Erzincan///24

selam kızlar nasılsınıza.s.a.s.
aso canım bak ebişim de gelmiş hareketleniyormu ne dersin.sositososito

selam kızlar nasılsınıza.s.a.s.
aso canım bak ebişim de gelmiş hareketleniyormu ne dersin.sositososito

sevalim topic renkleniyo aynen öyle:teytey:
ebişim hoşgeldin topğrağamŞeniz...hah şöyle görelim hemşerilerimizi dimi ama...kaydirigubbakcemile2

Sızlere en kısa zamnda resım eklıcem erzıncanımızn bakırı benım ceyızım :)))
annem erzıncadakı akrabalara ısmarlamıs ıstanbula geldıklerınde getırmıslr benı ısteye geldıgınde sevgulume ve aılesıne bakırdan erzıncanlıyım dıye kendımı temsılen fbakır fıncanlarımla kahve ıkram edıcem :))
resmını ceker eklerım bayanlarr cok guzel cunkuu

vay hemşeriler dolmuş yaa:)
erzincan kemaha selam olsun:):)

şevval hastayım demişsin ilaç aldın mı tatlım kendine iyi bak

Erzincan güzelmiş arkadaşlar bir karadenizli olarak beni suyun olduğu yer çeker şelale çok güzelmiş

erzincan resimlerini yüklediğin için çook teşekkürederim.eşimin memleketi.kayınvalidemler yıllar önce göçetmişler erzincandan ama memleket hasretiyle yanıp tutuşur yaşlı kadıncaaz

slm memleketim güzel insalları bende Erzincanlıyım 2 sene önce evlenip istanbula taşındım ama annemgil Erzincanda yaşıyorlar sık sık gidiyorum :)

Kızlar cuma gÜnÜ gıdıorum erzıncana bıraz temız dogayla ıÇ ıÇe yerlerı gezmeye kafa dnlemeye resm Çekerım ve eklerım.hepınızı sevıorummmm.hemŞolarım

Oleyy gıt gıt senın adına sevındım bız goremıyoruz ama gıt kı anlat sen

evet canım saol cuma hareket etcem burdan gelince güsel memleketimiizi yazarım son durumları ney:)

selam hemşolarım,emoss gel artık sende özledim senii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…