öyle dediler bi de
Sen eşinle ortayı bulmaya çalış gerekirse eşini mecbur bırak, esin bu saçmalıklara susarsa hiçbiri durmazİnanın olmadım ne ararım, ne giderim.
Eşim karışmayın aile ilişkimize dese olay biter.
Diyemiyor
Nasıl sorun yok arkadaşım?Eşimle kendi aramızda sorun yok.
Ailesi karıştırdığında oluyor inanın.
Siz olsanız bu hakaretlere karşı görüşür müsünüz?
Sanırsam şuan hamile olduğum için hiç gidelim demiyor.eşiniz sesini çıkarmadığı sürece hep ezileceksiniz. bir de hamileymişsiniz, eşiniz aile olduğunuzun farkında değil gibi geldi bana.
Eşimle normalde kavga etmiyoruz, sorun yok.Nasıl sorun yok arkadaşım?
Seni o kadar üzmüşler,hacı hoca işlerine girmişler de hala görüşsem mi diyorsun.
Eşin kendi seni uzak tutmalı onlardan.
Ben görüşmem.
Benim aram iyi olduğu halde sizler kadar görüşmüyorum inanın.
Eşime belli etmeden keşke dursam ama görüşmek gitmek istediğinde ne olacak? Kayın baba illa laf sokuyor gitmek istemiyorumAcil mesafe koy ama bunu eşine belirtmeden yap , yavaş yavaş uzaklaş, bu insanlar çok tehlikeli...
EvetEllerine sağlık.
Lahana çıktı mı?
Eşiniz sizi üzmüyor yani öyle mi?Eşimle normalde kavga etmiyoruz, sorun yok.
Bunu yapan kız kardeşi hoca işi ile uğraştığını geç öğrendik.
Ama bu konuda haklısınız uzak tutmuyor aksine bir bütün olalım derdinde.
3 aydır yüzlerini görmüyorum yine olay oluyor aramıyorum.
Dün en son görümce küçük cocuğundan beni engellemişti eşime bile demedim ama sanırsam hala ben derdindeler.
Ellerine sağlık.
Kusur zaten eşimde kuzum susmayıp, karışmayın diyemiyor bu konuda diğer türlü anlayışlı ama konu babası olunca susuyor korkuyor mu ne oluyor çözemedim.Eşiniz sizi üzmüyor yani öyle mi?
Gerçekten kırıyorsam kusura bakmayın da asıl problem eşinizde.
Görün bunu lütfen.
Kim kimi engellemiş anlamadım da ne önemi var ki?
Madem siz de hoşlanmıyorsunuz niye takip ediyorsunuz ki?
Neyse...Kusur zaten eşimde kuzum susmayıp, karışmayın diyemiyor bu konuda diğer türlü anlayışlı ama konu babası olunca susuyor korkuyor mu ne oluyor çözemedim.
Bize ve kızlarına ev aldılar mesela ileride çocuk doğursa değiştirelim küçük diyorum eşim babam izin vermez burada oturun der diyor.
Biz ev alsak dahi orayı kiraya verip burada oturmak zorundaymışız bilmiyorum bana tuhaf geliyor.
Hayır zaten ben etmiyorum ama küçük çocuk 7 yaşında ondan engellenmişim çocuğa kin tutacak değilim ama onlar tutuyor demek ki demek istedim