- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
- 398
merhaba kızlar
ben birkaç gündür ürünlerimi kullanmaya başladım biliyorsunuz
genel temizlik ve banyo wc den çok memnun kaldım söylemiştim
özellikle belirtmek isterim banyomda 1 yıldır geceleri yoğunlaşan dayanılmaz bir koku vardı yok denecek kadar azaldı
çamaşır yıkadım eski deterjanımdan biraz daha iyi sonuç aldım ki sadece 1 ölçek kullandım (kutunun üzerinde renkliler için 2 ölçek yazıyor)
beyaz çamaşır da denemedim henüz
sarı çiçekli duş jeli ve kremli şampuanını kullandım
bizim evde herkes kuru ciltli demiştim henüz yeni kullandığımızı düşünürsek kaşıntıları yok denecek kadar az
kızımın egzeması olduğunu yazmıştım daha önce kaşınırken uykudan uyanırdı
kaşıntısında gözlemlediğim bir azalma var
Allah'ın izniyle yaraları da geçer inşallah daha çok yeni kullanıcıyım
ilerleyen günlerde haftalarda daha geniş bilgi veririm inşallah
anway de savunmuyorum. ayrıca plastik kabın içinde olan hiç bir ürünü savunmuyorum :)
Duş jeli olarak şekillendirici olanını kullandım çatlakları geçiriyor benimkiler tamamen yok oldu . onu kullanabilirsin bir dahakine sende etkisi olacak mı acaba varsa tabi çatlakların..
sayın mavicik
geçmişi okumadan yorum yaptınız sanırım
arkadaşların dediği gibi biz buraya ersağı övüp reklam yapmak için değil ersağ ürünlerinin yararlarını zararlarını paylaşmak için geldik
eğer katılmak istiyorsanız lütfen seviyenizi koruyun üslubunuza dikkat edin
önerebileceğiniz başka ürünler var mı? şampuan saç kremi cilt bakım ürünleri yada ev temizliği için? eğer varsa başka bir konu açalım onları tartışalım çünkü şahsen benim derdim arsağ değil en sağlıklı ürünleri bulmak
ben sürekli yazıyorum zaten buraya ben de zararını paylaştım herhangi bir hakaret nerede var ?? diğer arkadaşların yorumlarında yok sanal mast yok çık git burdan yazma sen kimsin prof musun bu tepkiler yanlış.. yazdıgım da suydu zaten ersag içinde zararlı kimyasal var als dedim bunun neresi hakaret acep :)
'Konuyu saptırmışsın ben diger ürünleri kullanın demiyorum ki yani niye diger ürünlerle niye kıyaslama yapma gereği hissettin bilemiyorum neyse cehaletine veriyorum.. Ben %100 organik zararsız zarar vermiyor hiç bir şekilde diyenlere diyorum şahsi olarak algılamanı da çocukluguna veriyorum.. '
'Ben anlayamıyorum bilinçsiz insanları ... ,içeriğinden bir haber organik zararsız diye neredeyse önlerine ne koysan alacak haldeler yazık... cok yazık .. önce bir araştırın ondan sonra emin olup savunun kullannın.. Ben de kullanıyorum merak etmeyin Lakin... ERSAĞ KREMLİ SAÇ SAMPUANININ İÇİNDE ALS DENEN MADDE VAR NE OLDUĞUNU BİLİYOR MUSUNUZ ??.'
bu iki cümleyi kastederek üslubunuzu değiştirmeniz gerektiğini söyledim şahsıma bir hakaret olmadığını farkettim fakat bu cümleler buradaki tartışmaların paylaşımların seviyesine uymuyor. ama zaten ben yazana kadar siz işi tatlıya bağladınız sanırım ve umarım bir daha bu tip şeyler yaşamayız
saglıklı ürünlerin olabilme ihtimalinin olmadıgı olamayacagını bilmek lazım cünkü raf ürünleri hepsi raf ömrü uzatmak için bile kimyasal kullanılıyor belki dogal sabunlar kullanmak gerekiyor ama sabunların hepsi de keçe gibi yapıyor saçları tabii nerede o eski sabunlar yok.. temizlik için arap sabunu kullanmak belki de tabii içeriklerini bilmiyorum tabii aslında güzel olur herkes araştırıp yazar kullandıgı ürünlerin belki kendi ürünlerimizi kendimiz yapabiliriz ..
İyi de kişisel bir saldırı var mı orada ?? Ben %100 organik zararsız zarar vermiyor hiç bir şekilde diyenlere diyorum kişisel bir durum söz konusu degil ki zaten çocuk ve cehalet kelimesi de hakaret degildir tdk bunu hakaret olarak tanımlamıyor eger türkçe konusuyorsak tabii yaş itibariyle sizlerden daha büyük oldugumu düşünüyorum 53yasındayım . Bana yapılan saygısız yaklaşımlara da hiç aldırış etmedim hepsi benim kızlarım yaşındalar canınız sag olsun.
kendi ürünlerimizi yapsak iyi aslında bi ara netten baya araştırmıştım ama yapılan yorumlar çok çelişkili biri çok memnunken diğeri hiç memnun değil falan. ayrıca malzemeleri bulma sorunu var örneğin boraks herşeyin içinde kullanılıyor ama ben bi türlü bulamadım yaşadığım yerde. ayrıca bazı yerlerde boraksın zararlı olduğu bazı yerlerdeyse yemedikten sonra bi zararı olmayacağı yazıyor. kafa karıştırıcı yani
seyren,
öncelikle forumda bu şekilde link paylaşmak ve sponsor numarası paylaşmak yasak olduğundan mesajındaki sponsor numaranı ve linki siler misin?
mikelaze canım sen de alıntıdaki link ve spnsor numarasını silersennn :26:
çamaşır tozunu aktifleştirir miydi bilemem ama çamaşırlarına birşey olmazde bence
sorma canım ya... bende sabah evden çıkmada şöyle bir bakayım dedim..
kötü düşünmek istemiyorum... ama gelmiş, satıcıyım ahana numaram demiş. face ini vermiş... bi de faceine topiği reklam etmiş... tarafsızız, yorumlarımız doğru, ama bir selam verseydi... esmiş geçmiş ve hepimizi de kullanmış... ne diyebilirim..:2:
canım ben de mesaj attım az önce... mutlaka müdahale gelecektir, sen içini ferah tut..
face.i de şikayet ettim ayrıca..
Bak ben de şaşırdım şimdi.. Neden böyle şeyler yazarlar, anlamıyorum. Bizim topikte paylaştıklarımızı hiç mi okumuyorlar bu şahıslar.
Öyle reklam yapılacak olsaydı, ilk önce konu sahibi taydin yazardı sponsor numarasını falan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?