Eş adayı nasıl araştırılır

tatile gitmişsiniz, cinsellikte tamam, evlilik teklifini de kabul ediyorsunuz ama ne durumda olduğunu çok bilmiyorsunuz, gidip görmüşsünüz iyi para kazanılan iş yerleri belli eder kendini. gittim gördüm ama o paraları kazanabilir mi bilmiyorum diyorsunuz bu bir şüphe. başkalarına sorup araştırmadan bence eşiniz olacak kişiyle bunları rahat konuşabilirsiniz. yüzüğün fiyatını öğrenmenize takılmadım. gösterişli bir şey muhtemelen merak ettiniz. benim tanıdığım burda kvnin taktığı bileziği götürüp önceden kullanılıp kullanılmadığını sormuştu :-) her neyse konuyu kaynatmadan bence de ailesiyle de görüşmelisiniz, evet demişsiniz tanışabilir ve gözlemleyebilirsiniz. ama iş yerine gidip bu işten bu paralar kazanılmaz diyorsanız bunu sadece sevgilinizle konuşmalısınız.
Burda bi sürü olay okuduk. Kim ben buyum diyor özellikle Türk erkekleri. Yabancı uyruklu sevgilim, arkadaşım da oldu. Ama Türk erkeği değişik kendisi ile barışık değil.

tatile gitmişsiniz, cinsellikte tamam, evlilik teklifini de kabul ediyorsunuz ama ne durumda olduğunu çok bilmiyorsunuz, gidip görmüşsünüz iyi para kazanılan iş yerleri belli eder kendini. gittim gördüm ama o paraları kazanabilir mi bilmiyorum diyorsunuz bu bir şüphe. başkalarına sorup araştırmadan bence eşiniz olacak kişiyle bunları rahat konuşabilirsiniz. yüzüğün fiyatını öğrenmenize takılmadım. gösterişli bir şey muhtemelen merak ettiniz. benim tanıdığım burda kvnin taktığı bileziği götürüp önceden kullanılıp kullanılmadığını sormuştu :-) her neyse konuyu kaynatmadan bence de ailesiyle de görüşmelisiniz, evet demişsiniz tanışabilir ve gözlemleyebilirsiniz. ama iş yerine gidip bu işten bu paralar kazanılmaz diyorsanız bunu sadece sevgilinizle konuşmalısınız.
Kadınlar klübü okumaya başladıktan sonra insan hep bi şüphe duyuyor. Neler neler okuduk. Konuşmakta bazen fayda etmiyor. Ona gark ettirmeden nasıl öğrenirim-di derdim. Ama bir daha mı asla.

Burda bi sürü olay okuduk. Kim ben buyum diyor özellikle Türk erkekleri. Yabancı uyruklu sevgilim, arkadaşım da oldu. Ama Türk erkeği değişik kendisi ile barışık değil.
evet ama doğruyu söylememe ihtimalini düşünerek hiçbir şey sormamakta bana normal gelmiyor. tatile gidecek kadar, cinsellik yaşayacak kadar samimiyim, evlilik teklifini kabul edecek kadar daha da samimiyim evlenmeyi kabul etmişim düşündüğünüz gibi evlilik adımı önemli ama ne iş yaptığını ince ayrıntıya kadar soramıyor ve bilemiyorsam çok sağlıklı bir ilişkide hissetmem kendimi. kendi hakkında doğru söylemeyecek belki okey ama öğreneceğiniz insanların doğruyu söyleyeceği ne malum. sadece şüpheniz varsa uzak durun derim ben. çünkü anladığım kadarıyla gidip gördüğünüz işten o paralar kazanılacak gibi değil. yine de gözlemlerseniz belki evlilik sürecine kadar iyi olur

Hepimizin sınırı var siz yürüyerek oraya kadar anca demek 🤷🏻‍♀️
Daha ezemediniz mi beni? Yani ben sizin kadar zengin de değilim yurt dışı da görmedim. Beni bunlardan vurmaya devam edecekseniz buyrun yakışanı yapmaya devam edin.
Sevgili adayınızla tencere kapaksınz bence evlenin👌

Ciddi ciddi birinden tc kimlik numarasını ve e devlet şifresini istediğinizde size vereceğine inanıyor musunuz? Gerçekten bunu veren birine de güvenip evlendiniz mi? 😂😂😂😂

Saftiriklik turnusolü olarak kullanılabilir bence bu yöntem. 11 aylık sevgilisine tc kimlik numarasını, e-devlet şifresini veren adam dolandırıcı değildir, ama bol bol dolandırılır. Sonraki soru da "bu kadar kolay dolandırılabilir bir adamla evlenilir mi" olur artık :KK53:

Saftiriklik turnusolü olarak kullanılabilir bence bu yöntem. 11 aylık sevgilisine tc kimlik numarasını, e-devlet şifresini veren adam dolandırıcı değildir, ama bol bol dolandırılır. Sonraki soru da "bu kadar kolay dolandırılabilir bir adamla evlenilir mi" olur artık :KK53:
Onu anlatmak istedim zaten.

-Babam seni araştıracak sevgilim ver bakalım tc kimlik numaranla e devlet şifreni
-al aşkım senden kıymetli mi 😂

Böyle bir adamla kim evlenir ki?

Onu anlatmak istedim zaten.

-Babam seni araştıracak sevgilim ver bakalım tc kimlik numaranla e devlet şifreni
-al aşkım senden kıymetli mi 😂

Böyle bir adamla kim evlenir ki?
Vermişken sosyal medya hesapları şifresini ve son 6 aya ait hesap dökümü özetini de versin de bir işe yarasın😄

Evliliği ben gündeme getirdim biraz. Daha öncesinde O zaman istedi. Ama 3-5 ay gibi düşünme dedi geçen yaz. Aslında ben ciddi olduğumu eğer niyeti yoksa vaktimi almaması gerektiğini söyledim. Yurt dışına uzun süreliğine gidiyordu ve ben pandemiden dolayı gidemeyecektim. Bir yıldan uzun süre ayrı kalacaktik O’da muhtemelen uzak mesafe ilişkisi sıkıntılarını azaltmak için yüzük almış.

Onunla evlenmeyi çok isterken bu soru işaretleri belirdi. O nedenle araştırmak istiyorum. TC numarasından sabıka kaydına baktıran ve adamın dolandırcı olduğunu anlayan arkadaşım var.

Burada insanlara kızıyorsunuz ama anlaşılmayan şey neden tanımadığınız adama evlilik konusu açtığınız, güvenmediğiniz adamla evlenmeyi çok istediğiniz. Çünkü bunlar evlenmeyi istemeden önce çözülmesi gereken problemler.
Birini tanırsınız, seversiniz, iyi anlaşıyorsunuzdur ve evlenmeye karar verirsiniz. Evlenmeye karar verdikten sonra tanımaya çalışmak diye bir şey olabilir mi? Dedektif gibi araştırma mı yapacaksınız böyle?

Annemle sevgilimle ilgili konuşurken, eski usül düşünerek "X'i araştırıp soruşturmak gerekmez mi" demişti. "Kime, ne soracaksın ki? Bana sorabilirsin" demiştim. Çünkü benim sevgilimi benden daha iyi kim tanıyabilir? Amcası, teyzesi mi tanıyacak, mahalle bakkalı mı tanıyacak?

Arkadaşlarınızdan örnek veriyorsunuz. Sevgilisinin sabıka kaydına bakıp dolandırıcı olduğunu öğrenmiş. Benim hiç aklıma gelmez mesela sabıka kaydına bakmak. Aklıma geliyorsa ortada olmamış bir durum vardır zaten.

Siz bu adamın iş ilişkilerine, arkadaşlık ilişkilerine, arkadaş ortamına, aile ilişkilerine vs hakim olsanız böyle çekinceleriniz olmazdı zaten.
E bunlara hakim değilken evlilik motivasyonunuz nedir, bunu soruyor insanlar.

Ben soramam aynı işi yaptığım arkadaşıma bile sormam senin maaş nedir diye. Kişilik ama işte bu durumda demek neymiş sorulmalı. Benim kötü evlilik fobim var. Daha önce evlilik korkusundan aşık olduğum adamdan ayrıldım. Hayatım çok iyi ya evlenince doğru insan değil diye mutsuz olursam düşüncesi var. Bu da bir fobi nihayetinde. İşte bilmiyorum ben maaşlı bir işteyim. Türkiye Ort üstünde maaşım var ama maaş sonuçta. Her ay yatan belli. Ticaret öyle değil. Şans, hırs akıl olunca evet bi anda parayı bulabilirsin. Ama sevgilimin şu an o surumu yok.

bunlarla adamın yaptığı işin ne alakası var? narsist olup saklıyo da olabilir. evlenmeden bilemezsiniz.
ben mi anlamıyorum acaba. sorun adamın parayı nerden bulduğu mu yoksa bulduğu paraları bı gün bulamazsa düşeceğiniz maddi darlık mı?

kazanmak o kadar zor değil diyorum olabilir diyosunuz madem öyle adamın ne iş yaptığını ne yapacaksınız?

ayrıca akıllı bı adam parasını sermayesini tek kanalda degerlendirmez. aynı anda bitcoin oynuyo olabilir, döviz altın al sat, borsa, kelepir ev arsa işlerinde olabilir, yaptığı iş dışında tır filosu kurmuş olabilir....
hala ne iş yaptığını merak ediyorsanız sorcaksinz açıksa açık bu değirmenin suyu nerden diye.

adam zenginse çok kazaniyosa kesin bı pislik var diyemezsiniz, içine girmeden de o para temiz yoldan mi kazaniliyo bilemezsiniz.

bunlarla adamın yaptığı işin ne alakası var? narsist olup saklıyo da olabilir. evlenmeden bilemezsiniz.
ben mi anlamıyorum acaba. sorun adamın parayı nerden bulduğu mu yoksa bulduğu paraları bı gün bulamazsa düşeceğiniz maddi darlık mı?

kazanmak o kadar zor değil diyorum olabilir diyosunuz madem öyle adamın ne iş yaptığını ne yapacaksınız?

ayrıca akıllı bı adam parasını sermayesini tek kanalda degerlendirmez. aynı anda bitcoin oynuyo olabilir, döviz altın al sat, borsa, kelepir ev arsa işlerinde olabilir, yaptığı iş dışında tır filosu kurmuş olabilir....
hala ne iş yaptığını merak ediyorsanız sorcaksinz açıksa açık bu değirmenin suyu nerden diye.

adam zenginse çok kazaniyosa kesin bı pislik var diyemezsiniz, içine girmeden de o para temiz yoldan mi kazaniliyo bilemezsiniz.
İşaretledim yer

Vermişken sosyal medya hesapları şifresini ve son 6 aya ait hesap dökümü özetini de versin de bir işe yarasın😄

Onlar ilişki başladığı gün verilir zaten. Kendi isteğiyle teslim ettiğine dair de evrak imzalatırsın karşı tarafa. Mümkünse boş bir kağıt sdfgh

Neden sizin gözünüzü parayla boyamak istesin neden bu ihtimale takıldınız anlamadım.
ama beni daha çok tedirgin eden kısmı bu adam ne iş yapıyor da bu paraları kazanıyor olurdu. Zenginliği gerçek mi değil mi araştırmak yerine yaptığı işin ayrıntıları ile ilgilenin.

selamlar arkadaşlar. Ciddiyete giden bir ilişkim var sosyal medyadan tanıştık. 11 ay oldu ve sevgilim bu ay uzak bir ülkeye iş için gidecekken (uzun süre kalacaktı) bana bir yüzük 💍 verdi. Beni bekle, seni seviyorum dedi ( yüzük bana göre bayağı pahalı 35 bin civarı) ( başka hediyelerde aldı onlarda benim bütçemin üstünde) Bende onunla kişiliğini beğendiğim ve etkilendiğim için evlenmek çok istiyorum ama bazı soru işaretlerim var. Ortalama bir evi, ortalama bir ailesi, ortalama bir arabası olan bu kişi ticaret yapıyor. Ben pek maddiyatla ilgili şeyler konuşmadım sormadım utandığımdan ve yanlış bulduğumdan ama şimdi düşününce sevgilim görüştüğümüz süre boyunca yaşadığımız büyük şehirin bi kaç iyi yerinde arsası, bir tatil beldesinde arsası olduğundan bahsetti. Yurt dışına giderken yüklü miktarda dolar ve Türk lirası nakit (bunları gördüm) götürdü. İş içinde bayağı yüksek meblağ ayırdığını söyledi. Anne baba memur emeklisi. Bir kardeşi var okumuş çok iyi bir devlet kurumunda yüksek bir kariyeri var. Ama yinede ortalama hayat süren bu adamı nasıl araştırabilirim. Bunlar gerçek mi yoksa benim gözümü mü boyamak istiyor acaba. Kendisi ünv terk. Daha önce evlenmiş bir çocuğu var. Benden 8 yaş büyük ve ben hiç evlenmedim. Benim derdim adam zengin mi değil! bu bilgileri beni etkilemek için mi söyledi yoksa bazı erkeklerde aşağılık kompleksi ile yalan söyleme hastalığı oluyor. O beni çalıştığım yerde bir tanıdığına sorarak araştırmış geçen yaz, Tesadüfen öğrendim. Ailesine de benden bahsetmiş laf arasında geçti. Şimdi Ben onu nasıl araştırabilirim. Sizler neye dikkat ettiniz???
Hemen kaç o adamdan. O kadar mal mulku nerden biliyorsun ? . Bir erkek bunu imkansiz kolay kolay gostermez soylemez
Soyluyorsa sknti vardir zaten hikaye. Bir de cocugu var . Bosanmis mi ? Bosanma sebebi de kesin aldatmadir . Ya da olmustur esi bir de anlasamiyorduk kismi vardir bu konuda. Edevletini ogren dosyasina bak bakalim anlasmamis mi cocugu varken genelde insanlar katlaniyor malesef cogu seye
Aldatma alkol uyusturucu agir siddet durumu yoksa . Bazen buna bile katlaniyorlar. O kadar zengin luks icinde harika bir adam madem esi neden birakmis. Cok suphe veren bir durum. Kesin alkol kullanimida vardir. Nasil mi arastircan bir bilmeyen kisiye adamin arkadaslarinin profillerini goster sonrada adami . Bilmeyen goz sana bu gorgusuz kim ya da olumsuz verdigi tepkiye bak. Mumkunse gormus gecirmis tahsilli ya da bosanmis evlilik ile ilgisi olan biri olsun. Baska turlu onun cevresine sorarak sana oyle goz boyarlarki . Hikaye bence cok kapilma

Son düzenleme:
O adam da var birşeyler araştır bencede Para mevzusu hiç hoşuma gitmedi benim yüksek miktarda para gösterip gözüne sokması hoş değil.

Para mevzularına girmiyorum utanıyorum diye birşey yok ciddi bir ilişki ise tabiki de aklına takılan ları sorucaksın. Benim Eşim gelirimizden fazlasını eve getirdiği zaman soruyorum nerden geldi nasıl geldi kim verdi diye bu senin doğal hakkın.

Neden sizin gözünüzü parayla boyamak istesin neden bu ihtimale takıldınız anlamadım.
ama beni daha çok tedirgin eden kısmı bu adam ne iş yapıyor da bu paraları kazanıyor olurdu. Zenginliği gerçek mi değil mi araştırmak yerine yaptığı işin ayrıntıları ile ilgilenin.
Konu sahibi demek ki gözünün parayla boyanabileceğini düşünüyor.

Geçen bir konuda daha yazdım, nerde olduğunu bilmediğim bir tektaşım var. Fiyatını şu an bile bilmiyorum. Oldu da öğrendim diyelim, ne 35 bin lira olması etkiler beni ne 350 lira olması.

Konu sahibi demek ki gözünün parayla boyanabileceğini düşünüyor.

Geçen bir konuda daha yazdım, nerde olduğunu bilmediğim bir tektaşım var. Fiyatını şu an bile bilmiyorum. Oldu da öğrendim diyelim, ne 35 bin lira olması etkiler beni ne 350 lira olması.

ay konu ayrıntılarını yeni okudum zaten bunlar konuşulmuş geç kalmışım 😂
Bilmiyorum şimdiye kadar kimse bana para ile ilgili yalan söylemedi paraya hiç değer vermedim çünkü.
Bu çok zengin adamın işleri de yoğun değil sanırım sosyal medyada kız mı kovalıyormuş? O kısım da çok saçma geldi.
Ben de tek taşımı kaybettim çok üzgünüm. Ama zaten taşı minnacıktı hiç parasını merak etmedim. Belli ki ucuzdu. O anın kıymeti çok başkaydı.
o yüzüğü taktığım gün benim kafamda böyle soru işaretleri yoktu. Çoktan emindim zaten.

Benim anlamadigim bu adamin gercekten bir evlilihgimi var ? Orasida bence supheli. Ikincisi adamin yaşı kaç ?

X