- Konu Sahibi Amazing family
Bence dert bu da :)Bu konuyu da Bir Derdim Var bölümüne açmak..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence dert bu da :)Bu konuyu da Bir Derdim Var bölümüne açmak..
Zaten dertti yapmadıkça daha büyük bir dert oldu cidden :/Bu konuyu da Bir Derdim Var bölümüne açmak..
Hım o zaman otura otura 2 güne yay işi :) hiçte gaza gelmiyorsunki :)) vala okudukça temiz mutfağı temizleyeceğim yarınÇocuklarla birden hepsi bitmiyor maalesef bir hızla temizlik yaparken ufaklık ağlıyor bütün hevesim kaçıyor oturunca da yorulduğumu anlıyorum geri başlamak zor oluyor of ooof![]()
Ay onu denicem bakalım alıp çok merak ediyorumbitince firinin icini ankastreyi falan highgenic diye bi firin temizleyicisi al mukemmel bisey
Benim kilerim mutfakta gözüm korkuyor kapağını açamıyorum ne bulduysam attımBende kilere niyetliyim iki haftadir berbat halde benide motive edin kizlar
Marie Kondo sen misin canım :)Önce dolapları boşaltıp son 6 ayda kullanmadığınız herşeyi atın :) eşyanız az olursa daha rahat düzen sağlarsınız.
Sonra sırayla dolapları silip yerleştirin.
En son yerleri süpürüp silersiniz.
Kolay gelsin :)
Ben de atıcam yarınMarie Kondo sen misin canım :)
Şaka bir tarafa bu ara onun kitabını okuyorum da atın deyince aklıma o geldi![]()
Ay onu denicem bakalım alıp çok merak ediyorum
Ben gaza iyi gelirim de çabuk sıkılırım canım ya ama yok kararlıyım bu iş yarın bitecek :)Hım o zaman otura otura 2 güne yay işi :) hiçte gaza gelmiyorsunki :)) vala okudukça temiz mutfağı temizleyeceğim yarın
Ayy yakınım da hiç yok maalesef. Arkadasın söylediği mübadili gibiyse sizin kullandığınızın bi ona bakıcam artıkYakında varsa rossmannda firin köpüğü var. Biz 20 yildir kullanıyoruz. Aşırı güzel söküyor.
Dolapları boşaltıp iç dış silin. Örtü kullanıyorsanız içinde onları değiştirin. Bitti gitti işte missssSelam kızlar
Bu da dert mi demeyin cidden bana dert oldu bu konu
Yarın ne zamandır ertelediğim mutfak temizliğimi yapmaya karar verdim(Tabi erken kalkabilirsem)
Daha önce de bir çok kez yaparım diye yatıp sabah geç kalkınca çocuklar evin rutin işleri derken hep ertelemiştim.
Gelin görün ki erteledikçe işler dağ gibi büyüdü. Bir dolabım karman çorman abur cubur,pasta malzemeleriyle doldu taştı! Bir dolapta çocuğumun maması toz halinde dökülmüş silinmeyi bekliyor! Buzdolabım çok kötü olmasa da bir elden geçse fena olmaz!
Küçük oğlum bu ara çok yordu bende onunla ilgilenip işleri yüzeysel yaptım ondan böyle diyerek içimi rahatlatsam da biraz elimde telefon tembellik de yapmadım değil hani :)
Eveeeet şimdi kadınlar kulübünün çalışkan temizlik sever hanımları tam şu an desteğinize ihtiyacım var.
Mutfak temizliği hakkında bilgilerinizi rica ediyorum.
Unutmayın ufacık bir bilgi hayat kurtarır
Sevgiyle kalın![]()
Temizlikten önce toplamak gelir. İlk gereksiz eşyalari elden çıkart. Sonra eğer yoksa dolap düzenleyicisi satin al.
Temizlik yapması zaten zor değil. Ben ilk buzdolabından başlıyorum. Sonra firin ve sonra firinin üstünde olan dopladan başlayıp devam ediyorum... tek tek yapıyorum dolaplari.
Bizim işyerindeki temizlikci abla bana tüyo vermişti hemen iletim:
Eğer açıksa ilk dolaplarin üstü silinir. Sonra oraya gazete kağıdı yerleştir. Bidahaki sefere kolay temizlenir. Sonra dolap ici. Tüm dolaplar bitdikten sonra cam silinir ve dolap kapilari en sona temizlenir.
En son klasik olan yer temizliği. Çöp kutusu yıkanır ve bitdi
Selam kızlar
Bu da dert mi demeyin cidden bana dert oldu bu konu
Yarın ne zamandır ertelediğim mutfak temizliğimi yapmaya karar verdim(Tabi erken kalkabilirsem)
Daha önce de bir çok kez yaparım diye yatıp sabah geç kalkınca çocuklar evin rutin işleri derken hep ertelemiştim.
Gelin görün ki erteledikçe işler dağ gibi büyüdü. Bir dolabım karman çorman abur cubur,pasta malzemeleriyle doldu taştı! Bir dolapta çocuğumun maması toz halinde dökülmüş silinmeyi bekliyor! Buzdolabım çok kötü olmasa da bir elden geçse fena olmaz!
Küçük oğlum bu ara çok yordu bende onunla ilgilenip işleri yüzeysel yaptım ondan böyle diyerek içimi rahatlatsam da biraz elimde telefon tembellik de yapmadım değil hani :)
Eveeeet şimdi kadınlar kulübünün çalışkan temizlik sever hanımları tam şu an desteğinize ihtiyacım var.
Mutfak temizliği hakkında bilgilerinizi rica ediyorum.
Unutmayın ufacık bir bilgi hayat kurtarır
Sevgiyle kalın![]()
Ayy yakınım da hiç yok maalesef. Arkadasın söylediği mübadili gibiyse sizin kullandığınızın bi ona bakıcam artık
Wauw diyorum malzemeler detaylı temizlik yapan bilen birisi ev hanımların gururusun kendimden utandımoncelikle perdeleri cikar makinaya at sonra pencereleri temizle(kremsiz sampuan ve mikrofiber bezler tertemiz oluyor).bi kovaya bulasik makinesi tableti ve sicak su ekle cok az bulasik deterjanida koy tableti erit ve dolaplari temizlemeye basla.dolaplari birden bosaltmak yerine hangi dolabi yapacaksan onlari cikar silip yerine koy ortalik cok dagilmaz.yikanacak bulasik varsa bulasik makinasina at.dolaplar bitince firinin icini ankastreyi falan highgenic diye bi firin temizleyicisi al mukemmel bisey onunla temizle.buzdolabini sirkeli suyla guzelce sil.en sonda mutfagi supurup sil.simdilik bu kadarini hatirliyorum.
deneyim bana cok dua edeceksiniz ve diyeceksiniz ki ne kadar kirliymis firinimin ici:)Ay onu denicem bakalım alıp çok merak ediyorum
ayy yok canim ya bende netten falan ogrenip deniyorum yoksa kendi buldugum seyler degilWauw diyorum malzemeler detaylı temizlik yapan bilen birisi ev hanımların gururusun kendimden utandım