- Konu Sahibi asdafasdasdeqwdas
-
Ben önemsemiyor ama ilerde karşıma çıkarsa ? Korkuyorum... Ya ilerde başıma iş açarsa ? Diyelim ki olmadı ayrıldık çoğu insan gibi bugüne kadar kavganın 5 dakka ardından sarılan biz ayrıldık.. yaşım geldi okulum bitti başka bir ilişkim var, oda benim bakire olmamı istiyor, dindar bir insan.. beni ne sanacak ? Siz nasıl insanlar tanıyorsunuz bilmiyorum ama bekareti olmayana bizim burda "fahişe" derler... Benim için bomboş bir kavram bekaret, sevgilim içinde.. Ama ya yolumuz ayrılırda bekarete önem veren birilerine denk gelirsem, bi gün ortaya çıkarsa ? Bunlarıda düşünüyorum... Cinsel hayatınızı sağlıklı bir şekilde yaşayın diyorsunuz, neyi adam gibi yaşıyoruz ki şu ülkede cinselliği adam gibi yaşayalım haksız mıyım ya siz söyleyin lütfen
Orasını bende anlamadım ya, 10 dakka onun şokunu yaşadım zaten...
anlamadığım şey prevervatif nasıl yırtıldı sempatiksalakcinni
Ben önemsemiyor ama ilerde karşıma çıkarsa ? Korkuyorum... Ya ilerde başıma iş açarsa ? Diyelim ki olmadı ayrıldık çoğu insan gibi bugüne kadar kavganın 5 dakka ardından sarılan biz ayrıldık.. yaşım geldi okulum bitti başka bir ilişkim var, oda benim bakire olmamı istiyor, dindar bir insan.. beni ne sanacak ? Siz nasıl insanlar tanıyorsunuz bilmiyorum ama bekareti olmayana bizim burda "fahişe" derler... Benim için bomboş bir kavram bekaret, sevgilim içinde.. Ama ya yolumuz ayrılırda bekarete önem veren birilerine denk gelirsem, bi gün ortaya çıkarsa ? Bunlarıda düşünüyorum... Cinsel hayatınızı sağlıklı bir şekilde yaşayın diyorsunuz, neyi adam gibi yaşıyoruz ki şu ülkede cinselliği adam gibi yaşayalım haksız mıyım ya siz söyleyin lütfen
Seninkide dam ustunde saksagan sorusu olmus :))) Anacım prezervatif tabiki yırtılabılır , o cok ekstrem bir mevzu degil
Girilen yerin darlığından olabilir mi:
dam üstünde saksağan sorusu:uhm:
yeni mi katıldı bu deyim türkçemizefisfisfis
hem ben sana sormadım ki sen neden yorumluyosun
Kibar olayım dedim :)
Ya komik oluyor boyle sorular...Kız neyin derdinde,millet neyin merakında..
şaka gibi..
Ablacığım lütfen beni anla ya, ters-düz tabiki aynı kapıya çıkar.. Ama sadece bizim gibi düşünenler için.. Siz diyorsunuz ki bekareti ver, birbirinize dürüst olun, başka evde bilmemne yapıyorsan, ailen başına kalkmaz ? 20 yaşına gelmişim, üniversite okuyorum ailem artık arayıp eve gelmiyormusun demez bana... Benim demek istediğimi anlayan yok mu şu kadar kadından, bende söylemeden edemeyeceğim ahlak dersine ihtiyacım olsaydı bunu sorardım size, çok mu günah diye konu açardım sadece bir soru sordum önemli olan yaşanan mı yoksa benim için hiçte iyi olmayacak bişeyi engellemek mi ?
Biliyorum birazdan biri çıkar, aa edepsize bak hem yaptığı ayıp-günah hem akıl verince bizi eleştiriyor terbiyesiz diyecek... Ama ben pişman olsamda yaptığımın arkasındayım, tekrar cevap verenlere teşekkür ediyorum, akıl verenlerede teşekkür ediyorum ama hatırlatmak istiyorum tekrar bana din-ahlak dersi vermenizi istemem.. sağlık açısından verdiğiniz bilgiler içinde çok saolun ama dediğim gibi "şunu yapan bunu yapar" "o adamdan ayrıl" "şu şu demektir" gibi yorumlar yapmayın lütfen
Kuzum sen bu konuyu kapattır,hamıle degılsın sen..anal ılıskıde ılerde sorunlar cıkıyor..saglık acısından riskli..
Ama sunuda belırtmelıyımkı ben kendi adıma uzuluyorum genclerimizin bu denli yollara basvurmasına..bekareti bacakarasında aramalarına..ve bununla beraber evlenecekleri insanada hayli uzuluyorum bir yalanın kurbanı olacagı ıcın..
Evet ablacığım prezervatif var diye içeri boşaldı ama oda ne yırtılmış başımdan aşağı kaynar su döküldü sanki 1 saat ağladım neredeyse, hala şoktayım... Ve o kadar pişmanım ki..
Önceleri prezervatifsiz ilişkiye giriyorduk dışarı boşalıyordu ama yinede her ihtimale karşı korunmak için bu sefer prezervatif var diye içeri boşaldı... Sonra hemen sildim, eve gittiğimde de duş aldım ama dediğim gibi şüphe... Hamile kalsam bile yanımda olur biliyorum 2 yıldır birlikteyiz, birbirimizi o kadar çok seviyoruz.. Ama ben bakireyim, birbirimizi çok istiyoruz, ama o benim bekaretimi almak istemiyor her ihtimale karşı eğerki bir gün ayrılırsak; bunu bana yapmak istemiyor.. Bunu bilmesi benim çok hoşuma gidiyor, yorumun biraz olsun içimi rahatlattı gerçekten... çok kötüyüm ya anlayabiliyorsunuz değil mi ?
bir tek şeye üzülüyorum sadece bir tek şeye. sevdiğiyle bir kerelik beraber olmuş olan ve bekaretini kaybeden o kızlara üzülüyorum. onlar toplumun gözünde maalesef o tabiri demeye bile dilim varmıyor, tü kaka olarak adlandırılıyor diyeyim.
ama erkekle herşeyi yapmış, yaşamış olan kızlar bakire ya , zar gitmedi ya,o kızcağızdan daha namuslu oluyorlar. toplum bekareti hala tabu olarak gördükçe bu kandırmalar çok devam eder. ve bekaret arayan kendisi her haltı yemiş,erkeklerede müstahak bence bu.
bir tek şeye üzülüyorum sadece bir tek şeye. sevdiğiyle bir kerelik beraber olmuş olan ve bekaretini kaybeden o kızlara üzülüyorum. onlar toplumun gözünde maalesef o tabiri demeye bile dilim varmıyor, tü kaka olarak adlandırılıyor diyeyim.
ama erkekle herşeyi yapmış, yaşamış olan kızlar bakire ya , zar gitmedi ya,o kızcağızdan daha namuslu oluyorlar. toplum bekareti hala tabu olarak gördükçe bu kandırmalar çok devam eder. ve bekaret arayan kendisi her haltı yemiş,erkeklerede müstahak bence bu.
tamamen katılıyorum konu sahibi için değil genel olarak söylüyorum ki
her onune gelenle anal yoldan beraber olmuş yada cinsel ilişki hariç herşeyi yaşamış insanlar zarları sağlam diye mi namuslu oluyorlar? namusluluk insanın içindedir,bir laf vardır yeterki insanın içi o.. olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?