- 11 Aralık 2018
- 40.213
- 249.570
“Bu adam” diye bahsettiği kim hiç anlamadım mesela. Kayınpeder mi, koca mı?aynen baya karışık yazmış .günlük hayatta da kendini ifade edemiyorsa ailesi ile ve eşiyle iletişim kopukluğu oluyorda olabilir.
Kayınpeder. Kocaya laf yok.“Bu adam” diye bahsettiği kim hiç anlamadım mesela. Kayınpeder mi, koca mı?
Diyorum tabi ki baba kuzusu babasına karşı gelemiyorduEs kisisi bunlar olurken nerde?
Beni muhattap etme ailenle niye diyemiyorsınuz?
Kvde ne münasebt bana hakaret edecek yani?
Kızıyla da görüsmek zorunda değilim.
Kvdeyle değil esinizle cözmek zorundasınız bunları.
Gitmem.
Zaten baş etmek imkansız yalan bile varayy cok çirkef ınsanlar bunlar
sız bunlarla bas edemezsınız ben soyleyeyım daha sızı suclu cıkarmaya calısıyorlar
bence degısık ıslerle ugrasan bu ılgınc ınsanlardan uzak durmalısınız
kayın pederi canım“Bu adam” diye bahsettiği kim hiç anlamadım mesela. Kayınpeder mi, koca mı?
Evet aynı şeyi düşündüm üstüme gelip çıldırtıp, deli olacaksın diyorlarDaha neler duyacağız bakalım. Ona mı kalmış muska yaptırmak sizin için? Hiç samimi gelmedi bu insanlar bana.
Ayrıca bu insanlar seni delirtmek için her şeyi yapıp sonra psikiyatriste mi gideceksin diyor? Neyin emrivakisi bu?
Kocalar hep muhteşemdir, muhteşem değilse bile özünde iyidir.Kayınpeder. Kocaya laf yok.
İnanın olmadım ne ararım, ne giderim.Gitme tabiki. Ayrıca ne ara böyle yüzgöz oldunuz. Elinde iş yok senin. Eşim yanında yetişkin birey gibi dursa, kimse sana laf söyleyemez. Eşinden bu yüzü bulmuşlar.
Nasıl laf yok.Kayınpeder. Kocaya laf yok.
O yüzden görüşmüyorum çünkü eşim konuşamıyor bu konulardaEşin 5 para etmez bir adam. Eşin böyle olduğu sürece sen daha çok özür dilersin haksizliklara karşi.
İyi de bu şekilde nasıl mutlu olacaksınız ki?İnanın olmadım ne ararım, ne giderim.
Eşim karışmayın aile ilişkimize dese olay biter.
Diyemiyor
Siz bu meseleyi eşinizle çözeceksiniz. O, eş olursa kimse size bir şey diyemez.Nasıl laf yok.
Ne laflar var ama anlamıyor.
Babasına karışma dese karışamaz ki ama tık yok adamda
Kuzum evlenmiştik düğün sonra oldu ve eşim yüzünden oluyor zaten suspus olduğu bu bizim hayatımız diyemediği için.Keşke eşiniz annesi istedi diye düğünden vazgeçecekken gidip özür dilemeseymissiniz. Evlenmeden belliymiş herşey aslında.
Ailede herkes herşeyi biliyor anneniz bilince suçlu olunmuş.
Çok kıymetli, hürmetli eşiniz ne yapıyor bu arada?
Burada asıl sorununuz kiminle oluyor peki, eşinizle mi ailesiyle mi?Nasıl laf yok.
Ne laflar var ama anlamıyor.
Babasına karışma dese karışamaz ki ama tık yok adamda
Eşimle kendi aramızda sorun yok.İyi de bu şekilde nasıl mutlu olacaksınız ki?
Eşinizle aranızdaki sorun ailesinin size karışmasına izin vermesi.Eşimle kendi aramızda sorun yok.
Ailesi karıştırdığında oluyor inanın.
Siz olsanız bu hakaretlere karşı görüşür müsünüz?
Zaten eşimden oluyor babasına aile meselelerimize karışma diyemediği için.Siz bu arada
Burada asıl sorununuz kiminle oluyor peki, eşinizle mi ailesiyle mi?
Size karşı sorumluluğu olab kayınpeder mi esiniz mi?
Konu başlığı eş ailesi değil , eş olmalıydı.