bende de öyle sıvı sabun aparatı başlığı vardı.fazla gelen şişenin fıs fısı yoktu zaten.ben de şişenin üzerindeki oda spreyi etiketini söktüm,üzerine de peçete dekupaj yaptım.bio şampuanı doldurdum
fena olmadı.kocaman şişeyi kaldırıp indirmek zor oluyordu bazen çok fazla döküldüğü de oluyordu.başlığın gelmesi iyi oldu :)
bakalım daha ne deneyimler paylaşacağız kızlar.yalnız benim yaklaşık bir ay önce eşim sağolsun salon halısının üzerine çaydanlık devirmiş.erkek misafirler vardı,ben salona giremedim.kendisi de sadece üzerindeki çay fazlalığını almakla yetinmiş.misafirler gidince bi baktım bildiğiniz kahverengi olmuş dökülen yer
halı şampuanı ile gece on ikiye kadar lekeyi sildim.direk şampuandan döküp sıcak suyla ıslatıp sildim ama rengi çok az açıldı.o hafta tatilimde tekrar halı şampuanı ile tüm halıyı sildim,üzerine de sirkeli su ile sildim yine leke bana mısın demedi.dün damla gelince bir subardağı sıcak suya bir kapak damla bir kapak halı şampuanı karıştırdım lekeyi sildim,çok az rengi açıldı.lekeyi bir türlü götüremiyorum
tavsiyesi olan var mı kızlar.küçük çay damlamasından oluşan lekeleri götürüyor halı şampuanı ama böyle tüm çaydanlığın döküldüğü çay lekesine bir türlü çare bulamadım
tüy azaltıcı losyonu tüyler çıkana kadar kullanacağız değil mi? bir de yader bütün vücuda sürülüyor demişti üst dudakla burun arasında kalan bölgedeki (bıyık demek istemiyorum
) tüyleri de alıp sürsek cildimize bir şey olmaz inş