- 30 Haziran 2016
- 6
- 0
- 1
- 28
- Konu Sahibi Papatya129
-
Merhabaa canim ben de uc gun sonra ameliyat olacagim Ersal beye,memnun musun ersal bey ilgili davrandi mi,burnun istedigin gibi oldu mu yardimci olursan cok sevinirim,simdiden tesekkurlerMerhabalar. 1 sene önce Ersal Kaya'ya ameliyat olanlardanım. Yardımcı olacağım bir durum olursa vaktim oldukça sorularınıza yanıt verebilirim. Msj da atabilirsiniz.
Merhabaa canim ben de uc gun sonra ameliyat olacagim Ersal beye,cok olumsuz yoMerhabalar. 1 sene önce Ersal Kaya'ya ameliyat olanlardanım. Yardımcı olacağım bir durum olursa vaktim oldukça sorularınıza yanıt verebilirim. Msj da atabilirsiniz.
Ersal beye ne kadara olacaksın canım ben görüştüm bana soğuk davrandı 5 milyar söyledi ben direk eledim[/QUOTE]E="GulsumKrhn, post: 47225658, member: 769935"]Merhabaa canim ben de uc gun sonra ameliyat olacagim Ersal beye,memnun musun ersal bey ilgili davrandi mi,burnun istedigin gibi oldu mu yardimci olursan cok sevinirim,simdiden tesekkurler
[/QUOTE]Merhabaa canim ben de uc gun sonra ameliyat olacagim Ersal beye,cok olumsuz yo
Ersal beye ne kadara olacaksın canım ben görüştüm bana soğuk davrandı 5 milyar söyledi ben direk eledim
Kusura bakmayın yeni gördüm iletinizi. Umarım ameliyatınız iyi geçmiştir geçmiş olsun. Ersal bey tecrübeli bir doktor ya yapısı itibariyle soğuk gibi ama bu başarısız anlamına gelmiyor. Ben memnunum burnumdan şimdilikMerhabaa canim ben de uc gun sonra ameliyat olacagim Ersal beye,memnun musun ersal bey ilgili davrandi mi,burnun istedigin gibi oldu mu yardimci olursan cok sevinirim,simdiden tesekkurler
CoMerhabalar, eski paylaşımlara bakarsanız bende sizler gibi buradan Ersal bey Hakkı'nda bilgi almaya çalışanlardan biriydim.. Şimdi forumda gezinirken yorumları gördüm ve rinoplasti deneyimimi sizlerle paylaşmazsam rahat edemeyeceğimi düşündüm.. Öncelikle Ersal beyden bahsetmek istiyorum, daha ameliyat yaptırmaya emin olamamışken tanıştık kendisiyle, çok beyefendi ve nazik birisi kendisi.. Bana çok yardımcı oldu burnumun şekliyle alakalı.. Beni tanıyan herkes farkı farketsin ama tanımayan insanlar aaa burnu estetik demesin istedim. Bence tam olarak istediğim bir ameliyat oldu. Herşey anlattığı gibiydi. Herkese gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki işinin ehlidir kendisi.. Çok ilgili davrandı, hatta Antalya'ya dönüş yapmam gerekiyordu işim gereği ufak tefek şişlikler için bile bir çok kez aradım bir kere bile umursamazlık yapmadi.. Burdan kendisi de görüyorsa ona çok teşekkür ediyorum .. Ellerine sağlık..
Merhabalar, eski paylaşımlara bakarsanız bende sizler gibi buradan Ersal bey Hakkı'nda bilgi almaya çalışanlardan biriydim.. Şimdi forumda gezinirken yorumları gördüm ve rinoplasti deneyimimi sizlerle paylaşmazsam rahat edemeyeceğimi düşündüm.. Öncelikle Ersal beyden bahsetmek istiyorum, daha ameliyat yaptırmaya emin olamamışken tanıştık kendisiyle, çok beyefendi ve nazik birisi kendisi.. Bana çok yardımcı oldu burnumun şekliyle alakalı.. Beni tanıyan herkes farkı farketsin ama tanımayan insanlar aaa burnu estetik demesin istedim. Bence tam olarak istediğim bir ameliyat oldu. Herşey anlattığı gibiydi. Herkese gönül rahatlığıyla söyleyebilirim ki işinin ehlidir kendisi.. Çok ilgili davrandı, hatta Antalya'ya dönüş yapmam gerekiyordu işim gereği ufak tefek şişlikler için bile bir çok kez aradım bir kere bile umursamazlık yapmadi.. Burdan kendisi de görüyorsa ona çok teşekkür ediyorum .. Ellerine sağlık..
Bu Arada bu da eski hali ( utanarak paylaşıyorum )
Merhaba canım ben Ocak ayında oldum Ersal beye ve çok çok memnunum iyiki olmuşum diyorum ve unutma çevrenin lafına bakma doktor bey işinin ehli şimdiden hayırlı olsun diyorum sana Rabbim utandırmasınMerhabe:) onuncu ayda ersal bey'de burun ameliyatı olacam.. Ve burdaki yorumlardan sonra biraz korktum son zamanlarda ameliyat olupta memnun kalan kimae yokmu? Dört bes ay gectikten sonra burun cökmesi beya burun düsmesi nedeni ney? Yardımcı olursaniz sevinirim.
Merhabalar.Belli ki bircok kisinin kafasinda ersal kaya ile ilgili soru isaretleri var hakli olarak.Ben yaptirip hic ama hic memnun kalmamis biri olarak sunu soyleyebilirim ki ERSAL KAYA HAYAL KIRIKLIGIDIR.bu kadar net.yaptirip sa memnun olan varsa o burun o yuze tesadufen gitmistir.Okuyorsa buradan soyluyorum.HAKKIMI HELAL ETMIYORUM..ve tekrardan soruyorum.Adana mersin bolgesinde bildiginiz iyi bir revizyon doktoru var mi.bizzat yaptigi revizyonlari gorup begendiginiz bir doktor.yardimci olursaniz seviniri..su an mersinde yasiyorum ama dr. adanada da olabilir farketmez..bu arada cok iyi arastrmadan lutfen karar vermeyin.en az 3 dr.gidin.ben direkt ersal beye gittim.sirf bu sitedeki olumlu yorumlara bakarak.bin pismanim.fotograflarim var bakabilirsiniz..karar verdgnz dr hakkinda olumlu kadar olumsuz yorum varsa uzak durun derim.her aynaya baktgmda mutsuz oluyorum.eskiburnumu ozluyorum.benim hatam ilk buldgm dr dusunmeden karar verdm..siz iyi dusunun.sonrasinda keske dememek icin...
Merhaba canim, niye memnun degilsin burun cökmesi veya düsmesimi oldu yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?