şubatta alışveriş yapacağım için şubat kampanyasını merak etmeye başladım
bu aykilerden alacağımı aldım, şubatta sipariş vermem herhalde ... hediyeler güzel olursa yine aklım kalacak.. özellikle denemediğim bişey hediye verilirse
senden sonra dün ben de bulaşık makinemin süzgecine aktım. bulaşıklarda beyaz kalıntı dikkatimi çekmişti 1-2 gündür. beyaz - yağlı kalıntı vardı süzgeçte.. deterjan kalıntısı mı yağ birikmesi mi çözemedim. sonra yağçöz, banyo wc ve damla yı sulandırmadan doldurdum deterjan gözüne, biraz da bulaşık sıvısı sıktım... 70 derecede boş çalıştırdım makinayı, şu anda temizlenmiş görünüyor, henüz bulaşık yıkamadım, yıkadıktan sonra yine yazarım..
acaba 50 derecede tam erimiyor mu deterjan, deneyeniniz var mı?
hediyeleri onlar mı gönderiyor öylesine yoksa kendimiz seçebiliyor muyuz?
evet dediğiniz gibi süzgeçte beyaz yağlı bir kalıntı vardı.tabi siz bayağı karıştırmışsınız.elimde sadece banyo wc olunca sadece ondan medet umdum60 derecede çalıştırmıştım ben de.tam temizlenmemiş.makinenin tabanındaki metallerde de deterjan kalıntıları hala duruyor.makine temizleyicisi aldığımda umarım sorun çözülür.sizdede mi makine temizleyicisi yok?
hediyeleri onlar mı gönderiyor öylesine yoksa kendimiz seçebiliyor muyuz?
makine temizleyicim var ama hem bi de böyle deneyeyim dedim, hem de yakında spariş vermiyceğim için idareli kullanayım dedim
bakalım 100.sayfanın ilk mesajını kim yazacak
ay valla als'ymiş sls'miş sıkıldım.nedir bu ss lerden çektiğimiz.lys,öys,kpss,ales hepsi de zararlı işte.kaçabiliyor muyuz.yoookkk,debelenmicem.kokusu hoşuma gitti kullanıyorum iştebaşıma ağrılar girdi kaç gündür.sanki öncesinde çok katkısız şeyler kullanıyordum yaa
100.sayfanın ilk mesajı ilk sayfanın ilk mesajı ve konu sahibi taydin'ın oldu,hayırlı uğurlu olsun (benim pc deki sayfa ayarlarıma göre )
yader11 olmayınca tavsiyeler de yarım kaldı...dün bulaşık makinemi bir kapak banyo-wc sıvısıyla temizleme yaptım ama deterjan kalıntıları tam olarak temizlenmemiş...
banyo wc tek başına yeterli gelmiyor makinayı temizlemek için yağ sökücüde eklersen ve bulaşık sıvısı makina temizleyicisini deterjan gözüne diğelerini öylece içine doğru sıkıp 70 derecede yıkıyorum sonuç mükemmel
elimdeki sadece banyo-wc olduğundan öyle yaptım.artık önerilerinizi hayata yeni ürünleri aldığımda şubatta geçireceğim inşallah
bir de dün aklıma bir şey geldi.diğer çamaşır makinesi deterjanlarıyla yıkama yaparken deterjan gözüne biraz da damladan koysak nasıl olur acaba :) siparişi verince bu şekilde denemeyi düşünüyorum.deneyen varsa da düşüncelerini paylaşabilir mi?
şu elimdeki deterjanlar bitse de bir an önce sipariş versem diye, nasıl kullanıyorum bir bilseniz
hatta 2 gün önce zehirleniyordum cidden. hazır eşim evde yok diye banyo zeminini domestosla fırçalayayım dedim, karo aralarını özellikle. 2 sıra karoyu halletmiştim ki gözlerim yanmaya başladı. hemen çıktım banyodan. 1 saat sonra tekrar girdim. 4 kiloluk deterjanın hemen hemen 1 kiloya yakınını kullandım sanırım. tertemiz oldu orası ayrı ama o koku aman yarabbi
şu elimdeki deterjanlar bitse de bir an önce sipariş versem diye, nasıl kullanıyorum bir bilseniz
hatta 2 gün önce zehirleniyordum cidden. hazır eşim evde yok diye banyo zeminini domestosla fırçalayayım dedim, karo aralarını özellikle. 2 sıra karoyu halletmiştim ki gözlerim yanmaya başladı. hemen çıktım banyodan. 1 saat sonra tekrar girdim. 4 kiloluk deterjanın hemen hemen 1 kiloya yakınını kullandım sanırım. tertemiz oldu orası ayrı ama o koku aman yarabbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?