- 2 Nisan 2019
- 119
- 52
- 32
Günaydın kızlar ben yeni evliyim ama es ailesine bir türlü ısınamadım sevemedim.sebebi ise bazi yasananlar,kayinvalidem düğünde gelen hic bir hediyeyi bana vermedi annem gelen en ufak seyi verirken hediyelerde degilim ama onlar benim hakkim degilmi en azından gösterebilirdi onu bile yapmadi kendimce gerekcem zamaninda hediye götürdüklerim bana geri getiriyor bende onlara geri goturcem diye dusundu galiba? Nisanda takilan takilari da aldilar guyya oda takanlar geri takmakmis ne kadar takildigindan haberim bile yok. sadece bana mehir taktılar. Ailem yine ayni sekilde bana takilanlari bana verdi taki olarak da birseyim yok evimde de esya eksiğim var yani düşünüyorum da hersey maddiyat olmasada yapilanlar hos degil bu sebeblerden icim isinmadi kinada aglamadim ailemde aglamadi yas havasi yokdu aaa hic biri aglamiyor biz zaten gelin almiyorz damat veriyoruz diyorlarmis bunu bizimkiler duymus. Gelip bana soylemediler ama kendi aralarinda konusurlarken duydm nisan alisverisinde de tatsiz olaylar yasandi simdi esim bana sevemedin alisamadn diye yükleniyor ben soguk durdukca ama elimden gelmiyor yakin durmak düğünden sonra da sanki ben de sorun varmis gibi bir tavır laf ima derdindelerdi anlayamadim gerçekten bu insanlari.