- Konu Sahibi asdafasdasdeqwdas
-
hak yolu varken mok yolu..böööööyykkakannehir akannehir
kadın için ne kadar aşşalık bi durum..
merak etme hamile değilsindir,hapıda yutmuşsun zaten-tatlicadiarzu-
konu sahibi her yönden hapı yutmuş zaten :bbo:
bir tek şeye üzülüyorum sadece bir tek şeye. sevdiğiyle bir kerelik beraber olmuş olan ve bekaretini kaybeden o kızlara üzülüyorum. onlar toplumun gözünde maalesef o tabiri demeye bile dilim varmıyor, tü kaka olarak adlandırılıyor diyeyim.
ama erkekle herşeyi yapmış, yaşamış olan kızlar bakire ya , zar gitmedi ya,o kızcağızdan daha namuslu oluyorlar. toplum bekareti hala tabu olarak gördükçe bu kandırmalar çok devam eder. ve bekaret arayan kendisi her haltı yemiş,erkeklerede müstahak bence bu.
vereliniortak
evlilik dışı beraberliklere tamamen karşı olmama rağmen sırf bu kırmızıyla işaretlediğim şey yüzünden kızlık zarı operasyonlarına karşı duramıyorum. bu tip erkeklerin kandırılmayı hakettiğini düşünüyorum.
konu sahibi bacım, bak burda seni eleştirenleri sen tanımıyorsun. biz kendimizi az çok fikren tanıyoruz. inan bana hepsi değişik fikirlerden insanlar. yani hepimiz radikaliz din açısından düşünüyoruz da sana da bunu empoze ediyoruz sanma. bu kadar farklı düşüncede insan hepsi birden sana aynı şeyi söylüyorlar, kadınlığını insanlığını alaşağı ediyorsun. hamile değilsin ama ilerde yaşayabileceğin travmalar olabilir, bu yüzden seni uyarıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?