Evet doğru diyorsun benim şey oldu ciplaktik surtunduk şeyi geleceği an kalktı başka bir yere bosaldi sonra sildi tekrar sürtünme oldu aynı bu şekil iki kez oldu bende korktum acaba tam silmedi diye şüphe ettimBenim direkt cinsel ilişkiydi bana imkansız diyolarsa sen imkansızın imkansızısın . Ben doktorlar sitesinde bir cok doktorun goruslerını ınceledim sürtünme ile gebelik olmaz diyorlar hatta bak sana direkt isim vereyim makalelerini oku KUTAY BİBEROĞLU muhakak oku daha cok rahatlarsın
Yok be canım içine geldiğinde bile ne zorluklardan gecıyo o spermler sizin ki ımkansız üstüne gelse bile imkansız benım bi öncekinde tam vajina girisime gelmişti ertes kullandım ama olmayacagını bıle bıle hormonlarımla oynamıstım sımdı sımdı anlıyorum hic korkmana gerek yok senın ne kadar gecmıstı ılıskı üzerindenEvet doğru diyorsun benim şey oldu ciplaktik surtunduk şeyi geleceği an kalktı başka bir yere bosaldi sonra sildi tekrar sürtünme oldu aynı bu şekil iki kez oldu bende korktum acaba tam silmedi diye şüphe ettim
57 gun oldu bugünYok be canım içine geldiğinde bile ne zorluklardan gecıyo o spermler sizin ki ımkansız üstüne gelse bile imkansız benım bi öncekinde tam vajina girisime gelmişti ertes kullandım ama olmayacagını bıle bıle hormonlarımla oynamıstım sımdı sımdı anlıyorum hic korkmana gerek yok senın ne kadar gecmıstı ılıskı üzerinden
Ama işte bulantı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti olunca birde benim meme ucumda hafif beyazlık varYok be canım içine geldiğinde bile ne zorluklardan gecıyo o spermler sizin ki ımkansız üstüne gelse bile imkansız benım bi öncekinde tam vajina girisime gelmişti ertes kullandım ama olmayacagını bıle bıle hormonlarımla oynamıstım sımdı sımdı anlıyorum hic korkmana gerek yok senın ne kadar gecmıstı ılıskı üzerinden
57 gun oldu bugün
Yok hayatım ya normal bi ilişki olsa bı ıhtımal dusuk benım gibi yani bana bile herkes degılsın dıyor ve sen benden daha fazla gun gecırmıs ve ılıskı seklın geregı hıc umulmayacak bır durum57 gun oldu bugün
Benımde hep bi kaç belirti oldu aynı anda hem sık ıdrar hem kasık agrısı hem bulantı ama psikolojik sanıyorum kiAma işte bulantı kasık ağrısı göğüs hassasiyeti olunca birde benim meme ucumda hafif beyazlık var
Devam ediyor mu belirtileriniz pekiBenımde hep bi kaç belirti oldu aynı anda hem sık ıdrar hem kasık agrısı hem bulantı ama psikolojik sanıyorum ki
Suan tek kasıklarım hatta belimden bacagıma dogru bı ağrı gelıyo ara sıra karnım ağrıyor gibi kendime bakamaz oldum o dercee psikolojim bozuldu cok zayıf bırıyım yemek yıyınce dırekt gobek cıkıyor ondan bıle korkar oldum dusa gırdıgımde gögüslerime bakamıyorum oreolar büyüdü mü felan diye he bıde cok sık tuvalete gıdıyorum sanki de karnım oynuyor gibi belki de bağırsaktandırDevam ediyor mu belirtileriniz peki
Hahhhaha yemin ederim bende çok takıntılıyım aşırı korkuyorum mide bulantin hiç olmadı miSuan tek kasıklarım hatta belimden bacagıma dogru bı ağrı gelıyo ara sıra karnım ağrıyor gibi kendime bakamaz oldum o dercee psikolojim bozuldu cok zayıf bırıyım yemek yıyınce dırekt gobek cıkıyor ondan bıle korkar oldum dusa gırdıgımde gögüslerime bakamıyorum oreolar büyüdü mü felan diye he bıde cok sık tuvalete gıdıyorum sanki de karnım oynuyor gibi belki de bağırsaktandır
Oldu ılk baslarda ozellılle ama kusacak gibi degil psıkolejık belli oluyoduHahhhaha yemin ederim bende çok takıntılıyım aşırı korkuyorum mide bulantin hiç olmadı mi
Suan yok mu bulantıOldu ılk baslarda ozellılle ama kusacak gibi degil psıkolejık belli oluyodu
Hayır suan yok canım suan sadece karın kasık agrısı gıbı varSuan yok mu bulantı
Iliski yasanali kaç gün olduHayır suan yok canım suan sadece karın kasık agrısı gıbı var
30 agustostaIliski yasanali kaç gün oldu
Benim ki de 21 ağustos çok yakın zamanlarda olmus30 agustosta
Valla canım bende cok soruyorum arkadaslara artık bıktılar benden degılsın deglsın dıye bana oyleyse sen hıc degilsinBenim ki de 21 ağustos çok yakın zamanlarda olmus
Ben de her gün bugün de regl olmadım diyerek arkadaşlarımı darlıyorum. Gün sayıyorum 8 di şimdi 9 gün gecikti falan diye. Nolur düzelsin regl düzenimiz ya.Valla canım bende cok soruyorum arkadaslara artık bıktılar benden degılsın deglsın dıye bana oyleyse sen hıc degilsin
Olursun hayatım stres olunca hıc gelmıyoBen de her gün bugün de regl olmadım diyerek arkadaşlarımı darlıyorum. Gün sayıyorum 8 di şimdi 9 gün gecikti falan diye. Nolur düzelsin regl düzenimiz ya.
Bende çok korkuyorum yaOlursun hayatım stres olunca hıc gelmıyo