Erzincan///24

Bende tercan geliniyim:)..

oooo barzey, ben Tercanlıyım biliyor musun? gördün mü, sevdin mi oraları bilmiyorum ama Tercan'ı görsel olarak pek beğenmem ben. küçük bi Anadolu ilçesi işte ama Erzincan çoook şirin. :) özledim memleketi yaa!

bende erzıncanlıyım ılıc kazasındanım eskı adı kırzı koyumun yenı adı balkaya turbe var hz hasan baba turbesı o sekıl bılırsınız belkı

bende erzıncanlıyım ılıc kazasındanım eskı adı kırzı koyumun yenı adı balkaya turbe var hz hasan baba turbesı o sekıl bılırsınız belkı

merhaba hemşerim, ben İliç'i hiç görmedim, şehrin merkezine de uzak bildiğim kadarıyla. meşhur bir yemeğiniz falan var mı, yapayım becerebilirsem :)

Canım hangi köyü tercanın:)))

merhaba hemşerim, ben İliç'i hiç görmedim, şehrin merkezine de uzak bildiğim kadarıyla. meşhur bir yemeğiniz falan var mı, yapayım becerebilirsem :)

keskek var okadar blıyourum cnm ekmek ası var bıde tereyaglı kes
glık var katmer var hamur corbası var

keskek var okadar blıyourum cnm ekmek ası var bıde tereyaglı kes
glık var katmer var hamur corbası var

ebiş, katmer ve hamur çorbasının tarifini verebilir misin, bir deneyeyim, memleket yemeği öğreneyim biraz :) görüşürüz

valla ben bılmıyorum kı yaparlarsa yerım sadecesositososito

kız, bilmiyorsun ha! gerçi bekarmışsın, evlen de o zaman mecbur kalır yaparsan yemek, öğrenirsin belki dediklerimi de :) eh o zaman yazarsın da öğreniriz artık. sağol,hoş kal

kız, bilmiyorsun ha! gerçi bekarmışsın, evlen de o zaman mecbur kalır yaparsan yemek, öğrenirsin belki dediklerimi de :) eh o zaman yazarsın da öğreniriz artık. sağol,hoş kal

serefgen sen çok hamaratsın galiba,versene birkaç memleket yemeği tarifi......

serefgen sen çok hamaratsın galiba,versene birkaç memleket yemeği tarifi......

aslında ben değil de ablam var, o çok hamarat ve becerikli bir şey, felaket yani ,bildiğin gibi değil. işte ondan ne kaptıysak kar. biraz bir şeyler biliyorum işte de hazineyi genişletmek lazım tabi :)))

selamm...
bende erzincanlıyım refahiyeliyim. babam sarhan köyünden annemde yayla köyündenmiş. ama ben hiç gitmiş değilim. ve hep içimde bir özlem bir hasret var. yerimizde yok gitmeye daha doğrusu köyümüz bile yokmuş. ağalık varmış annemlerin zamanına herkez ağalardan kaçıp dağılmış diğer memleketlere annemle babamda evlendiklerinde gelmişler ist. hiç gitmedim görmedim ama öyle çok özlem varki içimde. çoçukken arkadaşlarım hersene giderlerdi köyüne ben ağlardım benim neden köyüm yok diye(( eşimde trabzonlu 2 senedir gidiyoruz memleketine bu sene gelirken uğrucaktık 2 teyzem var orda biri merkezde biri de başak bi köyünde. dediler terörisler filan yol kesiyormuş korkudan götürmedi eşim çoçukta var diye. hayal kırıklığıyla geri döndüm evime. sırf erzincana gideceğiz diye memleketine gitmeyi kabul etmiştim bu sene yoksa tatile çıkıcaktık. bu sene gidemedim kısmetse bidahaki senelere inş. ümidimi kaybetmeyeceğim bir gün topraklarıma kavuşacağım bizim olmasada orda bi toprağımız(( keşke benimde bir köyüm olsaydı gidelbileceğim((

buarada 24 ayar olayına bayıldım çok hoşuma gitti hiç aklıma gelmemişti:))) yarın eşime diyeyim erzincanlıyım 24 ayarım paham biçilemez, gücün yetmez diye:)))))

Eşim erzincanda yapti acemi askerliğini...2 gün ordaydim yemin töreninde çok temiz bir şehir bayildim insan yere kürdan atmaya kiyamaz..sadece eğitimiçok zor olduğu için eşim çok isyan etmişti yikilasi erzincan diye...ama ben sevdim yane güzel kent

24 ayarlar:)) neredesiniz?

Son düzenleme:
selam 24 ayar hatunlar:teytey::teytey:a.s.

amanın ne çok erzincanlı varmış :1shok:maşallah
her birinize teşekür etmekten yoruldum-tatlicadiar

ben ERZİNCAN-KEMAH'lıyım..doğma büyüme İstanbul'luyum
annemde babamda Kemah'lıbu sene yaz tatilinde gittim erzincana
ne güzel bi memleketimiz varmış meğer

şehirde dolaşırken birden başınızı kardırıp dumanlı dağları görmek enfes!

elimde çektiğimiz fotoğraflar var paylaşırım inş.

görüşmek üzerea.s.

benim de eşim erzincanlı erzincana gittim çok güzel bir şehir

erzincanlıyım 24 ayarım..güzelmiş
bende refahiyeliyim.ist doğma büyümeliyim ama eskiden giderdim memleketime,gerçi çoook oldu gitmeyeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…