arkadaşlar ersağın oda spreyleri sulandırılarak mı kullanılıyor? katalogra ek bilgi yok ama aparatı var :44:
bir de ben bu mısır sorusunu nereye soracağım yaaa. bulamadım bir şey :44: vazgeçtim yine de, bir daha hiçbir marka diş macunu almıyorum ve bitince misvağa başlıyorum
günaydın
150 sayfayı nasıl okudunuz, azminize hayran kaldım, tebrikleryerli malı seçtiğiniz için de ekstra tebrikler.
arkadaşlar ben ersağ ın sıvı çamaşır deterjanını kullanıyorum da ya bu kan yağ lekeleri çıkmıyor üzerinde özel ilgi göstermesem :44:
çünkü sıvı olanın vücuttan çıkan lekeleri temizlemediğini farkettim, ter kan vs
bir de toz olanı deneyeceğim inşallah.
Kızlar haftasonu biten damacananın pompasını,borularını parçalayıp sıcak sulu banyo wc li suda 15 dk bekletip duruladıktan sonra yeni açtığım damacanaya takmıştım.sonra her zamanki gibi suyu kullanmaya başladım.Makineden çıkardığım bardaktan içtiğimde su kokuyordu.Deterjan kalıntısı mı oldu diye daha yıkaması yeni bitmiş makineyi deterjansız tekrar çalıştırdım ama her defasında su kokuyordu.Taki bugün pet şişeye su doldurup içtiğim zamana kadar.Pet şişedeki de kokuyordu.Suyu kokladım su kokuyordu.Eve gelince Damacananın içini kokladım içi kokuyor.Sonra jeton düştü meğer banyo wc li suyun kokusuİkinci sıcak suda bekletiyorum şuan boruları.Sabaha kadar bekleteceğim.Yeni damacana getirttik.Kokulu olanı da çiçeklere kullanacağım.Haberiniz olsun mümkünse içinde kapalı bir şey muhafaza edeceğiniz plastik gereçlerinizde temizlik malzemesini bekleterek kullanmayın.15 dk çamaşır sulu suda dezenfekte için bekletirdim ama banyo wc ye bu fazla bile geldi.
soruyu tam olarak anlayamadım. tekrar yazarmısınız lütfen?
Şirketle bağlantınız varmı ?
bu arada sorunuzu tam anlamamıştım. bağlantı derken sadece 4 yıllık üyesiyim.
sıvılar kaldıralı birkaç ay oldu güzel sonuç vermeyince. keşke iade etseydiniz.
merhaba. beyazlardaki lekelere 2 kapak banyowc ekleyin.beyazlarda 4x toz 4x aktif, renklilerde 3x toz 1x aktif yeterlidir.Merhaba hepinize. Evimde kullandığım tüm deterjanları ersağla değiştirdim. Bulaşık makinesi deterjanıyla aramda düzeldi çok şükür. Ama beyaz çamaşırlarımdaki lekelerle başedemiyorum Siz çamaşır makinesi deterjanınızı renkli ve beyazlar için kaç ölçek kullanıyorsunuz ve çamaşır aktifi. ve de lekeleri çıkartmak için ayrıca ersağın hangi ürünü ile uygulama yapıyorsunuz?
arkadaşlar nette dolanırken tesadüfen gördüğüm bir marka Ersağ. Temsilci olanlar dışında kullanan, memnun kalan ya da memnun olmayan var mı? kullanıcı deneyimlerini merak ediyorum, tarafsız forumlarda yorum bulamadım. paylaşırsanız sevinirim.
ÖNEMLİ NOT: Lütfen yalnızca bireysel kullanım deneyimlerinizi paylaşınız.
Sponsor numarası paylaşmayınız.
arkadaşlar nette dolanırken tesadüfen gördüğüm bir marka Ersağ. Temsilci olanlar dışında kullanan, memnun kalan ya da memnun olmayan var mı? kullanıcı deneyimlerini merak ediyorum, tarafsız forumlarda yorum bulamadım. paylaşırsanız sevinirim.
ÖNEMLİ NOT: Lütfen yalnızca bireysel kullanım deneyimlerinizi paylaşınız.
Sponsor numarası paylaşmayınız.
Çevremde Ersağ ürünleri satan yok ama ben de denemek istiyorum.
Nereden, nasıl alabilrim, üye olmak istesem sponsor kodu falan istiyor.
Benimde dikkatimi çekti ersağ ürünleri.. biraz daha araştırdıktan sonra alabilirim...
Benimde dikkatimi çekti ersağ ürünleri.. biraz daha araştırdıktan sonra alabilirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?