Erzincan nasıldır

denizogretmen23

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
20
1
1
28
Herkese merhaba üç gün önce Erzincan merkeze öğretmen olarak atamam oldu.tercih yaparken hiç araştırmadan bir tane erzincan yazmıştım o da tuttu. Aranızda erzincan hakkında bilgisi olan var mıdır nasıl bir şehirdir öğretmenlik için sosyal midir, kiraları nasıldır, ev sıkıntısı yaşar mıyım henüz gidip göremedim

Türkiye de en sevdiğim ve en beğendiğim illerin başında geliyor.Yazin biraz sıcak oluyor.Yemyesil bir doğası var.Cok sanslisiniz.Eminim sizde çok seveceksiniz.Hic kafaniza birşey takmayin insanlarıda çok cana yakın.Hersey gönlünüzce olsun.

Ayy Erzincan adını görünce dayanamadım. Biz Erzincanlıyız her ne kadar bir kere bile görmesemde .galiba güzelmiş .Ama insanları iyi sanırım en azından kaba ve sığ düşünceli değiller. Ayrıca tebrik eder hayırlı olsun derim

Erzincan'liyim.
Çok güzel şehirdir.
Kucuk, duzenli.
Yeşil.
Seveceginizden eminim.
Ev sıkıntısı yasamazsiniz.
Kiralar normal diye biliyorum.
Sosyallik derseniz üni. olan bir şehir vardır illaki.
Gerçekten seversiniz.
Ulaşımı kolay.
Dümdüz ova bir şehirdir memleketim.

Ben bıliyorum erzincani.

Etrafı dağlarla çevrili bir ovadır.

Dümdüzdür.

Gezilecek yerleri var.

Iklimi bence sert. Hani erzurum kars platosu gibi değil ama... ben ılıman kuşak insanı olduğum için bana sert geldi. Kış soğuk yaz acayip sıcak.

Kupkuru bir hava. Her gidişimde dudaklarim catlak patlak olur.

Bana deprem hatırlatıyor . Bi keresinde ordayken deprem olmuştu. Ama deptem sebebiyle yüksek bina yoktur. O anlamda güzeldir. Caddeleri geniştir .

Insani hakkinda pek fikrim yok ama bir öğretmen olarak orda rahat edersiniz. Bu kesin.

Ben deniz kıyısında dogup büyüdüğüm icin hic bana göre değil. Ama mesele orda görev yapmak. Işinizi yapın. Erzincani size vermicekler ya :)

Gözünüz aydın. Isiniz rast gelsin.

Arkadaşlar hepinize bilgilendirmeleriniz ve ilginiz için tek tek teşekkür ederim hiçbir fikrim yoktu Erzincan'a dair. Teşekkür ediyorum hepinize güzel dilekleriniz için. Yakında başlıyorum görevime, inşallah sizin kadar ben de severim.

Back
X