bende erzincanlıyımhihoyyyt üzümlü/ avcılar köyü eski adı(kiştim) istanbuldayız ama bu yaz kesinlikle uğramak istiyorum canım dedem orada çok özlediim çoooksenağlama
slm kızlar bende erzincanlıyım refahiye ilçesinden ama ist da yaşıyorum yazları gidiyorummemleketime ailem orda onları çokk özledim erzincanıda gerci şubat tatilinde ordaydım ama.....
merhaba kızlar benimde eşim erzincan erdeneli.erzincana 1 kez gittim. kadınları bile çok uzun boylu .dikkat ettim kaşları gözleri çok güzel.eşimin akrabaları erdenede.
sizden hayır yokmirmirmirmirben tek başıma coşturıyım burayısositososito doğma büyüme istanbulluyum..hiç görmedim memleketimi..keşke köyümüz olsabizde resimlerle gitmiş kadar olalım..ne dersinizyerimseniben
muhteşem bir doğal güzelliği olan memleketimiz...:asigim:
hemşolarım topraklarım bu topiği ölü görmek istemiyorum..hayat gelsin,canlanın yahu noldunuzdelikafadulden erzincanımızın meşhur tulum peynirikaydirigubbakcemile2
balımızda meşhur:içelim:
meşhur eğin halısı
bakırımızda meşhur
kızlar hepinizden memleketimize ait resimler bekliyorum..muhabbetinizi pekiştirin..gösterelim erzincan samimiyetimizi:CüvCüv: