Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

Canim seni COK iyi anliyorum. Buradan deniz adli arkadasta ayni dertten sikayetciydi.o 8-9 ay ugrasmis ve suan COK memnun, Benim daha onceki mesajimi okuduysan bende onceleri sikayetciydim AMA COK sukur duzeldi.birde bio olani kullaniyorum icinde sadece su ve ritha bitkisi var yani.ona ragmen Hersey yolunda.
Herkes ayni sabri gosteremeyebilir haklisin mecburda degil sin.

Ara sirketi COK ugrastigini soyle ve kesinlikle iade etmek istedigini soyle sorun cikmaz sanmiyorum.
Halkla iliskiler bolumunden fatma hanimla gorusmek istedigini belirt,cagridaki kizlarla bosuna vakit gecirme Canim.

canım bio olanı nedir?
ben iadesinden geçtim temiz yıkayacak bişey arıyorum sıvı olan matik det. nasıl onu alsam aynı sorunu yaşar mıyım acaba? kullanan var mı?

canım bio olanı nedir?
ben iadesinden geçtim temiz yıkayacak bişey arıyorum sıvı olan matik det. nasıl onu alsam aynı sorunu yaşar mıyım acaba? kullanan var mı?

biobulaşıkmatik sıvı olanı canım.sirke gibi birşey tamamen saf biyolojik bir ürün.
makinedeki kimyasallar temizlenmedikten sonra hersey nafile.bunun icin sabır gerek.eger bende sabır zor diyorsan yapacak birşey yok.
en azından makine temizleninceye kadar bulaşıkları ön işlemden iyice gecirip oyle atsan makineye nasıl olur canım?

valla bu konu herkeste farklılık gösteriyor başlarda firma bana böyle söylüyordu ama inanasım gelmiyordu nasıl olur diye?makinanın doğal olanı kabullenmesi gercekten zor oluyormuş yaşayıp gördüm.

ama bazı arkadaşlarım ve tanıdıklarım var ilk kullanım da cok memnun kalmışlar.bazıları -benim gibi- zamanla memnun kaldılar.bazılarıda hic tahammül edemeyip bir daha kullanmadılar.yani tercih senin canım.

mesela aynı şekilde birde şampuanda sorun yaşanıyor. kimisi cok kötü oldugunu saclarını kazık gibi yaptığını söylüyor kimisi de ipek gibi yumuşak yaptığını söylüyor.sampuanın da bir arınma temizlenme döneminden gecmesi gerekiyor.
tabak, canak ve sac ,sac derisi kimyasalların en cok birikinti yaptığı yerler dolayısıyla bu bölgelerin kimyasaldan arınması biraz zaman istiyor maalesef...

bunlar dışında diğer ürünlerin hic birisinde sorun yaşanmıyor.

bende ilk olarak yağ çözücü aldım evdeki deterjan stoğum bitsin damla yada genel temizlik deterjanından alacağım
yaalnız bu ikisi arasındaki fark nedir acaba ben hangisini alsam bilemiyorum?birde burda herkes mobilya temizleyicisinden memnun arkadaşlar aynalarıda bu temizley,iciyle silebiliyormuyuz?
ya benimde mobilyalarım lake ve toz sanki üstüne yapışıyor bende alsammı bu temizleyiciden?birde duş jelinden kullanan varmı?

bende ilk olarak yağ çözücü aldım evdeki deterjan stoğum bitsin damla yada genel temizlik deterjanından alacağım
yaalnız bu ikisi arasındaki fark nedir acaba ben hangisini alsam bilemiyorum?birde burda herkes mobilya temizleyicisinden memnun arkadaşlar aynalarıda bu temizley,iciyle silebiliyormuyuz?
ya benimde mobilyalarım lake ve toz sanki üstüne yapışıyor bende alsammı bu temizleyiciden?birde duş jelinden kullanan varmı?

neredeyse ersağ ın yarıdan fazla ürününü kullandım.duş jeli guzelll..yalnız sampuan esımın ve benım kafamda yaralar actı dıyebılırım.nerdeyse bır ay yaralar gecmedı.ben yıkamıyorum artık öylece duruyor bır kenarda.sac kremınden hıcc bır fayda göremedım.aynen oda çöpe.ayrıca bulasık mak ürünüde hep bulasıklar kötü cıkıyor.ama yag çözucu wc temızleyıcı duş jelı iyi.ben gunduz bakım kremınıde aldım kokusu harıka ama ben onuda kenara koydum kullanamıyorum.mobılya tem.merak edıyorum alacagım....

damla ile genel temizlik sııvısı hazırlayabilirsin. lekelere damlatarak leke çıkarmada kullanabilirsin. damla genel temizlikten çok daha konsantre.. genel temizliğin kokusu damlaya göre daha yoğun..

ben ve eşim argan yağlı , kardeşim forma sokucu şekillendirici, annem ve babam da normal duş jelini kullanıyoruz. hepimiz gayet memnnuz duş jellerinden.

Lütfen biri bana yardım etsin. Ersağ markasının bi ürününü denemek istiyorum ama nasıl alacağım bilmiyorum. Siteye üye oldum ancak belli bir tutarın üzerinde alışveriş yapmam isteniyor. Deneme amaçlı tek ürün alma şansım yokmu acaba?

ben de bio bulaşık deterjanızedeyim. bulaşıklar kurumuyor, benek benek lekelerle çıkıyor. tozdan aldım şimdi de, umarım ondan memnun kalırım :KK50: toz kullanırken de tuz ve sirke kullanıyor musunuz? tuzda ve sirkede neyi tercih ediyorsunuz?

ben de bio bulaşık deterjanızedeyim. bulaşıklar kurumuyor, benek benek lekelerle çıkıyor. tozdan aldım şimdi de, umarım ondan memnun kalırım :KK50: toz kullanırken de tuz ve sirke kullanıyor musunuz? tuzda ve sirkede neyi tercih ediyorsunuz?

her iki deterjanı da ersag bulaşık parlatıcısıyla beraber kullanmanız gerekmekte.
eger sadece kurumama sorunu varsa bu cozulur.kurumadığı icin su damlaları leke yapmakta.bitkisel parlatıcıyla bu sorun gecer.birde makinanın kullanma klavuzuna bir bakın ,kullandığınız programın kurutma programı var mı yok mu? benim makineme bazı programlarda kurutma işlevi koymamışlar mesela.

temiz yıkamama sorununuz yok galiba.diğer sorun kolay aşılacak gibi. sırf bu yüzden sağlıklı bulaşık deterjanından vazgecmeyi düşünmeyin bence.siz bilirsiniz ama diğer deterjanlar kimyasal ajanlarla dolu.

eğer bulunduğunuz şehrin suyu kirecli değilse tuz kullanmadan önce bir deneyin ama kirecli ise kesinlikle kaya tuzu-turşu tuzu-deniz tuzu adı altında satılan doğal tuzlardan kullanmak gerekiyor.diğer tuzlarla ersag etkileşime girerek hem temiz yıkamıyor hem de tuz, cam eşyaları mahvediyor.
benim başıma gelmişti herşey cizilmişti.kimyasal tuzu bıraktım cok şükür düzeldi.

ama parlatıcı almadım :KK14: tekrar sipariş veremem :KK14:

o zaman alıncaya kadar elma sirkesi kullanın mutlaka.

tuz olayını da dediğim gibi.

ve mutlaka programın özelliklerini kontrol edin.

sıvı olan bio bulaşık matik deterjanını ön yıkamasız kullanın.

makinenin icine hic bir kimyasal eklemeyin ,camaşırsuyu vs gibi.

ve 15-30 günde bir ersag bitkisel bulaşıkmakinesi temizleyicisiyle makineyi yüksek ısıda boş calıştırın.başka kimyasal temizleyici koymayın icine.
eğer temizleyiciniz yoksa özel yağ cözücü ve damla ilave ederek boş calıştırın.

yıkama yaparken makineye özel yağ cözücü ekleyebilirsiniz.

ayrıca koku icin piyasada kullanılan kimyasal koku jellerinden kesinlikle kullanmayın.makineniz güzel koksun istiyorsanız kaşık sepetine limon kabuğu koymanız yeter. makineniz misss gibi kokacaktır.

ben toz bulaşıkmatik, ersağın parlatıcısı ve turşu tuzu kullanıyorum.

arkadaşlar ben marketten büyük salamura turşuluk tuz aldım, ama rafine yazıyordu. onu da kullanmamam gerekiyor? neyin doğal olduğunu bilmiyoruz ki artık :KK50:

arkadaşlar ersağ'ın çamaşır yumuşatıcısı yok, ne kullanıyorsunuz siz alternatif olarak :44:

arkadaşlar ersağ'ın çamaşır yumuşatıcısı yok, ne kullanıyorsunuz siz alternatif olarak :44:

Ersagin çamaşır deterjanin icindeki bitkinin özelliği sayesinde camasirlar yumuşacik çıkar ve cok kolay utulenir.
Kısacası ekstra yumusatici kullanılmıyor. Zaten piyasadaki yumusaticilar kimyasaldir ve yumusaticidan sonra makine tekrar durulama yapmayacağı icin kimyasallar kıyafetlerde kalır.

Makine bosken Ersagla bikez yıkama temizleme yapılır.

Camasir yikarken
Alternatif olarak deterjanla birlikte bir miktar ozel yag çözücü ve cok cok az damla konsantre kullanılabilir.

Hemen hemen tüm urunlerini kullandığım icin rahat rahat tüm sorularınıza cevap verebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben henüz çamaşırmatiği kullanmaya başlamadım evdekiler bitsin diye
ilk yıkayacağım zaman boş olarak ersağ çamaşırmatiklemi yıkamalıyım sizce
ayrıca deterjan kokusu kalıyormu çamaşırlarda

ben henüz çamaşırmatiği kullanmaya başlamadım evdekiler bitsin diye
ilk yıkayacağım zaman boş olarak ersağ çamaşırmatiklemi yıkamalıyım sizce
ayrıca deterjan kokusu kalıyormu çamaşırlarda

Evet ilk yıkamada Ersagla boş yıkaman gerekiyor.
Ersag matik diğer kimyasal deterjanlar gibi ozelliklede koyu renk kıyafetlerde beyaz lekeler bırakmaz.ele kayganlik hissi vermez .

Toz olanı hafif bir kokuya sahiptir, sivi olani kokusuzdur.

Evet ilk yıkamada Ersagla boş yıkaman gerekiyor.
Ersag matik diğer kimyasal deterjanlar gibi ozelliklede koyu renk kıyafetlerde beyaz lekeler bırakmaz.ele kayganlik hissi vermez .

Toz olanı hafif bir kokuya sahiptir, sivi olani kokusuzdur.

ben toz olandan istedim yanınada çamaşır aktif ikisini beraber kullanacağım anladığım kadarıyla

Boş yıkarken çamaşır aktife gerek var mı peki? Ben pazartesi kullanmaya başlıcam inş, ürünler geliyor :)

X