Ertesi gün hapı kullanıp hamile kalanlar

Anladim bnde oyle hala kasik agrim var ama akıntı kesildi. AdetoldunuZ mu yada olursanız yazar mısınız
Ben oldum cok sükür 😅 akinti bendede bir geliyordu bir kesiliyordu.
Allah sizinde gönlünüze göre verir insAllah 🤲🏻
hangi ertesi gün hapini kullanmistiniz?

Ben oldum cok sükür 😅 akinti bendede bir geliyordu bir kesiliyordu.
Allah sizinde gönlünüze göre verir insAllah 🤲🏻
hangi ertesi gün hapini kullanmistiniz?
Amin. Cümlemize Rabbim istediğini nasip eder inşallah. Ben ertes72 kullandim 12 saat olmadan. Adetim de yeni bitmişti. Yumurtlamama da 6 gun felan vardi adet olurum demi

Amin. Cümlemize Rabbim istediğini nasip eder inşallah. Ben ertes72 kullandim 12 saat olmadan. Adetim de yeni bitmişti. Yumurtlamama da 6 gun felan vardi adet olurum demi
Yumurtlamadan önce aldiysan rahat ol, ben tam yumurtlama dönemindeydim, o yüzden ellaone tavsiye etti eczacim. Allah bilir tabii ama bence hamile olmazsin 🙂

Çok yakın bir arkadaşım ertesi gün hapına rağmen hamile kaldı. Bebeğime bir şey olur mu korkusu onda da vardı ama doktoru hiçbir şey olmaz merak etme dedi. Tosuncuğumuz yakında 1 yaşına girecek, çok sağlıklı maşallah.
Canim kullandigi hapin adi neydi ki.ertes72 kullanmistim ben

Canım doğurmaya karar verdiysen içini ferah tut, kontrollerine devam et hayırlısıyla bisey olmaz
Allah in verdigi cana kiymak istemiyorum.Rabbim boyle uygun gördüki o hapa rağmen hamile kaldim.Allah bizi bizden cok düşünüyo.dua ediyorum.elimden baska birsey gelmiyo.ertesi gün hapiyla olsun doğum kontrol hapiyla olsun yada hamile oldugunu bilmeden tarlusal ve antibiyotik kullananlar dogurmus cocuklarini.cokta sağlıklı olduklarini söylüyolar.Rabbim nasip ederde benim yavrumda sağlıklı,azadan noksansız gelir dünyaya inşallah.

Hayırlı olsun canım, içini ferah tut Allahın izni ile hiç bişey olmaz bebeğine.
bende hamile olduğumu bilmeden ilaç kullanmıştım. doktorum korkmanıza gerek yok demişti, eğer ilaç zarar veriyorsa bebek ilk aylarda kendiliğinden “düşermiş”

Ben de ilişkiden hemen yarım saat donra ertes 72 kullandım tam 1 hafta önce. Bir haftadır karın ağrım vardı bugün de adet gibi kanamam geldi inşallah hamile değilimdir🥺

Hayırlı olsun canım, içini ferah tut Allahın izni ile hiç bişey olmaz bebeğine.
bende hamile olduğumu bilmeden ilaç kullanmıştım. doktorum korkmanıza gerek yok demişti, eğer ilaç zarar veriyorsa bebek ilk aylarda kendiliğinden “düşermiş”
Sağol canım.inanın sizle konuşmak bana cok iyi geliyo.Allah razı olsun hepinizden.Rabbim tüm hamile annelere sağlıcakla bebeklerine kavuşmayı nasip etsin.

Mrb kızlar.ertesi gün hapı kullanıp hamilelik belirtisi olanlar yada hamile kalanlar varsa aramizda yardım lütfennn...
10 ocakta ertesi gün hapı kullandım.bir haftadır mide bulantısı koku hassasiyeti başladı.bugün idrar testi yaptim pozitif çıktı.
Hapın bir etkisi varda o yuzden mi pozitif cıktı test sonucum hamilemiyim acaba.
Aranızda böyle bisey yaşayanlar varsa yardımcı olabilir mi?
Merhaba arkadaslar kussura bakmayin burayi ilk defa kullaniyorum ve konuyu nerden acicagimi bulamadim lutfen yardimci olabilirmisiniz 34 yadinda iki erkek cocugu annesiyim dun gece esimle iliski sirasinda prezervatif yirtildi ve icime bosaldi hemen kalktim tabi temizledim bugunde ertes72 ictim yanliz reglime 14 gun var ve bugun hamile kalma olasiligin en yuksek gunumus takvimden baktim sizce ise yaramismidir simdiden tesekkur ederim🙏

X