Arkadaşlar tüm sayfaları okuyamadım. Benim gibi sonradan katılanlar için söyleyin şimdi bu Ersağ ürünleri kullanılmalı mı ?
Merhaba, bizler birçok ürünü memnuniyetle kullanıyor, burada içerikleri inceleyerek, deneyimleri paylaşarak ürünler hakkında objektif fikirlerimizi paylaşmaya çalışıyoruz. Kimseye kullan ya da kullanma demek doğru olmaz.. Siz de vakit buldukça sayfaları okuyarak kullanıp kullanmamak yönündeki tercihinizi beliryelebilirsiniz..
merhabalar, ben de tek tek okumadım sayfaları, toplamda 30 sayfa kadar okumuşumdur baştan ve sondan karışık. ben almaya karar verdim. ki ben, domestos olmadan yapılan temizliği temizlik saymam. tuvalet, mutfak muhakkak domestosla temizlenmeli ki hijyen olsun diye düşünürüm. ancak hem buradaki arkadaşlar sağ olsun, hem de netten yaptığım araştırmalar sayesinde güvenimi kazandı. elimdeki malzemeler bitsin alıcam hemen.
aldığında deneyimlerini paylaşmanı bekliyoruz.. bir çamaşır suyu tutkununu daha vazgeçirebildiyse bu topik ne mutlu bize...
kızlar mutfakta mikrofiber bezler kullanmaktayım ve mutfak bezleri malum sürekli elimizin altında olduğundan çabuk kirlenip üstüne üstlük lekeleniyorlar.önceden domestos kullanırdım ve Ersağ'a geçmeye karar verdiğimde acaba mutfak bezlerimi neyle temizleyeceğim diye en çok bunu kara kara düşünüyordum
Ersağ'ı alınca banyo wc li suyla ıslatmış bir gece beklemiştim ama başarılı olamamıştım.bulaşık sıvısı ile yıkamıştım yok yine olmamıştı.dün yaklaşık 2 lt kadar sıcak suya 1/3 oranında bulaşık matik ve bir tatlı kaşığı kadar banyo wc karıştırıp bezleri bastım.2 saat sonra bile farkedilir bir temizlenme hissettim ama sabaha kadar bekledim.sabah baktım çok güzel temizlenmişler.çok şükür sonunda buldum yolunu
ve mutfak evyesi için vardığım kanı bulaşık sıvısı evet başarılı temizliyor ama bulaşıkmatikle ovduğumda çok daha iyi parlıyor ve tertemiz oluyor.
yeni Ersağcıklarım kargoya verilmiş.sabırsızlıkla bekliyorum
ben de annemden alışkanlık kaynatırım mutfak bezlerini. eskiden çamaşır deterjanı ve biraz domestos ekleyip kaynatırdım. şimdi 1/3 ölçek çamaşır tozu, biraz aktif ve biraz da banyo wc ile kaynatıyorum. gayet güzel temizleniyorlar.. bu iş için ayrı bir tencere edindim tabii ki..
günaydın arkadaşlar
ben de normal yıkamada gitmeyen kirler için dün sıcak suya damla ekleyip çamaşırları beklettim. birazcık da köpük sıktım -seyren bahsede bahsede ben de başladım el yıkama dışında kullanmaya
-. tabi başlarda biraz çitiledim. iki saat bekledikten sonra 60 dereceye attım, lekeler gitmişti
arkadaşlar jölenin içeriğini de öğrenebilir miyim, dün el losyonunu sormuştum
bir de yorumlarınızı...
evire çevire, deneye deneye hallediyoruz işte herşeyi.. lekeler için bu da aklımızda bulunsun..
bende normal saç jölesi var, yazayım içeriğini ; aqua, ethyl alcohol, PVP glycerin, triethanolamine, carbomer, panthenol, fragrance..
saçlarımı zapt etmek için yıllardır bol miktarda jöle kullanırım. tabi çok kullandığım için piyasadaki en uygun fiyatlı markaların 700 ml. lik boylarını alırdım. bu jöleyi kullanmaya başlayalı beri 400 ml.lik 2. kutuyu yeni açtım. kasım ortasında kullanmaya başladığımı düşünürsek jölenin de konsantre olduğunu söyleyebilirim
az miktarda kullanım yeterli oluyor... benim kullandığım önceki jölelere göre içerik olarak oldukça masum.. ama tabi yine memnuniyet beklentilere göre değişir... ben sıkıntı yaşamadım canım.
evet ütü spreyinin ne işe yaradığını keşfetmeye çalışmam, spreyi üzdü galiba. şöyleki sabah ütü yaptığım odanın zemini de fısfıslardan nasibini almış, fıs diye kayıp gümbedenekten yere düştüm:))))) demek ki neymiş, ütünün tabanın kayganlaşmasına ve daha kolay ütü yapmaya zemin hazırlıyormuş, kıssadan hisse
DDDD
amannn... geçmiş olsun.. ütüyü kaydırması kafiydi... arkasından konuştuğumuzu işitti herhalde
bir de arkadaşlar net bilmiyorum ama sorbitol ve decly glocoside (yanlış yazım olabilir) mısırla yapılan maddeler. biri zaten mısır glikozu sanırım. ve ersağ ın diş macununda da var. bu maddelerin yapıldığı mısırın organik ve gdosuz olması gerekiyor. bu mısırların nasıl elde edildiğini nasıl öğrenebilirim fikri olan var mı? ama organik olsa ekleyeceklerini düşünüyorum bu bilgiyi...
ben bu gidişle tüm diş macunlarını bırakacağım, misvak falan almayı planlıyorum. çünkü bu iki madde tüm diş macunlarında var. diş macunları da vücudumuza çok çabuk sızan ürünler. lütfen bilgi verin.
maalesef bu konuda bilgim yok. mesajına kayıtsız kalmamak adına cevap yazıyorum.. hep birlikte öğreniriz inşallah...araştıralım canım..
bayanlar 5te 5 ne zman olur? herkes bekliyorum demişte aceba günü belli mi ?
5te 5 gününü sitelerinde ilan ediyorlar, firma kendi belirliyor.. geçen aylarda ayın 10-15 i arasında olmuştu yanlış hatırlamıyorsam.. ama bu ay da o tarihlerde olacak diye birşey yok.. öğrendiğimizde burada da paylaşıyoruz...