Erzincan///24

bende erzincanlıyımhihoyyyt üzümlü/ avcılar köyü eski adı(kiştim) istanbuldayız ama bu yaz kesinlikle uğramak istiyorum canım dedem orada çok özlediim çoooksenağlama

slm kızlar bende erzincanlıyım refahiye ilçesinden ama ist da yaşıyorum yazları gidiyorummemleketime ailem orda onları çokk özledim erzincanıda gerci şubat tatilinde ordaydım ama.....

merhaba kızlar benimde eşim erzincan erdeneli.erzincana 1 kez gittim. kadınları bile çok uzun boylu .dikkat ettim kaşları gözleri çok güzel.eşimin akrabaları erdenede.

erzincanlı güzeller nerdesiniz.neden topiğeuğramıyorsunuz.

günaydın.hanımlar nerdesiniz sesiniz soluğunuz çıkmıyor.aranızda erdeneli varmı?

hemşolarım.topraklarım,canlarım.bende geldim
Erzincan/brastik
:teytey::teytey::teytey:

başka il topicleri sayfalarca ve herkez kaynaşmış:çok üzgünüm:biz nie azız...hergün gelelim buraya:a015:

sizden hayır yokmirmirmirmirben tek başıma coşturıyım burayısositososito
doğma büyüme istanbulluyum..hiç görmedim memleketimi..keşke köyümüz olsabizde resimlerle gitmiş kadar olalım..ne dersinizyerimseniben

muhteşem bir doğal güzelliği olan memleketimiz...:asigim:

muhteşem resimler.çok teşekkür ederim.eşim erdene köyünden.

bende doğma büyüme istbulluym..
amaaa ben gittim memleketime gördüm bu resimlerdeki güzel yerleri....
güzel ülkemin güzel şehri erzincan.........

hani ama kimse uğramıyormu bu sayfaya .
pelincan sen uğramışsın sadece sanırım ben hergün gelip bakacam bundan sonra lütfen güncel tutalım kızlar.....

hemşolarım topraklarım bu topiği ölü görmek istemiyorum..hayat gelsin,canlanın yahu noldunuzdelikafadulden
erzincanımızın meşhur tulum peynirikaydirigubbakcemile2

balımızda meşhur:içelim:

meşhur eğin halısı

bakırımızda meşhur

kızlar hepinizden memleketimize ait resimler bekliyorum..muhabbetinizi pekiştirin..gösterelim erzincan samimiyetimizi:CüvCüv:

selam kızlar nasılsınız?
aso yine döktürmüşsün canım maşallah.

selam kızlar nasılsınız?
aso yine döktürmüşsün canım maşallah.

selam sevvalim,biz olmasak topic ölü görüyosunkoskaca kk da erzincanlı kimse yok sanırımfisfisfis..dier topicler almış başını gidiyo valla...

[

http://www.cs.cmu.edu/~hulya/Personal/Places/Turkey/TurkiyeResimleri/Erzincan2

bunlarda kaya ustune cıkmıs sekılde resmım var :)) bulamadım eklıcektım de bıkere gıttım ama memeleketme sankı resımlerını flan gorunce her yas kıs ordaymıs gıbı oslemleyyım resımlerını gormnem yetıyo benı cekıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…