Eş ailelerinde ayrimcilik. Siz soyleyin ne yapiyim.

sevmiyosa sevmiyodur yapcak bişey yok malesef..
bnm annemde eşimin ailesini sevmez ama ablamın kv sine bayılırlar hatta bende bayılırım kadına her gittiğimde ziyaret ederim. yıldızları uyuşmadıysa demek

Babanız ablanızın eşinin ailesi ile daha çok konuşacak konu buluyor, ortak noktaları daha çok demekki. Saygısızlığı yok, kavgaları tartışmaları yok, boşverin bence. Yılbaşı için de siz eşiniz ile plan yapın, kimseyi çağırmayın.

Yani ille birini çağırmak zorundaysaniz eşinin ailesini davet et bu sene de.yada boşverin onları eşinizle zaman geçirin.keyif yapın evde

Sureklı aileleri bır araya getirmek zorunda degılsın ki. Yıl basında çıkın Esinle program yapın mesela. Arkadaşlarınızla yapın aıleleri herseye katma o zaman bence saçma da zaten

Niye takiyosunuz ki biraraya getirmeyin.illaki iyi olmalarina gerek yok.ben 4 yillik evliyim bayramdan bayrama yada cok onemli bisey olursa arasirlar o kadar otesi yok.gerekte yok bence

Biraz ablanizi kiskanmis olabilir misiniz? Her sey karsiliklidir. Esinizin ailesi ve babaniz birbirlerine uyusamamislar, ablanizin tarafiyla da uyusmuslar bunda ne var? Her insan herkesle anlasmak zorunda degil. Kaldi ki babaniz anlasamasa ne olur? Siz anlasin, sizin araniz iyi olsun yeter.

Kardeşimle benim hikayemi yazmışsınız resmen ama üzülmeyin bu kadar nolur benim babamda benim eşimin ailesini çok sever kardeşimin eşinin ailesine pek yaklaşmaz en son düğünde görüştüler sanırım başka görmediler birbirini kayınbabama da abi abi diye ağzından düşmez ben çok memnun oluyorum kardeşim üzülüyordur ama görüşüp bi tatsızlık çıkıp iyiyken daha kötü olacaklarsa damadın da morali bozulacaksa hiç karşılaşmamak bazen daha iyi ailemizden biri bile olsa beş parmağın beşi bir değil kimse kimseyi sevmek zorunda değil saygı duymak zorunda babanız da böyle düşündüğünden belki gelmiyor bi lafımız sözümüz karşılaşır kızımın huzuru bozulur diye düşünüyor olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…