Eş ailesi

Görüşmek istemezsem eş ailesi üzerimize geliyor.Mecburen görüşüyoruz.

Üzerimize geliyor diye birsey olabilir mi? Madem millet görüsmek istiyor yerini ve haddini bilsinler. Yok rahat duramiyorlarsa sonuclara da katlanacaklar. Bu kadar basit. Siz onlar ne dese, ne yapsa yinede gidip bir masaya oturuyorsaniz "ah bak zaten cekip duruyor" diye devam ederler cünkü cizgileriniz yok

Çok doğru 1 sene önceki benle şimdiki ben bile aynı değil yaşıyoruz görüyoruz büyüyoruz ama kiminde bu daha erken yaşta da olabiliyor tabi istisnalar var, 1 sene önceki bende herkesi kendi canım kanım akrabam eşim dostum gibi görürdüm ama bişeyler yaşadıkça içlerinde oldukça görüyo insan kendinden bu kadar ödün vermemesi gerektiğini , dediğiniz gibi insan başetmeyi öğreniyor

Yahu istedigi kadar üzerine gelsın. Zorlamı.Elti kim. Sonucta o kadar yakın bi insan degil. Hayır de net ol. Sen net degılsın, ınsanlar da seni ikna ediyor

iy

iyide kaynana gittiginde esin ne alemde peki sana biz baskasnı alıcaz dediginde kocam masayı devirmedimi nasıl konusursun ana deyip evi terketmedimi valla kocalar 5 para etmezse kadın ne kadar kendini savunursa savunsun

Yahu istedigi kadar üzerine gelsın. Zorlamı.Elti kim. Sonucta o kadar yakın bi insan degil. Hayır de net ol. Sen net degılsın, ınsanlar da seni ikna ediyor
Ben nettim zaten de eşim gidelim diye tutturdu aile üzerine gelince. Tek te gitmek istemiyor kaynanama dedim görüştürmeyin e iyi oldu artık formalite görüş diyor.

Niye? Eltin Basbakan mi? Ic isleri bakani mi? Formalite görüsme formaliteden anlayan insanlarla yapilir. Hadiszlerle degil.
Ben çok ısrar ettim görüşmemek için sonra eltim arayı düzeltmek için uğraştı aradı sordu falan ama onlar dedi diye yani

Ben eltimle 3 yıldan uzun süredir görüşüyorum. Başlarda benim de üstüme geldiler. Önemli olan kararlı bir duruş. Ben duruşumu hiç bozmadım. Şimdi kimse bir şey diyemiyor. En son geçen sene kayınbabam yokladı eltin senden özür dilemek istiyor diye. Geri çevirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…