az önce ilk siparişimi verdim ersağ a. ödemeyide akbank ta kasadan havale yapıcam
akbank tan havale masrafı alıyorlarmıydı bilen varmı?
parlatıcısınıda almıştım neden önermiyorsunuz?keşke önce bulaşıkmatik alsaymışsınız.
tuz yerine kaya tuzu kullanabilirsiniz. parlatıcı olarak da elma sirkesi. ersağın bulaşık parlatıcısını tavsiye etmiyorum.
benim de siparişlerim yarın gelecek inşallahen az 3 ay alışveriş yapmıyorum demektir bu
parlatıcısınıda almıştım neden önermiyorsunuz?
başlığı baştan okumaya başladım 60. sayfadayım daha yavaş yavaş geliyorum bu tarafa doğru o yüzden biliyorum hassasiyetinizi :)çünkü içinde aktif maddeler var. onları bulaşıkların üzerinde kuruyor, biz de yemeğimizi koyup yiyoruzsıcak yemeğin içine o maddelerin geçmesi de daha kolaydır. ben im içime sinmiyor.
pardi burada ürün deneyimleri paylaşıyoruz ve genelde satış temsilcisi olarak bu işi yapanlar uğramaz buraya. topik olarak bu durumu istemiyoruz.
arkadaslar bende bır arkadas sayesınde tanıstım
dıkkatımı cekmedı cok acıkcası
ama burda yazdıklarınızı okuyunca sıcak bakmaya basladım
sipariş vercem hala önerılerınız sıddetle devam edıyorsa :)
arkadaslar bende bır arkadas sayesınde tanıstım
dıkkatımı cekmedı cok acıkcası
ama burda yazdıklarınızı okuyunca sıcak bakmaya basladım
sipariş vercem hala önerılerınız sıddetle devam edıyorsa :)
bende bio bulaşıkmatikten hiç memnun kalmadım iki gündür misafirim var misefirlere çay ikram edecek bardak kalmadı o kadar kötü yıkadı ki hepsi sapsarı ve bulanık oldu içlerindede parçacıklar kalmış.. tabaklarımıda iyice temizleyip koyduğum halde hiç temizlememiş hepsi kirli çıktı aynı bulaşığı üç kere yıkattım ama hala çok kirliydi en sonunda bardakları çıkarıp elimde yıkadım, sonrada çok sıkıldım uğraşmaktan eski kullandığım deterjanla yıkadım tertemiz oldular... bulaşık matiği kullanamıcam sanırım ki en önemli olanda oydu sırf onun için üye olmuştum ersağa..birde tozunu denesemmi yoksa başka markalara mı yönelsem mi kararsızım onun dışındakiler gerçekten çok güzel mucizevi gibi sanki.. çamaşır matik bebeğimin kıyafetlerindeki çıkmayan kaka lekesini bile çıkardı tek seferde.. beni şaşırtıyor, elde kullandığım bulaşıktan da çok memnunum çelik eşyalarımı yıkayıp kurulamak zorunda kalmıyorum hiç damla lekesi bırakmıyor, çaydanlıklarımda parlıyor
ve çay lekeleri hiç bişey kullanmadığım halde oluşmuyor..birde en güzel taraflarından biri çok kolay durulanıyor tertemiz oluyor gıcır gıcır.. damladan da genel temzliktende çok memnunum aynalarım tertemiz oldu resmen..
bende bio bulaşıkmatikten hiç memnun kalmadım iki gündür misafirim var misefirlere çay ikram edecek bardak kalmadı o kadar kötü yıkadı ki hepsi sapsarı ve bulanık oldu içlerindede parçacıklar kalmış.. tabaklarımıda iyice temizleyip koyduğum halde hiç temizlememiş hepsi kirli çıktı aynı bulaşığı üç kere yıkattım ama hala çok kirliydi en sonunda bardakları çıkarıp elimde yıkadım, sonrada çok sıkıldım uğraşmaktan eski kullandığım deterjanla yıkadım tertemiz oldular... bulaşık matiği kullanamıcam sanırım ki en önemli olanda oydu sırf onun için üye olmuştum ersağa..birde tozunu denesemmi yoksa başka markalara mı yönelsem mi kararsızım onun dışındakiler gerçekten çok güzel mucizevi gibi sanki.. çamaşır matik bebeğimin kıyafetlerindeki çıkmayan kaka lekesini bile çıkardı tek seferde.. beni şaşırtıyor, elde kullandığım bulaşıktan da çok memnunum çelik eşyalarımı yıkayıp kurulamak zorunda kalmıyorum hiç damla lekesi bırakmıyor, çaydanlıklarımda parlıyor ve çay lekeleri hiç bişey kullanmadığım halde oluşmuyor..birde en güzel taraflarından biri çok kolay durulanıyor tertemiz oluyor gıcır gıcır.. damladan da genel temzliktende çok memnunum aynalarım tertemiz oldu resmen..
Bulaşık tozunu denemelisin ben çok memnunum bulaşıklarım temiz çıkıyor. Bulaşık makinesi icin sivi deterjan kullananlarda genel bir memnuniyetsizlik var. Yalniz ben makinenin süzgecindeki sabun artiği gibi tortumsu seyleri gidermeyi beceremedimsüzgece yağ çöz ve banyo-wc sıkıp makineyi damlayla calistirdiğim halde...
Ah canım bir zamanlar bundan ben de muzdariptim.Hatta önceki yazılarda görebilirsin :)) Makine temizleyicisindennbaşkası çare olmadı.Makine temizleyicin yoksa en kısa zamanda almalısın.
yazdığım cevaplardan konuyu bulamadım bu konunun nerede olduğunuda bulamadım ara babam ara en son ersağ kullanıcı yorumları dedim google emmiyede beni üye olduğum sitenin konusuna yönelendirdi.cahillik başka bişi ya
neyse bayağıdır kullanıyordum ürüneri biliyorsunuz uzun zamndır ilk defa gece kremi verdim arkadaşıma çoook memnun olduğunu gözler görülür sonuç aldığını söyleyince benimde içim gitti ama bekliyorum.inşallah bende faydasını görücem bakalım.
bu arada beyaz çamaşır deterjanım kalmamıştı bende bulaşıkmatik ile yıkadım beyazlarıma baktıkça bakasım geldi ay çok güzel temizledi kızlar.
ısrarla öneririm lekeleri beyaz deterjandan daha güzel ıkardı
ben ne yaptım
*1 ölçek bulaşıkmatik bir kapak çamaşır aktip 1 kapak damla ve yumuşatıcı göxüne genel temizlik koydum hem bembeyaz oldular hemde mis gibi koktular genel temziliğin kokusu muhteşem fısfısa koydum oda parfümü yaptım.birde farkettimki genel temziliğin kokusuna sinkeler gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?