merhaba kızlar
ben birkaç gündür ürünlerimi kullanmaya başladım biliyorsunuz
genel temizlik ve banyo wc den çok memnun kaldım söylemiştim
özellikle belirtmek isterim banyomda 1 yıldır geceleri yoğunlaşan dayanılmaz bir koku vardı yok denecek kadar azaldı
çamaşır yıkadım eski deterjanımdan biraz daha iyi sonuç aldım ki sadece 1 ölçek kullandım (kutunun üzerinde renkliler için 2 ölçek yazıyor)
beyaz çamaşır da denemedim henüz
sarı çiçekli duş jeli ve kremli şampuanını kullandım
bizim evde herkes kuru ciltli demiştim henüz yeni kullandığımızı düşünürsek kaşıntıları yok denecek kadar az
kızımın egzeması olduğunu yazmıştım daha önce kaşınırken uykudan uyanırdı
kaşıntısında gözlemlediğim bir azalma var
Allah'ın izniyle yaraları da geçer inşallah daha çok yeni kullanıcıyım
ilerleyen günlerde haftalarda daha geniş bilgi veririm inşallah
Ben anlayamıyorum bilinçsiz insanları ... ,içeriğinden bir haber organik zararsız diye neredeyse önlerine ne koysan alacak haldeler yazık... cok yazık .. önce bir araştırın ondan sonra emin olup savunun kullannın.. Ben de kullanıyorum merak etmeyin Lakin... ERSAĞ KREMLİ SAÇ SAMPUANININ İÇİNDE ALS DENEN MADDE VAR NE OLDUĞUNU BİLİYOR MUSUNUZ ??
.
Forma sokucu şekillendirici duş jeli kullanan hanımlar memnuniyetiniz ne, varsa çatlaklarınızla ilgili değişiklik oldu mu ve tabi ki içerik bilgisi paylaşabilecek olan var mı?
(Bugün burda konusu geçti de merak ettim.)
Sayın sey_ren hatanızı anlayıp bu mesajı yazmanız birçok şeyi affediyor zaten.gercekten kul hakkı baska bir şey.ben de gelmenizi bekliyordum zaten böylesi cok iyi oldu.benden yana ne varsa hak helal olsun 2 günlük dünya zaten.siz etmissiniz zaten ama yine de ben söyleyeyim hakkinizi helal edınız...
Mesajdan sonra ortadan kaybolmaniz(sebeplerini bilemezdik direkt kötü düşünceye sevk olduk maalesef) dolayisiyla hoş olmayan durumlar gelişti.
Ama neyse bence halloldu hersey ,hepimiz tecrubelerimizi yazmaya devam edebiliriz...
Annem yağ çözücüsünden çok memnun. Bulaşık deterjanını falan da kullanıyo genel anlamda memnun. Birkaç arkadaşına tavsiye de etmişti. Genel anlamda ürünleri iyi ama parfümleri iğrençççç :)
Neden hala bile bile lades diyorsun anlamıyorum.millete acıyorsun ama icinde korku filmi gibi aktardığın madde olan sampuanlari hala kullanıyorsun.
Bu ne lahana turşusu bu ne perhiz?
Ne yapmaya çalıştığını anlamış değilim.
Sigara öldürür kullananlara aciyorum yazik ama ben iciyorum takmıyorum mu demek istiyorsun?
arkadaşlar bulaşık matikten rahatsızlıklar devam ediyor mu? ben bulaşık makinesi için güzel bir deterjan arıyorum. ayrıca bu firmaya nasıl üye olunuyor şartları nelerdir, bilginiz var mıdır?
ben memnun kalmadım bulaşıkmatikden tortulanma yaptı beyaz beyaz ve hani çay kaşıgı kadar kullandıgımda lekeleri cıkarmıyordu daha fazla kullanıyordum .. Sıvı olanları var bir de onları kullananlar da söylese ?? Herhangi bir üyelik şartı yok ücretsiz sadece ilk siparişte 100lira sipariş vermen gerekiyor .
evet bulaşıkmatiğimin makinem de tortulaması devam ediyor.süzgecindeki sorunu belirtmiştim.henüz tam olarak temizlenmedi.dün çıkardım sıcak suyla yıkadım çıkan parçalarını.ama alt pervanesinin takıldığı makine de sabit kısım iyice tortulanmış ve makinenin içine girip temizlemem lazımmakine temizleyiciye bu kadar ihtiyaç duyacağımı düşünmezdim ama makine temizleyicisi olanlar da banyo wc ve yağ çözücüyü de aynı anda kullanıyorlar.bu ürün tek başına başarılı sonuç vermiyor mu arkadaşlar :26:
evet bulaşıkmatiğimin makinem de tortulaması devam ediyor.süzgecindeki sorunu belirtmiştim.henüz tam olarak temizlenmedi.dün çıkardım sıcak suyla yıkadım çıkan parçalarını.ama alt pervanesinin takıldığı makine de sabit kısım iyice tortulanmış ve makinenin içine girip temizlemem lazımmakine temizleyiciye bu kadar ihtiyaç duyacağımı düşünmezdim ama makine temizleyicisi olanlar da banyo wc ve yağ çözücüyü de aynı anda kullanıyorlar.bu ürün tek başına başarılı sonuç vermiyor mu arkadaşlar :26:
o süzgecinin altındaki çıkıntı parçanın girdiği yerde mi var o tortular? tam olarak neresi anlamadım. öğlen bakayım. ben görmedim bir şey ya, süzgeci ve içindeki aparatı temizleyince bir sorun kalmadı sanmıştım:44:
mavicik, yakında yazılarını okudukça la havle çekicem100 trilyonsa süpermiş, biz de girsek bu işe kime satıyorlar o kadar ürünü yahu, benim çevremde ersağı bilen bile yok. artı burdaki çoğu arkadaş satış peşinde değil, söyledim ama anlamamakta ısrar ediyorsunuz. ürünü kullanıyoruz, deneyim paylaşıyoruz o kadar ve alternatifleri de araştırıyorum ben bir taraftan ama yok, ne yapalım. tekrar finishe omoya dönmektense bu iyidir diyorum siz de bilirsiniz ki çoğumuz çalışan kadın olarak evde yoğurdumuzu yapmaya vakit bulamazken nasıl temizlik malzemelerimizi hazırlayalım ki:44: ama sabun ağacı yetiştirmenizi isterim, iyi işler çıkartırsınız kendiniz için ve burda da paylaşırsınız, çok güzel olur bir de bir tane daha temizlikte etkili meyve varmış, onu da yetiştirebilirsiniz.washnuss diye geçiyor adı, o da hindistanda yetişiyormuş. belki de rithayla aynı. aslında sapindus mukorossi diye kullanılsa her yerde, yeni isimler verilmese süper olur. sonuçta bilim dili her yerde aynı olmalı değil mi? bizim neyden bahsedildiğini anlamamız lazım ki içimiz rahat etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?