Yaklaşık 2 aylık evliyim ve eşyalarıma makinelerime daha fazla kimyasal bulaştırmadan ersağla tanıştığım için memnunum, umarım sizler kadar memnun kalırım :) şimdilik banyo wc ürünü ve bio şampuandan memnunum. Diş macunuyla ilgili bariz bir memnuniyetim yok ama kullanırken kendimi iyi hissediyorum.
Öncelikle mutlu sağlıklı bir ömür devam eden bir evlilik hayatı geçirmeniz dileğiyle...
Burada urunlerle ilgili deneyimlerimizi paylaşıyoruz dolayisiyla yanlış kullanımdan Dogan hatalar engelleniyor ve bazan da ürünlerin doğru bir sekilde nasil kullanıldığını öğreniyoruz.
Biosampuan beraberinde sac bakim tonigiyle duzenli kullanıldığında sac dökülmesini tamamen engelliyor ve yeni sac oluşumunu sağlıyor ama biosampuan haftada en fazla 3 kez kullanılıyor.eger hergun kullanılırsa sac dökülmesine sebebiyet verir.ayni zamanda cok bol durulanmalidir.icindeki bitkilerin bazılarının cok etken olması dolayisiyla göz yakıcı olabilir.dikkatle kullanılması gerek.
İcindeki o madde kan dolaşımını hızlandırır sac köklerinin kandan yeterince beslenmesini saglar.
Banyo wc temizleyicisini kullandıkca kullanılan alanların pırıl pırıl parladığını ve uzun bir süre kirlenmedigini görürsünüz.urun Pamukkale unı tarafından onayli ,kullanıldığı ortamda 14 adet bakteri kuf ve mantarın Uzun süre uremedigi test edilip onaylanmış .universite tarafından serifikalandirilmis.
Dis macununa gelince piyasada emsali olmayan bir urun.diger macunlarla temizledikten sonra sabah kalktığımda dilimin üstünde bir tabaka oluşuyordu ve dişlerim hemen tortu oluşturmaya başlıyordu.
Ersag gece boyu ve gun boyu temizlik ferahlik veriyor. Dil üzerinde bakteri oluşmuyor.
İki dis fircalama arasında dişlerde tortu oluşmuyor.
icinde kullanılan propolis sayesinde ağız icinde aft denilen kucuk beyaz yaraları önlüyor.kisacasi benim vazgeçilmezim.
Ne cok yazmisim! Ama tecrubelerimizi paylasmazsak yeni seyler öğrenmeyiz ki!
Herkesten kullanım detaylarını bekliyoruz boylelikle yanlış kullanımların önüne geçip yeni yeni seyler öğreniriz.