Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akşam benim ufaklık çikolatalı puding kasesini devirdi,krem renk kumaş kaplı sandalye ile mutfak halısı mahvoldu.Damla ile lekeleri çıkarmaya çalıştım maalesef çıkmadı.Üstelik sandalyeyi o kadar çok sildim ki halıyı yapacak mecalim kalmadı.Ne yazık ki sonuç hüsran.Sandalyeyi evdeki başka malzemeyle silmek zorunda kaldım.Halıyı da artık yıkamaya gönderirim.
Kullanımıma gelince önce sıcak su döktüm ardından damlayı döküp sildim.Bişeyleri yanlış mı yapıyorum?
Evi genel temizlik ürünü ile siliyorum içine de bir kaç damla damla ekliyorum gayet güzel oluyor ama iş leke çıkarmaya gelince çıkaramıyorum.
Bunun yanında deri parlatıcısından çok memnun kaldım,koltuklarımın kenarları deri.Koltuk kenarları eskiye nazaran çok çok az toz tutuyor ve daha parlak.Bir arkadaş damla ile silince çok memnun kaldığını yazmış bir daha ki sefere deneyeceğim.
Birde aramızda el ve ayak kremi ile bebek şampuanını kullanan var mı?
dün toz bulaşık deterjanını kullandım. ve sonunda kurtuldum finishden teşekkür ederim burda yardımcı olan arkadaşlara
Banyo wc temizleyicisi kahverengi fayanslarımı çok kötü yaptı..kireç lekesi gibi bembeyaz oldu maalesef.açık renkli taşlarda bir sorun yok.... genel temizleyicisi ve yağ çözücüsünden çok memnunum...
ben kalın tuz ve elma sirkesiyle kullandım, bir sorun olmadı. sadece çok hafif su lekeleri vardı alt kattaki bazı parçalarda. diğer ürünleri almak ekonomik açıdan benim için şimdilik mümkün değil gibi :44: ama bir süre toz deterjanı kullandıktan sonra, elimde ve boşta kalan sıvı deterjana geçmek istiyorum. bunun için baya bir süre toz kullancam ama, makinenin uyum sağlaması daha kolay oldu çünkü toza.
İlginc aslında.cok mu beklettiniz? Kirec çözücü özelliği oldugundan her alanda kullanılıyor aslında.
Siz damla konsantre ya da genel temizlikle silin sıcak suyla.sonra mutlaka temiz bir bezle kurulayin.
Nasil kullandığınızı yazsanız belki hata olmuştur. O zaman daha iyi yardımcı olabiliriz.
Burada Krizsavar
arkadasımızın da dusakabin temizliği sırasında yanlış kullanımı olmuş ama sonra düzeldi yani.
dün toz bulaşık deterjanını kullandım. ve sonunda kurtuldum finishden teşekkür ederim burda yardımcı olan arkadaşlara
Banyo wc temizleyicisi kahverengi fayanslarımı çok kötü yaptı..kireç lekesi gibi bembeyaz oldu maalesef.açık renkli taşlarda bir sorun yok.... genel temizleyicisi ve yağ çözücüsünden çok memnunum...
Temizlediğim alana direk uyguladım,ovaladım ve duruladım ardından...
Temizlediğim alana direk uyguladım,ovaladım ve duruladım ardından...
gözün aydın canım. çok sevindim. elveda finish benimki de yarım bi şekilde duruyor bi köşede, bitmesini beklemeden geçtim ersağa
canım geçmedi mi hala ya.. valla nasıl öyle oldu hala aklım almıyor. yani gelip teftiş edesim var (özledim banyo wc bahane)
Benim tuvalet ve banyo fayansları tarcın rengi ve ilk kullandığım günden beri çok memnunum.
Acaba fayanslar mermer mi?
Canım sabun artğı kalır ya hani beyaz leke..ama her tarafında yok belli yerlerinde var neden anlamadım...fayans mermer değil
Merhaba,
Mutlaka yanlış birseyler yapmış olmalısınız.
Puding kalıntısını almadan mı sıcak su doktunuz acaba?
Bu gibi lekelerde mutlaka yag çözücü kullanılmalı.ardindan da halı sampuaniyla sildiğinizde tertemiz olacaktır.
Benim kızım gittiğimiz bir aksam oturmasında , beyaz badisine baya bi cikolatali puding surmuş . Tabi orada bişeyler yapmadım. Eve geldigimde de gec olmuştu.ertesi gun leke oldukça kurumuştu ama ben damla ve yag cozucusıktım 5-10 dk bekledim.(mutlaka beklemek gerekiyor) sonra kolları hafif citiledim leke çıkmıştı! Aslında hic ümidim yoktu haliyle cok sevindim.
Genel temizlik ürünü süper temizleyici antibakteriyeldir. Kullanıldığı alanlar gec kirlenir ve gec tozlanir.
Deri temizleme sıvısı hem deriyi temizler hem parlatir hem de bakim yapar.uzun süre tozlanmayi geciktirir.
Aynı sekilde mobilya temizleyicide hem cam , ayna hem de mobilyalarda göz alıcı parlaklık ve temizlik saglar.uzunca bir süre de toZ tutmaz.
El kremi cok guzel, ayak kremleri egzema ve mantarı bile önler ama mutlaka icinde ritha olan duş jeliyle ayaklar yıkandıktan sonra krem kullanılmalıdır.
Uzunca bir süredir kızım icin bebek sampuanini kullanıyorum.cok cok memnunum.mutlaka denemelisiniz o kadar guzel yani.
Aynı zamanda Ersag bebe yağı, vücut losyonu( poposu icin kullanıyorum) ve organik bitkisel ıslak mendilini kullanıyorum.
Eger hala ıslak mendille tanismadiysaniz buyuk kayıp valla :)
Cunku piyasada organik bitkisel bir ıslak mendil yok yani en azından ben bilmiyorum.
Hem kızım icin hem de kendimiz icin mutlaka kullanıyorum.
Ya bana sorarsanız ben artık evimdeki tüm malzemeleri Ersagla değiştirdiğim icin hangi ürünü sorsanız mutlaka ben de cevabı vardır
Yanlışın nerde olduğunu merak ediyorum bende.Nasıl uygulama yaptığımı mesajımda yazdım bunun yanında elbette ki puding,cam kırıkları vs temizlendikten sonra su döktüm.
Açıklama ve verdiğiniz bilgiler için de ayrıca çok teşekkürler.Daha karar veremedim ama kremleri merak ediyorum neden sitede ve katalogda içerik bilgisi yok daha doğrusu bazı ürünlerin var bazıların yok.Rica etsem elinde el-ayak kremi ve bebek şampuanı olan arkadaşlar fırsat bulursanız içerik bilgisi verebilirmisiniz şimdiden çok teşekkürler.
Birde ilk fırsatta çamaşır deterjanı ve yaka spreyi de alacağım umarım bende sizler gibi memnun kalırım.
kızlar bu arada 1 ocak itibariye ürünlere % 6 zam gelecekmiş.... :2::2::2:
kötü haber, zaten çevremdekiler pahalı diyor ithalleri görmeyip :44:
umarım kampanyaları artırırlar. ersağ kampanya yönünden bence çok cimri
kötü haber, zaten çevremdekiler pahalı diyor ithalleri görmeyip :44:
umarım kampanyaları artırırlar. ersağ kampanya yönünden bence çok cimri
aslında ürünler konsantre olduğu icin cok ekenomiğe geliyor.
mesela ben elde yıkama bulaşık sıvısını 2011 nisan ayında almışım hala bitmedi 3 te biri var.bununla sürekli tezgahı mutfak masasını fırınımı ocagımı siliyorum.ayrıca bulaşık makinasına sığmayanları yıkıyorum. cok ekonomik yanii.
e bulaşık matik te keza aynı şekilde 1 yıla yakın gidiyor.toz olanı daha da ekonomik.
bi önceki mesajımda yanlış smile kullandığımı farkettim ne alaka hapşırık yaaa.!!
diğer ürünlerde aynı şekilde , kendi kapaklarıyla kullanılıyor şaka gibi bir şey yanii. hele de camaşır deterjanları şurup ölceği gibi!!
kremlerinden minicik bir parca sürmek yeterli.
Taydin,
Nurlum icin , elinde Ersag el kremi Ve ayak kremi varsa sana zahmet içindekileri yazar mısın?