elimdeki sadece banyo-wc olduğundan öyle yaptım.artık önerilerinizi hayata yeni ürünleri aldığımda şubatta geçireceğim inşallah
bir de dün aklıma bir şey geldi.diğer çamaşır makinesi deterjanlarıyla yıkama yaparken deterjan gözüne biraz da damladan koysak nasıl olur acaba :) siparişi verince bu şekilde denemeyi düşünüyorum.deneyen varsa da düşüncelerini paylaşabilir mi?
başka çamaşır deterjanı ile denemedim ama başka deterjanla kullanılmış sünger bile istemediğine göre işe yaramaz gibi geliyor.. denemek lazım.. ben makinaya başka deterjan sürmem artık, çamaşırda ersağ kullanmayıp elinde damlası olan denese...
inşallah bende şubatta sipariş vereceğim inşallah ayın kaçında olur acaba 5 te 5 bilen arkadaşlar cevaplarsanız çok sevinirim
normal kimyasal çamaşır makinası deterjanıyla damla tüm özelliğini yitiriyor ha koymuşsun ha koymamış o kadar yani ben deneyenlerdenim hatta bebeğimin çıkmayan lekelerinde kullanmıştım sonrada bebek deterjanıyla yıkamıştım işe yaramamıştı damlam ziyan olmuştu resmen ama artık ersağ makina deterjanına geçtim lekelerde damla kullanacağım artık
ay denzicim denemiş bak şimdi yazarken gördüm
mikelaze cevap alınmıştır herhalde canım..
denizcim geçen ay promosyon duyurusunu paylaşmıştık, bu ay da paylaşırız canım... 10-13 ü gibi oldu yanlış hatırlamıyorsam geçen aylarda. ama aynı zamanda olacak diye birşey yok..
şu elimdeki deterjanlar bitse de bir an önce sipariş versem diye, nasıl kullanıyorum bir bilseniz
hatta 2 gün önce zehirleniyordum cidden. hazır eşim evde yok diye banyo zeminini domestosla fırçalayayım dedim, karo aralarını özellikle. 2 sıra karoyu halletmiştim ki gözlerim yanmaya başladı. hemen çıktım banyodan. 1 saat sonra tekrar girdim. 4 kiloluk deterjanın hemen hemen 1 kiloya yakınını kullandım sanırım. tertemiz oldu orası ayrı ama o koku aman yarabbi
deterjanları bitircem derken hastanelik olacaksın dikkat et... ben yaklaşık 1 kilo çamaşı deterjanı, yarım şişeden fazla sıvı bulaşık matik, yarım şişeden fazla bulaşık deterjanı, yarım şişe şampuan, 5 lt lik bidonda ne kadar kaldı bilmiyorum aspirin, 1 şişe arap sabunu, bir yarım bir tam kutu toz leke çıkarıcıyı çektim kenara, başladım bunları kullanmaya
kimseye verip kötülük de yapmak istemiyorum ama kayınvalidem pek umursamıyor, bunlardan aldığı halde çamaşır suyunun dibine vuruyor.. muhtemelen ona veririmm.. alışkanlıklarından vazgeçiremiyorum ki naapıyım..
aman dikkat,yazık değil mi ciğerlerinize.sadece gözleriniz değil boğazınız da tahriş olmuştur.çokta zorlamayın kendinizi.madem alacağım diyorsanız.bence yavaştan almaya başlayın.özellikle banyo-wc ve bulaşık için olanları alabilirsiniz.ben de kıyamıyordum deterjanlara bakıp duruyordum.dün bir tanesini lavaboya boşalttım.sonra da ambalajını attım.unutmuşum kokularını.onu dökerken bile midem bulandı.neler çekiyormuşuz meğer.iş yerinde de temizlik yapan bayanlara çok üzülüyorum.kilo işi çamaşır suyu alınıyor.o tuvalet,merdivenler nasıl çamaşır suyu kokuyor anlatamam.ben tahammül edemiyorum onlara ne oluyor kimbilir
geçen gün ofiste iki bardak yıkayayım dedim. fairy vardı, dolu diye evdekinden götürmemiştim bitsin diye.. fairy ile yıkayınca, hani çamaşır suyu burunda gırtlakta bi koku oluşturur ya, özellikle sigara içilen ortamlarda, fairyde de aynı koku geldi burnuma boğazıma... unutmuşum vesselam... oysa en iyisi fairy derdim eskiden..
aslında ben bişey merak ediyorum
mutfakta lavabonun içini bulaşıkmatik ve banyo wc ile ovuyorum ama istediğim parlaklığı sağlayamayınca elimde olan domestostan damlatıp farklı fırça ve süngerle temizliyorum o zman pırıl pırıl oluyor siz ne yapıyorsunuz lavabonun içini ersağcılar :18:
benim de lavabom metal. banyo wc, damla, bulaşık sıvısı gayet güzel temizliyor.. başka birşey hele de çamaşır suyu aklıma dahi gelmiyor...