Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim peki bu şekilde hamile kalma riski düşük mü kzıım 14 aylık 2. Bebeği gerçekten istemiyoruzYapman gerekeni yapmışsın. Endişlenme. Endişe de regl geciktirir. Tamamen moralin bozulur.
Düşük ihtimal tabi ki.Teşekkür ederim peki bu şekilde hamile kalma riski düşük mü kzıım 14 aylık 2. Bebeği gerçekten istemiyoruz
Ayy İnş yüreğime su serptşnizDüşük ihtimal tabi ki.
Sen olma ben olurum senin yerine hamile. Biz de olsun diye uğraşıyoruz.Ayy İnş yüreğime su serptşniz
Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallah size ne diyeyim ilk çocuğum da bu ayda kaza oldu ertesi gün hapını bilmiyordum birde böyle hemen hamile kalacağım hiç tahmin etmezdim zor bir hamilelik ve annelik yaşadım yaşıyorum da 2. Bir kaza kaldıramam isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallahSen olma ben olurum senin yerine hamile. Biz de olsun diye uğraşıyoruz.
Allah evladınızi bağışlasın yardımcınız olsun.Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallah size ne diyeyim ilk çocuğum da bu ayda kaza oldu ertesi gün hapını bilmiyordum birde böyle hemen hamile kalacağım hiç tahmin etmezdim zor bir hamilelik ve annelik yaşadım yaşıyorum da 2. Bir kaza kaldıramam isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah
Durum nedir hamile misiniz?Allahım en kısa zamanda nasip etsin inşallah size ne diyeyim ilk çocuğum da bu ayda kaza oldu ertesi gün hapını bilmiyordum birde böyle hemen hamile kalacağım hiç tahmin etmezdim zor bir hamilelik ve annelik yaşadım yaşıyorum da 2. Bir kaza kaldıramam isteyen herkese rabbim nasip etsin inşallah
Hayır kalmadım şükürDurum nedir hamile misiniz?
Adenizde gecikme oldumu pekiHayır kalmadım şükür
Konu eski ama Ella da gecikme yapıyor kullanıldığındaAdenizde gecikme oldumu peki