Normal sartlarda babami yalniz cagiririz hep. Her hafta yalniz gorusuruz. Gecen sene yilbasi diye boyle bir davet ediyim iki aileyi de dedim. Iki aile de benden bwkliyordu cubku. Sonuc olarak babam gelmeyim dedi. Ben de esimin ailesini de cagirmaktan vazgectim. Ama sonra babam tek geldi.Sevmediğini düşünüyorsanız iki aileyle plan yapmayın bence.Eşiniz için de onun ailesini ayrı davet edip ilgilenseniz babanızın yapmasin dan daha çok mutlu etmiş olursunuz. (Benim başıma gelse bende üzülürüm ama yapacak bişey yok )
Aynen ya. Buz sevgılıyken görüntülü zor konusurduk haftada bırkca kez sehır dışındaydı. Kardeslerımın sevgılılerı eve davet edılıyor. Kayınvalıde kayınpeder görümcem bız nısanlıyken eşim gelınce mahvederlerdı benjmle görüşüyor onlarla az görüşüyor diye şimdi görümce hanım a kızım yasadıgı şehre git e tanış görüş o gelemıyorsa modundalar.. Ayrımcılık mı yaşanmış lık mı bılemıyorum adı neyse ama benım çoğu vakıf zoruna gidiyorAma ilk evlenene oluyor genelde olan.
Ben de ailenin ilk evleneni olarak çileyi çektim, benden sonrakiler daha rahattı nişanlılıklarında vs. Ben nişanlanana kadar kaç yıllık sevgilimi annem görmezden gelirdi, ama benim düğünüme kardeşimin sevgilisi davet edildi mesela.
Ben bunu ayrımcılık gibi görmüyorum, yaşanmışlıklar insanları değiştiriyor.
Babanız eşinizin ailesine somut bir kötülük yapmadığı sürece anlaşamıyorlar diye kızamazsınız. Ayrı ayro görüşün, bir araya getirmeye çalışmayın.
Hissetme arama da .otur esinle başbaşa gecır. Adam istemiyor zorla degıl yada eşının ailesi ile aran iyiyse sadce onları cagırNormal sartlarda babami yalniz cagiririz hep. Her hafta yalniz gorusuruz. Gecen sene yilbasi diye boyle bir davet ediyim iki aileyi de dedim. Iki aile de benden bwkliyordu cubku. Sonuc olarak babam gelmeyim dedi. Ben de esimin ailesini de cagirmaktan vazgectim. Ama sonra babam tek geldi.
Bu sene yilbasinda ne yapmaliyim ki? Sorumluluk hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?