Ben oldum cok sükürAnladim bnde oyle hala kasik agrim var ama akıntı kesildi. AdetoldunuZ mu yada olursanız yazar mısınız
Amin. Cümlemize Rabbim istediğini nasip eder inşallah. Ben ertes72 kullandim 12 saat olmadan. Adetim de yeni bitmişti. Yumurtlamama da 6 gun felan vardi adet olurum demiBen oldum cok sükürakinti bendede bir geliyordu bir kesiliyordu.
Allah sizinde gönlünüze göre verir insAllah
hangi ertesi gün hapini kullanmistiniz?
Yumurtlamadan önce aldiysan rahat ol, ben tam yumurtlama dönemindeydim, o yüzden ellaone tavsiye etti eczacim. Allah bilir tabii ama bence hamile olmazsinAmin. Cümlemize Rabbim istediğini nasip eder inşallah. Ben ertes72 kullandim 12 saat olmadan. Adetim de yeni bitmişti. Yumurtlamama da 6 gun felan vardi adet olurum demi
Ayy inşallah hamile olmamYumurtlamadan önce aldiysan rahat ol, ben tam yumurtlama dönemindeydim, o yüzden ellaone tavsiye etti eczacim. Allah bilir tabii ama bence hamile olmazsin
Yok maalesef dogamadı üstünden 2 yıl geçti. Tekrar hamileyim:)Tek icimlik ti.ertes72 diye bi ilac.korkum oydu.cocuguma bisey olmasinda.cok sagolun icim rahatliyo boyle duyunca.dogdumu sizin bebeginiz?
Canim kullandigi hapin adi neydi ki.ertes72 kullanmistim benÇok yakın bir arkadaşım ertesi gün hapına rağmen hamile kaldı. Bebeğime bir şey olur mu korkusu onda da vardı ama doktoru hiçbir şey olmaz merak etme dedi. Tosuncuğumuz yakında 1 yaşına girecek, çok sağlıklı maşallah.
Hangi hapi kullanmistiniz hatirliyomusunuzErtesi gün hapıyla kalmışlığım var, maalesef %100 etken degil
Bide ayip olmazsa neden dogamadi dedinizYok maalesef dogamadı üstünden 2 yıl geçti. Tekrar hamileyim:)
EllaHangi hapi kullanmistiniz hatirliyomusunuz
Ya ben ertes 72 kullandim doktor kullanilmamasi gereken hap kullanmissin.bebege zarari olabilir dedi.
Canım doğurmaya karar verdiysen içini ferah tut, kontrollerine devam et hayırlısıyla bisey olmazYa ben ertes 72 kullandim doktor kullanilmamasi gereken hap kullanmissin.bebege zarari olabilir dedi.
Allah in verdigi cana kiymak istemiyorum.Rabbim boyle uygun gördüki o hapa rağmen hamile kaldim.Allah bizi bizden cok düşünüyo.dua ediyorum.elimden baska birsey gelmiyo.ertesi gün hapiyla olsun doğum kontrol hapiyla olsun yada hamile oldugunu bilmeden tarlusal ve antibiyotik kullananlar dogurmus cocuklarini.cokta sağlıklı olduklarini söylüyolar.Rabbim nasip ederde benim yavrumda sağlıklı,azadan noksansız gelir dünyaya inşallah.Canım doğurmaya karar verdiysen içini ferah tut, kontrollerine devam et hayırlısıyla bisey olmaz
Canim kullandigi hapin adi neydi ki.ertes72 kullanmistim ben
Sağol canım.inanın sizle konuşmak bana cok iyi geliyo.Allah razı olsun hepinizden.Rabbim tüm hamile annelere sağlıcakla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin.Hayırlı olsun canım, içini ferah tut Allahın izni ile hiç bişey olmaz bebeğine.
bende hamile olduğumu bilmeden ilaç kullanmıştım. doktorum korkmanıza gerek yok demişti, eğer ilaç zarar veriyorsa bebek ilk aylarda kendiliğinden “düşermiş”
Merhaba arkadaslar kussura bakmayin burayi ilk defa kullaniyorum ve konuyu nerden acicagimi bulamadim lutfen yardimci olabilirmisiniz 34 yadinda iki erkek cocugu annesiyim dun gece esimle iliski sirasinda prezervatif yirtildi ve icime bosaldi hemen kalktim tabi temizledim bugunde ertes72 ictim yanliz reglime 14 gun var ve bugun hamile kalma olasiligin en yuksek gunumus takvimden baktim sizce ise yaramismidir simdiden tesekkur ederimMrb kızlar.ertesi gün hapı kullanıp hamilelik belirtisi olanlar yada hamile kalanlar varsa aramizda yardım lütfennn...
10 ocakta ertesi gün hapı kullandım.bir haftadır mide bulantısı koku hassasiyeti başladı.bugün idrar testi yaptim pozitif çıktı.
Hapın bir etkisi varda o yuzden mi pozitif cıktı test sonucum hamilemiyim acaba.
Aranızda böyle bisey yaşayanlar varsa yardımcı olabilir mi?
içeri boşalma olmuş muyduPeki bebege bir zarari oldumu ilacin
içeri boşalma olmuş muyduYok maalesef dogamadı üstünden 2 yıl geçti. Tekrar hamileyim:)
İçe boşalmadan nasıl hamile kalsın yahuiçeri boşalma olmuş muydu