İnş. Tüy azaltıcı losyon hediyeler arasındadır :)) Bio şampuan size de dalin bebe şampuanı gibi kokuyor mu? Sevgili kocam da saçlarını bio ile yıkamaya başladı.Biodan sonra yumuşak,mis gibi bebek kokan saçlarını okşayıp koklamaya başladım ve bu da inanılmaz keyif veriyor :)))
Sizler şanslısınız çünkü sanırım bu topikte arkadaşların kullandığı en eski makine 4 seneliktir belki. Çünkü çoğunuz yeni evlisiniz. Ben 11 yıllık evliyim ve Benim makinem 11 yıllık Bosch ve ben ne kadar başarılı olurum bilmiyorum
Promosyonlardan seçerken tek sipariş için her urundenden 1 adet mı seçebiliyoruz, aynı üründen birden fazla seçsek ne olur ?
Canlarım, bu tüy azaltıcıyı hamileler de kullanabilir mi acep? Bilginiz var mı?
Canlarım, bu tüy azaltıcıyı hamileler de kullanabilir mi acep? Bilginiz var mı?
Süper! Çok teşekkür ederim. İlk gebeliğimde gerçekten de bu kadar hassas değildim ama bu seferkinde içim dışım heryerim hassas:)Canım bende 12 yıllık evliyim hamilesin anladığım kadarı ile diğer ürünleri rahatlıkla kullanabilirsin ama şampuanları önermiyorum gerçekten verdiğim arkadaşlarımdan okuduğum başka yorumlardan ve kendimden biliyorum ki etkili sonuç vermiyor,üstüne üstlük benim suratımda ve afedersiniz kalçamda aşırı derecede kaşıntı ve sivilcelenme yaptı.Sonradan geçmeside uzun zaman alıyor.Hamilesin birde tavsiye etmem aşırı kaşıntı yapabiliyor.Şimdi senin vücudunda hassas ner olur ne olmaz o yüzden kullanma derim.Çünkü kullanmayı bıraksanda çıban gibi ağrılı sivilce çıkıyor vücutta.
Tüy azaltıcı bu ay benimde 2 siparişim vardı ve ben katalogdan bazen alt fiyata veriyordum pek karım olmuyordu bu ay olur inşallah:)çünkü buna gerçekten ihtiyacım var.
Bu arada yeke tariflri kısmına kendi yaptığım tarifleri verebilirmiyim (konu ile alakasız oldu ama):)
Tüy aaltıcıyı kullanabilirsin 2 arkadaşım hamileler ve kullanıyorlar.Sıkıntı yok.
Bir taneciğim zahmet olacak sanabildiğim kadarıyla kullanabiliyorlar canım. içeriklerde minimum kimyasal olduğundan problem olacağını sanmıyorum. vücut losyonunu gebelikte çatlak oluşmaması için tavsiye ettiklerine göre. bende var tüy azaltıcı eve geçtiğimde içerik yazayım ben sana.. bakarsın yine ewg den...
Süper! Çok teşekkür ederim. İlk gebeliğimde gerçekten de bu kadar hassas değildim ama bu seferkinde içim dışım heryerim hassaso zaman şampuan almayayım ben. Son aylarda ağda yapmak gerçekten de işkence oluyor. Nedense güzellik uzmanıma da aldırmıyorumaldırmıyorum azıcık bile azaltsa benim için iyidir
Gerçekten tam bana göre:) çok iyiymiş. Şimdi 1,5 aylık hamileyim. Demek ki 7,5 ayda baya bir azaltacak. Daha doğrusu son iki ay çok zor ağda yapacağımı düşünürsek önümde 5,5 ayım var. Bana harika bir bilgi verdin.Canım gerçekten şampuanı tavsiye etmem hani bu işin ticaretini yapanlar gibi sadece çıkar amaçlı düşünmemek lazım herşeyi.Sağlık herşeyden önemli.O yüzden hiç önermem.Ama tüy azaltıcı losyona ağdadan somra başlarsan ve düzenli kullanırsan hem çok geç çıkartıyor hem çıkarken kaşıntı vs oluşmuyor.Yani 15-20 günde ağda yapan birinin tüyleri yaklaşık 30-35 günde çıkıyor.
Sevgili sey-ren; kendini çok güzel ifade etmişsin. Onun için sana şapka çıkartıyorumama bizleri de anladığını düşünüyorum. Bu topikte o kadar farklı kişilerle karşılaşıyoruz ki! Neyse, durum anlaşıldığına göre, aramıza hoşgeldin.
Ben şimdilik iki ürünü kullanıyorum. Sanırım bulaşıkmatikten almayacağım çünkü tam bir memnuniyet henüz okuyamadım. Ama diğer ürünlerini almak için Şubat'ın ilk haftasını bekliyorum. Şampuanda da kararsızım bu arada hala
Merhaba canım sıvı sabun ile köpük sabun arasında bariz fark yok ama kullanım amaçlarını söyleyeyim sana,kızlar bir sorum varr! sıvı el sabunu siparişi verecektim.baktım promosyona girmiş köpük sabun.şimdiiii sıvı sabun mu,köpük mü ? ona göre sipariş listemde düzenleme yapacağım.hangisi daha hesaplı gelir ve hangisinden daha çok memnunsunuz?
bir de deri temizleyici almayı düşünüyorum,tabi bendekiler suni deriler.acaba onlar da bir sıkıntı olur mu? kullanan var mı?
Merhaba canım sıvı sabun ile köpük sabun arasında bariz fark yok ama kullanım amaçlarını söyleyeyim sana,
Köpük sabunla ocaklarını cam eşyalarını silersen ışıl ışıl parlatıyor,yüzünü yıkarsan etkilii temizlik sağlıyor,erkekelr traş köpüğü olarak kullanabviliyor banyoda kullanmadım ama memnun olanlar var insanı ferahlatan bir kokusu mevcut.
Sıvı sabuna gelince bir damlası ile yüzünü falan yıkadığında gerçekten güzel temizliyor 1 haftaklık kullanımdan sonra yüzünün renginin açıldığını farkedebilirsin.Yüzünde çil ve ben olanlarında zamanla açıldığını kullanan arkadaşlarımdan gördüm.En güzelide diğer sabunlar gibi kuruluk hissi uyandırmıyor.Yine bir damlası ile fayans v.s gibi yerleri sildiğinde muhteşem bir temizlik sağlayabilirsin.Sen bu ürünleri daha çok ne amaçla kullanacaksın ona göre al derim.
BİRDE MAVİ KAPAK TOPLAMA KAMPANYASI BAŞLATMIŞ ERSAĞ BENDE BİR ÇUVAL VAR FAYDALI BİR İŞ YAPACAĞIZ İNŞALLAH :))
kızlar bir sorum varr! sıvı el sabunu siparişi verecektim.baktım promosyona girmiş köpük sabun.şimdiiii sıvı sabun mu,köpük mü ? ona göre sipariş listemde düzenleme yapacağım.hangisi daha hesaplı gelir ve hangisinden daha çok memnunsunuz?
bir de deri temizleyici almayı düşünüyorum,tabi bendekiler suni deriler.acaba onlar da bir sıkıntı olur mu? kullanan var mı?
Ben siparişimi veremiyorumdaha önce iphone'dan giremiyordum pc'den giriyordum, şimdi ikisinden de giremiyorum. Hatalı üye numarası diyor ve çıldıracağım Mail gönderdim. Üyeliğimi sıfırlayın, tekrar üyelik formu doldurayım diye....Cevap bekliyorum
Deri bakım sıvısını koltuk kenarları icin kullanıyorum.Ben memnunum,silindikten sonra bir süre tozlanmıyor.kızlar bir sorum varr! sıvı el sabunu siparişi verecektim.baktım promosyona girmiş köpük sabun.şimdiiii sıvı sabun mu,köpük mü ? ona göre sipariş listemde düzenleme yapacağım.hangisi daha hesaplı gelir ve hangisinden daha çok memnunsunuz?
Ben siparişimi veremiyorumdaha önce iphone'dan giremiyordum pc'den giriyordum, şimdi ikisinden de giremiyorum. Hatalı üye numarası diyor ve çıldıracağım Mail gönderdim. Üyeliğimi sıfırlayın, tekrar üyelik formu doldurayım diye....Cevap bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?