Eş ailesi. 😬

İletişim kopukluğu yaşıyoruz demedim.
Aklıma bakirelik gelmedi🙈
Sorunumuz kb her şeye karışması ve eşimin dinlemesi 😁
bakirelik konusu evet yanlış anlaşıldı ama eşinizle iletişim kuramnıyorsunuz çok aileci olması onların ağzına bakması sizi yok sayması iyi bişey değil. otorup kocanızla bu osrunu halletmeniz lazım aranızda. ÖNCE EŞLER ARASINDA GÜZEL İLETİŞİM ✌

bakirelik konusu evet yanlış anlaşıldı ama eşinizle iletişim kuramnıyorsunuz çok aileci olması onların ağzına bakması sizi yok sayması iyi bişey değil. otorup kocanızla bu osrunu halletmeniz lazım aranızda. ÖNCE EŞLER ARASINDA GÜZEL İLETİŞİM ✌
Konuşuyorum artık öncelik olarak biziz diyorum evet diyor ama içten anlıyor mu? Sanmam anlasa babasına biz iyiyiz sorun sizden çıkıyor der diye düşünüyorum ama tık yok

Olaylar bana karışık geldi. Ama bildiğim tek şey eşin yüz veriyor. Sen de sustukça tepelerine çıkarmışsın. Mesafe önemli korumaya çalış...

Olaylar bana karışık geldi. Ama bildiğim tek şey eşin yüz veriyor. Sen de sustukça tepelerine çıkarmışsın. Mesafe önemli kurumaya çalış...
Evet sinirden tam anlatamadım ve zaten ilişkileride karışık hep birlikte olmak istiyorlar.
Zaten sorun ben mesafeli olduğum içinmiş..
Olmasam neler olur acaba.

Muskayla uğraşan kişiyi evime de almam, evine de gitmem. Kaşla göz arasında bir şey yapmayacağının garantisi yok. Ayrıca bunlar olurken eşin ne halt yapıyor. Zahmet olacak ama bi ağzını açıp konuşsun

Evet sinirden tam anlatamadım ve zaten ilişkileride karışık hep birlikte olmak istiyorlar.
Zaten sorun ben mesafeli olduğum içinmiş..
Olmasam neler olur acaba.
O zaman mesafeyi daha da uzatın hat bile çekmesinler. İlişkiler tehlikeli görünüyor

Eşinin ailesinin cahillik paçalarından akıyor.

Allah akıl fikir versin. Hepsi ayrı bir alem.

Uzak durmakla en iyisini yaparsin. seni manuple etmeye calisiyorlar yok kızımızdin gelin çıktın vs vs.

Kimse kimsenin kızı olamıyor bundan emin ol.

Mümkün mertebe az muhattap ol.

Kızlar sorunlar bir türlü bitmiyor.
Sessiz kaldığım için sanırsam..
Eşimin kız kardeşi muska yaptı bize illa evliliğiniz için dedi ben de çok korkarım böyle işlerden eşimde asla inanmaz ama kardeşi her gün aradı ne yaparsanız yapın dedim. Kardeşi devam etmek istedi eşim hayır dedi sonra ben anneme bahsettim bu olaydan çok korktum günah ayrı, para meselesi ayrı oldu.
Kv anneme kızın, kızımla ilgilenmiyo, görüşmüyor demiş annemde en son görüşmüyorsa hoca nerden buluyor kızınız demiş.
Görüşmek istemedim doğru hep hoca anlatıyor.
Sonra kb bana dedikoducu, raporcu, annenin aklına uyan, evliliğiniz için kızım yapmış bunu dedi kv anneme asla söylemem demiş bu arada söylemiş nedense.
Sonra bana seni kız aldık gelin çıktın, gelmiyorsun seninle de ailenle de görüşmeyeceğim dedi.
Babana söyleme dedi bir de ben şoka girdim ciddi anlamda bağırdı eşimde ablası ile balkona gitti beni bırakıp.
Bana vesvesecisin, hep ağlıyorsun, oğlumu mutlu edemez dedim dedi.
Şimdi de bir şey yokmuş gibi perşembe kv doğum günü var bekliyorlar ben asla gitmek istemiyorum sizce bu kadarı hak etmiş miyim?
Bundan önce de çok aramıyorum diye adam hep laf sokuyordu.
Düğün yapacağım da bile pandemiden ertelendi bana senden gıcık aldım oğlumu bize getirmiyosun, düğüne gelmiyorum dedi eşim düğünden vaz geçiyordu mecbur özür diledim ama ağlayarak çünkü bu laflar içime oturdu 25 yaşındayım daha önce kimse bana dedikoducu, vesveseci demedi herkes ince yüreklisin derken bu adam benim psikolojimi bozuyor en son görüşme de bana çok düşünme her şeyi psikiyatriste gideceksin dedi.
Kızı ile görüşmediğim içinde beni çiğnedi diyormuş eşim de çiğnedik diyo utanmadan.
Karışık oldu mu inanın bilmiyorum çok doluyum siz olsanız Allah aşkına bu aileyi, arar sorar mısınız?
Dogüm gününe gider misiniz? Arayıp kutlar mısınız?
Tek hatam onlara yakın olmamak ve hocayı anneme demekmiş öyle dediler bi de
Cok karışık yazıyorsunuz .

Eşinin ailesinin cahillik paçalarından akıyor.

Allah akıl fikir versin. Hepsi ayrı bir alem.

Uzak durmakla en iyisini yaparsin. seni manuple etmeye calisiyorlar yok kızımızdin gelin çıktın vs vs.

Kimse kimsenin kızı olamıyor bundan emin ol.

Mümkün mertebe az muhattap ol.
Evet zaten bu kelimelerin üstüne hiç istemiyorum.
Bence de olamaz kimse kimseyi ne kızı, ne annesi kadar sevebilir.
Bakalım eşim bu saatten sonra ne yapacak 🙄

İnanın olmadım ne ararım, ne giderim.
Eşim karışmayın aile ilişkimize dese olay biter.
Diyemiyor
Demesin ....sen de..."ben böyle uygun gördüm,canım istedi öyle yaptım " de ..ne yapacak eşin ona da susar inana bana ! Ha bunu söylediğin için seninle tartışmaya girecekse aç bir dizi al meyve tabağını hem ye hem otur izle (hamilesin beslenme önemli) .Eşine beyin nakli yapacak değilsin bu saatten sonra

Muskayla uğraşan kişiyi evime de almam, evine de gitmem. Kaşla göz arasında bir şey yapmayacağının garantisi yok. Ayrıca bunlar olurken eşin ne halt yapıyor. Zahmet olacak ama bi ağzını açıp konuşsun
Eşim benim yanımda susuyor.
Ben yokken de konuşacağını sanmıyorum ama geçen gün konuştum diyor ama babası açık açık dediği şeye demedim siz yanlış anladınız demiş ki kulağımla duydum ama tamam ben yanlış anlamadım, inanmadım ama uzatmıyorum yoruldum dedim eşime.
Hala babam dememiş diyo.
Sanırsam ben delirmişim😁😁

X