Ertesi gün hapı kullanıp hamile kalanlar

Evet ella senede 1 kez bile zar zor koruyor. Testiniz doğrudur dr a gidin kan testinde de cikcaktir.

Ayy bunu duyduguma sevindim bak.insallah benim yavrumada bisey olmaz.

Iciniz rahat olsun, benim arkadasim o sirada tatilde olduklari icin nerdeyse hergun de alkol tuketmis, abur cuburdan baska bir sey yememis. Bizim tosuna bir sey olmadiysa sizin bebeginize hicbir sey olmaz :)
İnsallah:) cok sağolun icim rahatladı inanın dr bisey olmaz demis deyince

Ben ilk dwfa kullandım ve adet günümün ilk gününden 7 gün geçmişti 14saat sonra içtim bende

Adet olmadım normalde adet döngüme göre daha 7günüm var bekliyorum kahverengi akıntım geliyodu o da azaldı biraz biraz
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz icin. Umarim beklediğiniz zamanda olursunuz.. Ben adetin bittigi gun ilşki oldu ertesi gün ertes72 kullandm. Hapin uzerinden 5 gün gecti kahverengi akinti başladı bugün 3. Gün oldu akıntı devam ediyor... yumurtlama olmadan iliski oldu hapta aldim 12 saat olmadab bisey olmaz demi. 2 cocugm var ondan 3. Istemiyorumm.....adetime daha 13 gun var. Hepimizin bekledigi zamanfa olur inşallah adetlerimiz. Rabbim evlat isteyen evlat hasreti cekenlere nasip etsin inşallah.

Ertesi gün hapıyla kalmışlığım var, maalesef %100 etken degil

Peki bebege bir zarari oldumu ilacin
Yok olmadı da, zaten doktor da olmaz demişti bildigimiz tek içimlik ertesi gün hapıysa. Aslında kalmış olman zaten o ilacla alınan hormonun baskılamadığını ve yumurtayı döllediğini ilacı aştığını gösteriyor hiç merak etme.

Amin inşallah, yani ilaçlar etkili diyolar ama bakalım hayırlısı

Benim anladigim kadari ile Ertesi gün hapini yumurtlama dönemi gectikten sonra alirsak ister bir saat sonra icelim etki etmiyormus...
Birde korkmayin bebege hic bir zarari dokunmuyormus.

Tek icimlik ti.ertes72 diye bi ilac.korkum oydu.cocuguma bisey olmasinda.cok sagolun icim rahatliyo boyle duyunca.dogdumu sizin bebeginiz?

Ya öylemi diyosunuz. Yani yumurtlama olmadan once icildiyse yumurtlamayi engeller mi.
Evet öyleymis, bende kullanmak zorunda kaldim, eczaciyla konusmustum,tam engellemiyormus sadece yumurtlamayi 5 gün geciktiriyormus, ben htta hapi kullandiktan 5 gün sonra hissetmistim...

Evet öyleymis, bende kullanmak zorunda kaldim, eczaciyla konusmustum,tam engellemiyormus sadece yumurtlamayi 5 gün geciktiriyormus, ben htta hapi kullandiktan 5 gün sonra hissetmistim...
Kusura bakmayin tekrar soracam kafam karışık o yüzden. Hapi kullandiktan 5 gun sonra neyi hissettinz kahverengi akintiyi mi. Cevap yazarsanız sevinirim

Kusura bakmayin tekrar soracam kafam karışık o yüzden. Hapi kullandiktan 5 gun sonra neyi hissettinz kahverengi akintiyi mi. Cevap yazarsanız sevinirim
Akintimda vardi ama hapi kullandiktan sonra 5. gün kasik bölgesinde agri sizi hissettim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…