- 25 Mart 2020
- 22
- 3
-
- Konu Sahibi Balkopugu20
Evet ama eş ailesi ile sıkıntı yaşamak istememiş olabilir.Bir de eş ailesi baskıcı zorla görüştürmek istedi bizi sürekli üzerimize geliyorlardı. Biz oraya gittiğimizde onları da çağırıyorlardı onlar da geliyordu.Eltiyle sorunun var diye ayrilmaya kalkismak ve eltininde bunu duyunca duzelmesi cok sacma degilmi? Eltinle gorusmeyecektin hayatina devam edicektin ordan burdan çekiştirip ne yapacagina karar vermisler saglam durmayi ogren bence
Eltiden dolayı boşanmak nedir yaa. Siz elti ile mi evlisinizMerhaba, Evlenirken çok sıkıntı yaşadım. Kayınvalidem sürekli sorun yaşattı beni istemediği için. Eşimin ağzından laf almış bana karışıp duruyordu giydiğim pantolana kadar yok gelinliği şurdan alın mobilyayı şunu alın oje sürme dar kot giyme vs vs bir de annem eşime 5 tl lik yem aldırmıştı kayınvalide bunu duyunca rahatsız olmuş sen niye alıyon demiş. bende eşime rahatsız olduğumu söyledim sonra işte istemedi. Eşim dedi boşver evlendikten sonra karışamaz ben seni seviyorum evlenelim bende eşimi seviyordum evlendik. Düğünde eşime takılan altınları istediler vermedik.Sonra bende ağladım falan kaynanaya dedim veremeyiz borcumuz var bir sürü.orda bana bir surat yaptılar ailecek eltisi kaynı hepsi.Borç vermişler kaynıma düğünden önce. Sonra tatile gittik tatilde aramışlar eşimi ne zaman dönceniz hakkımda konuşmuşlar doldurmuşlar. Tatil dönüşü kayınvalideye bi gittim eltim demedik şey bırakmadı bana o kadar ağrıma gitti ki keşke dedim aileye o kadar tepki vermeseydim o kadının da işine geldi. Bana neler dedi öğretmenlik mezunuyum atanmadım alay eder gibi eşime sen memursun benim için o memur değil. Sonra bana biz başkasını alcaktık falan. O kadar üzüldüm ki ben ona iyi davranmıştım sorun çıkmasın diye ve cevap ta vermemiştim olaylar büyümesin diye. Kendisi çalışıyor ona ödeme yaptırmışlar her şeyi aile ona hç harcama yapmamış. Bna yapınca kısknmış. Yaptı dediğim de yanlış anlaşılmasın çoğu şeyi babam ve eşim ödedi kp sadece bilezik ve yemeği ödedi. Ki ben bilezik filan istemedim kendileri yapmışlar eşime sorup.layınvalide biz altınları vermeyince sinir oldu.bende kaynıma niye borç verdiniz madem durumunuz yok dedim. Heralde bu laf eltime gitti. Sonra işte bi dünya laf işittim eltiden. Şimdi aradan zaman geçti. İnsanlarla aram iyi şimdilik. Eltiyle görüşmeyi kesmeme izin vermedi aile. Boşancaktım nerdeyse.özür dilemiyor, uğraşıyor, arayı düzeltmeye çalışmıyor, bende ayrılalım dedim eşime. Kadının hiçbir çabası yoktu çünkü barışmak için. Aile de inatla beni görüştürüyordu. Hani oğullarımızın arası bozulmasın diye.en son dedim eşime ben ayrılıcam. Eltimin barışmaya niyetı yok bu sürekli üzerime gelip durcak. Ayrılıcam deyince eltim geri vites yaptı iyi davranmaya başladı.sonra bende iyi oldum. Formalite görüşüyoruz saygı çerçevesinde.Bazen kendime diyorum keşke tepki vermeseydim verseydim altınları da şu lafları işitmeseydim. O kadar ağrıma gitti ki. Özgüvenimi kaybettim. Değersiz hissettim kendimi. Sınava çalıştım az bi puanla kaçırdım. Bu sene ise hazırlanıcam ama hiç motive olamıyorum.
İstediği kadar laf göndersin araya girmeye çalışsın değil elti kv de de olsa eşim beni ben eşimi sevip sayıyosam bizim aramızda bir sorun yoksa kim ayırabilir ya ne için vazgeçmeye kalktığınızın farkında mısınız, sakın oyuna gelmeyin lütfenOnla evli değilim ama yaşamayan bilemez. Sürekli laf gönderiyordu kaynanayla.
Eltin seni kiminle aldatmis?yoksa tlfnunda baska msjlar mi gordun?Merhaba, Evlenirken çok sıkıntı yaşadım. Kayınvalidem sürekli sorun yaşattı beni istemediği için. Eşimin ağzından laf almış bana karışıp duruyordu giydiğim pantolana kadar yok gelinliği şurdan alın mobilyayı şunu alın oje sürme dar kot giyme vs vs bir de annem eşime 5 tl lik yem aldırmıştı kayınvalide bunu duyunca rahatsız olmuş sen niye alıyon demiş. bende eşime rahatsız olduğumu söyledim sonra işte istemedi. Eşim dedi boşver evlendikten sonra karışamaz ben seni seviyorum evlenelim bende eşimi seviyordum evlendik. Düğünde eşime takılan altınları istediler vermedik.Sonra bende ağladım falan kaynanaya dedim veremeyiz borcumuz var bir sürü.orda bana bir surat yaptılar ailecek eltisi kaynı hepsi.Borç vermişler kaynıma düğünden önce. Sonra tatile gittik tatilde aramışlar eşimi ne zaman dönceniz hakkımda konuşmuşlar doldurmuşlar. Tatil dönüşü kayınvalideye bi gittim eltim demedik şey bırakmadı bana o kadar ağrıma gitti ki keşke dedim aileye o kadar tepki vermeseydim o kadının da işine geldi. Bana neler dedi öğretmenlik mezunuyum atanmadım alay eder gibi eşime sen memursun benim için o memur değil. Sonra bana biz başkasını alcaktık falan. O kadar üzüldüm ki ben ona iyi davranmıştım sorun çıkmasın diye ve cevap ta vermemiştim olaylar büyümesin diye. Kendisi çalışıyor ona ödeme yaptırmışlar her şeyi aile ona hç harcama yapmamış. Bna yapınca kısknmış. Yaptı dediğim de yanlış anlaşılmasın çoğu şeyi babam ve eşim ödedi kp sadece bilezik ve yemeği ödedi. Ki ben bilezik filan istemedim kendileri yapmışlar eşime sorup.layınvalide biz altınları vermeyince sinir oldu.bende kaynıma niye borç verdiniz madem durumunuz yok dedim. Heralde bu laf eltime gitti. Sonra işte bi dünya laf işittim eltiden. Şimdi aradan zaman geçti. İnsanlarla aram iyi şimdilik. Eltiyle görüşmeyi kesmeme izin vermedi aile. Boşancaktım nerdeyse.özür dilemiyor, uğraşıyor, arayı düzeltmeye çalışmıyor, bende ayrılalım dedim eşime. Kadının hiçbir çabası yoktu çünkü barışmak için. Aile de inatla beni görüştürüyordu. Hani oğullarımızın arası bozulmasın diye.en son dedim eşime ben ayrılıcam. Eltimin barışmaya niyetı yok bu sürekli üzerime gelip durcak. Ayrılıcam deyince eltim geri vites yaptı iyi davranmaya başladı.sonra bende iyi oldum. Formalite görüşüyoruz saygı çerçevesinde.Bazen kendime diyorum keşke tepki vermeseydim verseydim altınları da şu lafları işitmeseydim. O kadar ağrıma gitti ki. Özgüvenimi kaybettim. Değersiz hissettim kendimi. Sınava çalıştım az bi puanla kaçırdım. Bu sene ise hazırlanıcam ama hiç motive olamıyorum.
Onla evli değilim ama yaşamayan bilemez. Sürekli laf gönderiyordu kaynanayla.
Elti laf saydırken senin ağzınimi bantladılar ver lafını ağzına deli deliyi görünce kaçar.Merhaba, Evlenirken çok sıkıntı yaşadım. Kayınvalidem sürekli sorun yaşattı beni istemediği için. Eşimin ağzından laf almış bana karışıp duruyordu giydiğim pantolana kadar yok gelinliği şurdan alın mobilyayı şunu alın oje sürme dar kot giyme vs vs bir de annem eşime 5 tl lik yem aldırmıştı kayınvalide bunu duyunca rahatsız olmuş sen niye alıyon demiş. bende eşime rahatsız olduğumu söyledim sonra işte istemedi. Eşim dedi boşver evlendikten sonra karışamaz ben seni seviyorum evlenelim bende eşimi seviyordum evlendik. Düğünde eşime takılan altınları istediler vermedik.Sonra bende ağladım falan kaynanaya dedim veremeyiz borcumuz var bir sürü.orda bana bir surat yaptılar ailecek eltisi kaynı hepsi.Borç vermişler kaynıma düğünden önce. Sonra tatile gittik tatilde aramışlar eşimi ne zaman dönceniz hakkımda konuşmuşlar doldurmuşlar. Tatil dönüşü kayınvalideye bi gittim eltim demedik şey bırakmadı bana o kadar ağrıma gitti ki keşke dedim aileye o kadar tepki vermeseydim o kadının da işine geldi. Bana neler dedi öğretmenlik mezunuyum atanmadım alay eder gibi eşime sen memursun benim için o memur değil. Sonra bana biz başkasını alcaktık falan. O kadar üzüldüm ki ben ona iyi davranmıştım sorun çıkmasın diye ve cevap ta vermemiştim olaylar büyümesin diye. Kendisi çalışıyor ona ödeme yaptırmışlar her şeyi aile ona hç harcama yapmamış. Bna yapınca kısknmış. Yaptı dediğim de yanlış anlaşılmasın çoğu şeyi babam ve eşim ödedi kp sadece bilezik ve yemeği ödedi. Ki ben bilezik filan istemedim kendileri yapmışlar eşime sorup.layınvalide biz altınları vermeyince sinir oldu.bende kaynıma niye borç verdiniz madem durumunuz yok dedim. Heralde bu laf eltime gitti. Sonra işte bi dünya laf işittim eltiden. Şimdi aradan zaman geçti. İnsanlarla aram iyi şimdilik. Eltiyle görüşmeyi kesmeme izin vermedi aile. Boşancaktım nerdeyse.özür dilemiyor, uğraşıyor, arayı düzeltmeye çalışmıyor, bende ayrılalım dedim eşime. Kadının hiçbir çabası yoktu çünkü barışmak için. Aile de inatla beni görüştürüyordu. Hani oğullarımızın arası bozulmasın diye.en son dedim eşime ben ayrılıcam. Eltimin barışmaya niyetı yok bu sürekli üzerime gelip durcak. Ayrılıcam deyince eltim geri vites yaptı iyi davranmaya başladı.sonra bende iyi oldum. Formalite görüşüyoruz saygı çerçevesinde.Bazen kendime diyorum keşke tepki vermeseydim verseydim altınları da şu lafları işitmeseydim. O kadar ağrıma gitti ki. Özgüvenimi kaybettim. Değersiz hissettim kendimi. Sınava çalıştım az bi puanla kaçırdım. Bu sene ise hazırlanıcam ama hiç motive olamıyorum.
Eltim bana sinirlendi diye boşanma kararı alsa ben şok olurum gidip özür falanda dilemem evlilikleri sağlam değilmiş der geçerdimMerhaba, Evlenirken çok sıkıntı yaşadım. Kayınvalidem sürekli sorun yaşattı beni istemediği için. Eşimin ağzından laf almış bana karışıp duruyordu giydiğim pantolana kadar yok gelinliği şurdan alın mobilyayı şunu alın oje sürme dar kot giyme vs vs bir de annem eşime 5 tl lik yem aldırmıştı kayınvalide bunu duyunca rahatsız olmuş sen niye alıyon demiş. bende eşime rahatsız olduğumu söyledim sonra işte istemedi. Eşim dedi boşver evlendikten sonra karışamaz ben seni seviyorum evlenelim bende eşimi seviyordum evlendik. Düğünde eşime takılan altınları istediler vermedik.Sonra bende ağladım falan kaynanaya dedim veremeyiz borcumuz var bir sürü.orda bana bir surat yaptılar ailecek eltisi kaynı hepsi.Borç vermişler kaynıma düğünden önce. Sonra tatile gittik tatilde aramışlar eşimi ne zaman dönceniz hakkımda konuşmuşlar doldurmuşlar. Tatil dönüşü kayınvalideye bi gittim eltim demedik şey bırakmadı bana o kadar ağrıma gitti ki keşke dedim aileye o kadar tepki vermeseydim o kadının da işine geldi. Bana neler dedi öğretmenlik mezunuyum atanmadım alay eder gibi eşime sen memursun benim için o memur değil. Sonra bana biz başkasını alcaktık falan. O kadar üzüldüm ki ben ona iyi davranmıştım sorun çıkmasın diye ve cevap ta vermemiştim olaylar büyümesin diye. Kendisi çalışıyor ona ödeme yaptırmışlar her şeyi aile ona hç harcama yapmamış. Bna yapınca kısknmış. Yaptı dediğim de yanlış anlaşılmasın çoğu şeyi babam ve eşim ödedi kp sadece bilezik ve yemeği ödedi. Ki ben bilezik filan istemedim kendileri yapmışlar eşime sorup.layınvalide biz altınları vermeyince sinir oldu.bende kaynıma niye borç verdiniz madem durumunuz yok dedim. Heralde bu laf eltime gitti. Sonra işte bi dünya laf işittim eltiden. Şimdi aradan zaman geçti. İnsanlarla aram iyi şimdilik. Eltiyle görüşmeyi kesmeme izin vermedi aile. Boşancaktım nerdeyse.özür dilemiyor, uğraşıyor, arayı düzeltmeye çalışmıyor, bende ayrılalım dedim eşime. Kadının hiçbir çabası yoktu çünkü barışmak için. Aile de inatla beni görüştürüyordu. Hani oğullarımızın arası bozulmasın diye.en son dedim eşime ben ayrılıcam. Eltimin barışmaya niyetı yok bu sürekli üzerime gelip durcak. Ayrılıcam deyince eltim geri vites yaptı iyi davranmaya başladı.sonra bende iyi oldum. Formalite görüşüyoruz saygı çerçevesinde.Bazen kendime diyorum keşke tepki vermeseydim verseydim altınları da şu lafları işitmeseydim. O kadar ağrıma gitti ki. Özgüvenimi kaybettim. Değersiz hissettim kendimi. Sınava çalıştım az bi puanla kaçırdım. Bu sene ise hazırlanıcam ama hiç motive olamıyorum.
Eltim olmadıgı icin herhlde,su eltiyi ciddi ciddi dert edenleri anlayamıyorum.Merhaba, Evlenirken çok sıkıntı yaşadım. Kayınvalidem sürekli sorun yaşattı beni istemediği için. Eşimin ağzından laf almış bana karışıp duruyordu giydiğim pantolana kadar yok gelinliği şurdan alın mobilyayı şunu alın oje sürme dar kot giyme vs vs bir de annem eşime 5 tl lik yem aldırmıştı kayınvalide bunu duyunca rahatsız olmuş sen niye alıyon demiş. bende eşime rahatsız olduğumu söyledim sonra işte istemedi. Eşim dedi boşver evlendikten sonra karışamaz ben seni seviyorum evlenelim bende eşimi seviyordum evlendik. Düğünde eşime takılan altınları istediler vermedik.Sonra bende ağladım falan kaynanaya dedim veremeyiz borcumuz var bir sürü.orda bana bir surat yaptılar ailecek eltisi kaynı hepsi.Borç vermişler kaynıma düğünden önce. Sonra tatile gittik tatilde aramışlar eşimi ne zaman dönceniz hakkımda konuşmuşlar doldurmuşlar. Tatil dönüşü kayınvalideye bi gittim eltim demedik şey bırakmadı bana o kadar ağrıma gitti ki keşke dedim aileye o kadar tepki vermeseydim o kadının da işine geldi. Bana neler dedi öğretmenlik mezunuyum atanmadım alay eder gibi eşime sen memursun benim için o memur değil. Sonra bana biz başkasını alcaktık falan. O kadar üzüldüm ki ben ona iyi davranmıştım sorun çıkmasın diye ve cevap ta vermemiştim olaylar büyümesin diye. Kendisi çalışıyor ona ödeme yaptırmışlar her şeyi aile ona hç harcama yapmamış. Bna yapınca kısknmış. Yaptı dediğim de yanlış anlaşılmasın çoğu şeyi babam ve eşim ödedi kp sadece bilezik ve yemeği ödedi. Ki ben bilezik filan istemedim kendileri yapmışlar eşime sorup.layınvalide biz altınları vermeyince sinir oldu.bende kaynıma niye borç verdiniz madem durumunuz yok dedim. Heralde bu laf eltime gitti. Sonra işte bi dünya laf işittim eltiden. Şimdi aradan zaman geçti. İnsanlarla aram iyi şimdilik. Eltiyle görüşmeyi kesmeme izin vermedi aile. Boşancaktım nerdeyse.özür dilemiyor, uğraşıyor, arayı düzeltmeye çalışmıyor, bende ayrılalım dedim eşime. Kadının hiçbir çabası yoktu çünkü barışmak için. Aile de inatla beni görüştürüyordu. Hani oğullarımızın arası bozulmasın diye.en son dedim eşime ben ayrılıcam. Eltimin barışmaya niyetı yok bu sürekli üzerime gelip durcak. Ayrılıcam deyince eltim geri vites yaptı iyi davranmaya başladı.sonra bende iyi oldum. Formalite görüşüyoruz saygı çerçevesinde.Bazen kendime diyorum keşke tepki vermeseydim verseydim altınları da şu lafları işitmeseydim. O kadar ağrıma gitti ki. Özgüvenimi kaybettim. Değersiz hissettim kendimi. Sınava çalıştım az bi puanla kaçırdım. Bu sene ise hazırlanıcam ama hiç motive olamıyorum.
Boşanma dilekçesine "eltimle aramızda şiddetli geçimsizlik" filan mı yazacaksın?
Yani iş kocanda bitiyor. Ben birisiyle görüşmek istemiyorsam görüşmem. Mecbur kalırsam bayramda seyranda belki. O da mesafeli bir şekilde.
Eltin seni kiminle aldatmis?yoksa tlfnunda baska msjlar mi gordun?
Kuzum elti kim be sanane merhaba de gec ya bosanirken daha mantikli sebepler ariyoruz yapma boyle..
Eltim bana sinirlendi diye boşanma kararı alsa ben şok olurum gidip özür falanda dilemem evlilikleri sağlam değilmiş der geçerdim
Evet galiba fazla umursuyorum ama tek o değildi eş ailesi de çok üzerime gelmişti eşi doldurmalar annemi arayıp bni şikayet etmeler falanBence cok fazla umursuyorsunuz eltiydi onu bunu. Hayat böyle gecmez.
Boşanma dilekçesine "eltimle aramızda şiddetli geçimsizlik" filan mı yazacaksın?
Yani iş kocanda bitiyor. Ben birisiyle görüşmek istemiyorsam görüşmem. Mecbur kalırsam bayramda seyranda belki. O da mesafeli bir şekilde.
Evet galiba fazla umursuyorumEltin seni kiminle aldatmis?yoksa tlfnunda baska msjlar mi gordun?
Kuzum elti kim be sanane merhaba de gec ya bosanirken daha mantikli sebepler ariyoruz yapma boyle....
Ya insanları anlamıyorum o kadar üzüldüm ki değdi mi kıskançlık yapmaya o da harcama yapmasaydı o kadar ben ne yapabilirim. Ben iyi olmak istiyordum. Haklılık payları yok bence çünkü fazlasıyla ilişkimize müdahale etmişlerdi.tamam sen de cevap gönder o zaman
yani sen memursun eşin değil cümlesinde ne var ben bunu anlamadım
değilsin memur
elti kıskanmış da şuymuş da buymuş da çok da umursama
önemli olan eşimi doldurdular cümlen neyle doldurdular
dolmasın ya da gerçekten söylediklerinde haklılık payı var mı dur bir düşün
15 yıldır evliyim eltimi en son 10 yıl önce gördüm
evlerimizin arası 10 dakika
kv de bu şehirde yaşıyor
küs müs değilim, kimse de umurumda değil
kv görüşün gidin gelin dedi bunca yıldır, bana dediğine göre ona da demiştir
he he dedik geçtik
eltim evine eşya aldırmış bana almadılar, eltime nişanda bile 4 bilezik takmış bana takmadılar
daha geçen yazdım bir konuya
beni istemeye geldiklerinde kv "öbür geline 4 bilezik taktım nişanda, buna takmıyorum" dedi
annem kavga mı çıkarsaydı
eltiyle görüşmek görüşmemek benim geleceğim olan bir sınavda son umursanacak şeydir
oturun çalışın eltiyi de boş verin
hatta işte atanın, eltinin lafı havada kalsın, siz de memur olun, bunu kendinizi motive etmek için kullanın
Evet iyi olmaya çalıştım olay büyümesin diye tek kelime etmedim.İşte daha az para harcamak istedikleri.Verseydiniz keşke onların taktıklarını. İstediklerine göre vardır bir şey o onların sorunu. Böyle eş ailesi sorunlarında hep olan bize oluyor ben hep diyorum sorunu sen değil karşı taraf çıkarıyorsa duymayacaksın görmeyeceksin, asla laf yetiştirmeyeceksin. Kısacası mesafeni koyacaksın.