Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsanların nereli olduğuyla ne alakası var bunun kayserililere de pinti diyolar hepsi aynı mı sanki? İnsan ayrımı yaparak evleneceksen düşünme evlenme benceIspırlıler seytan olur derler doğru mu ?yakından kolu komşu akraba ıspırlı tanıdığı olan var mı .
banu sende bütün memleketleri sordun be anacım be..Ispırlıler seytan olur derler doğru mu ?yakından kolu komşu akraba ıspırlı tanıdığı olan var mı .
Ben yonetime sordum ayni uyelik degil dediler, yan çarı herhalde hsjshsjsjAynı kişi degildiniz hani ? hshs
Çünkü dalga gecılmesını ve olumsuz boş yorumları sallamıyorumHer memleket konusu açtığında dalga geçilmesine rağmen her üyeliğinde 150 tane böyle konu açıyosun inanılmaz bir azim. İnsan bir yersen sonra pes eder ama yok.
Olumlu yorum olmuyor ki hiçbir zaman. Her seferinde ya insanlar dalga geçiyor ya da bir memleketteki her insan aynı olmaz yazıyor. Nadiren de o memleketi gömen oluyor. Ama senin için gömmeleri de bir şey ifade etmiyor. Başka zaten nasıl bir cevap verilebilir?Çünkü dalga gecılmesını ve olumsuz boş yorumları sallamıyorum
Ispırlıler seytan olur derler doğru mu ?yakından kolu komşu akraba ıspırlı tanıdığı olan var mı .
İşime gelmiyo demiyon da.Çünkü dalga gecılmesını ve olumsuz boş yorumları sallamıyorum