Erzincan///24

merhaba arkadaşlar benede eşimde erzincan ılıçlıyız amaistanbulda yaşıyoruz .burada hemşerilerimi görünce inanın çok duygulandım.hepinize çok teşekkür ederim.erzincana küçükken bir kaç kere gitmiştim ama şimdi malum gidemiyoruz.hepinize sevgiler:)

ERZİNCANLIYIM, 24 AYARIM!!!
Süpermiş Vallahi, tuttum bunu! Yakışır zaten biz erzincanlılara. Herkese sevgiler...

slm 24 ayar bayanlar çoğalmışız ben görmeyeli aman ne güzel ah bide zaman bulabilsemde girebilsem eskisi gibi :KK43:(

selamm
bende erzincanlıyım ve erzincanda yaşıyorumm

Erzincan' li olmak ayricaliktir :smiley-cool: Bir başkadır benim memleketimkaydirigubbakcemile5

arkadaşlar kaynım erzincanda asker nerede olduğunu bilmiyoruz teslim olduktan sonra hbr alamadık nasıl erzincan soğukmu kar falan varmı?

arkadaşlar kaynım erzincanda asker nerede olduğunu bilmiyoruz teslim olduktan sonra hbr alamadık nasıl erzincan soğukmu kar falan varmı?

şimdilik kar yok ama çok soğuk.neden haber alamadınızki :çok üzgünüm:inşllh en kısa zamanda hayırlı haberinialırsınız:teselli:

ya teslim olduktan sonra aramadı 2 gün oldu merak ediyoruz.merkezinde topçu belki eğitim var diyoruz bekliyoruz

merhaba erzncanlı arkadaşlar.
benim işyerimde iki erzincanlı var.
ikiside çok iyilier allah için.
ama ben oınalrı kzıdırmak için bir şey olunca erzincalı işte ne oalcak derim.
güleriz.
kızmazlar ama arada birbirimize takılırız.
bu arkadaşlardan biri ayrıldı işyerinden.
doğum yaptığı için allah çocuğunu bağışlasın.
bugün çok darda kalmıştım.
aradaım akıl almak için .bayağı candan ilgilendi.
gurbette olunca tabi içime dokunda gözyaşlarıma hakim olamadım.
yalnızım çok yalnızım dediğim bri anda hiç bir şey yapamasada öyle gayret ettiki ,
kendimi çok iyi hissettim.
bu arada bize ne demeyin.
erzincan başlığını görünce hemen arkdaş ve bugünkü olayalr geldi bir selam vereyim dedim.
umarım hepiniz iyisinizdir.
hoşçakalın

aleykümselam swethome abla hoşgelmişsin hiç bizene dermiyiz abla içinden gelmiş paylaşmıssın herzaman bekleriz senide..buarada ben iyiyim saol sorduğun için :))sende iyisin inşllh?

aleykümselam swethome abla hoşgelmişsin hiç bizene dermiyiz abla içinden gelmiş paylaşmıssın herzaman bekleriz senide..buarada ben iyiyim saol sorduğun için :))sende iyisin inşllh?

iyiym canım sağolasın .
çok şükür iyi olamana da seindim erizncen topiğide biraz sessiz kalmış aam ebn fırsatım olunca sana gelir selma veriirm.
geçekten hepinzie sevgi gönderiyorum.

yeniyil10051.jpg

Ah benim güzel memleketim, çooook özledim seni çoook!!.. Bu yaz gelemedim maalesef. Bakalım ne zaman kavuşacağız? Hava nasıl oralarda 24 ayar bayanlar :)?

ah erzincanım nasıl özledim seni.şimdi istanbuldayım ama kalbim erzincanımda atıyor.çocukluğumu gençliğimi bıraktımda geldim buralara.en kötüsü rahmetli anamı babamı bıraktım geldim.ah o kokunu tekrar çeksem içime.her adımın güzel.en son eylülde gittim erzincana çok olmadı ama doyamadım memleketime.

erzincanlıyız 24 ayardayız kızlar...hihoyyyt

kızlar bende erzincanda çektiğim bikeç fotoğraf var ekleyebilirim

Can Erzincanlı olarak bende geldim banada yer varmı burda :)

24 ayar Erzincanlıyız ... !!
Ahh memleketim ahh..Nasıl özledim =/

X