Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

dün masaj kremiyle eşimin 2 gündür tutlmuş olan omzuna masaj yaptım veeee geçti gitti resmen elime geliyodu tutlmuş yerdeki kaslar kıtır kıtır. biraz masaj yaptım 10 dk falan öyle çok uzun da değil ve açıldı eşim çok rahatladı hayretler içinde kaldı

bu arada aklıma ne geldi kızlar çamaşır makinesine calgon gibi bişey kullanmıcaz bu çamaşır tozlarıyla. e makine kireç tutmayacak mı zamanla?

ben ne zaman bulaşık makineme elma sirkesi koysam parlatıcı gzüne makine çalışırken simsiyah yağ akıyor ve elma sirkesi kokuyor. herlade parlatıcı kısmını eritti önceden olmuyordu çünkü..

ne güzel ne güzel şifa olsun...

kirec cözücü yok yumuşatıcı yok önyıkama yok.........

icerikteki bitki kirec sökücü özelliğe sahip.

ben ne zaman bulaşık makineme elma sirkesi koysam parlatıcı gzüne makine çalışırken simsiyah yağ akıyor ve elma sirkesi kokuyor. herlade parlatıcı kısmını eritti önceden olmuyordu çünkü..

hımmm...bilemiyorum o siyahlık nereden geliyor? :44:

ama piyasadaki sirkelere de tam güvenmemek lazım.

ben cok güvenilir bir markanın pilastik şişesiyle cam şişesindekinin bile tadının ne kadar farkettiğini görünce adı sanı bilinmezlerin gercekten sirke olduğuna bile inanmıyorum artık.
kimbilir hangi asiti kakalıyorlar bizlere....

ne güzel ne güzel şifa olsun...

kirec cözücü yok yumuşatıcı yok önyıkama yok.........

icerikteki bitki kirec sökücü özelliğe sahip.

saol canım
yumuşatıcı kullanmıyordum uzun zamandır artık alıştım da kireç çözücü özelliğe sahip olması süper

ben önceden çok bilindik sirkelerden birini kullanıyordum
parlatıcı gözünü dolduruyordum epey bi gidiyodu
son sefer nolcak hepsi elma sirkesi değilmi dedim
b.m in sirkesini aldım ama 3 -4 günde hemen bitiyo ondan memnun kalmadım
servise sordum kullanın bi zararı olmaz dedi
ilk önce başka biservisin anneme tavsiyesiyle başladım zaten
ama iyi bir marka almak lazım herşeyde olduğu gibi

Ütü spreyini kullanıyorum ben de,kullanıp memnun kaldığım ürünlerin başında geliyor.Açılmıyo diye ütüye gönderdiğim gömlekleri rahatlıkla açıyor.Sizde memnun kalacaksınız eminim.

Dimethicone gözenekleri tıkayıp cildin nefes almasını engelliyor diye biliyorum.Benim krem,şampuan vs kişisel bakım ürünlerimde olmamasına dikkat ettiğim kimsayallardan biri.Bu madde ile ilgili forumda daha geniş bilgisi olan arkadaşlarımız görüşlerini paylaşabilirler mi böylelikle hepimiz yararlanmış oluruz.

dimethicone u ewg de aradım şimdi turuncu 3 çıktı değeri. fazla bilgim yok ama buna göre çok da korkulacak birşey değil sanırım..

açıklamasında ;
Dimethicone (also called polymethylsiloxane), silikon esaslı, polimer olarak kullanılan yağlayıcı ve klima ajan.

İşlev(ler):Antifoaming Ajan; Cilt-Klima Ajan - Occlusive; Cilt Koruyucu; EMOLLIENT; SKIN CONDITIONING; SKIN PROTECTING

yazıyor..

Son düzenleme:
kızlar bugün kolim geldi
banyo wc den çok memnun kaldım
genel temizlikte iyi çok az kullandım
kremli şampuanı kullandım muhteşem kokuyo
duş jeli çok köpürmüyor ama ellerim yüzüm yumuşacık nemlendirici falan kullanmama gerek kalmadı biraz daha fazla dökmeliydim life belki
ama banyo wc yi kullanınca küvette duşa kabinde ve duşun içinde kalan duvarda ne kadar pismişim dedim sabun atıklarını çok güzel çıkardı tabi ilk temizlemede biraz güç kullandım
hoş normal banyo temizleyici ilede aynı gücü kullanıyordum
şimdilik bu kadar deneyimledim
tabi daha 1 saat oldu deneyeli inşallah şampuan ve duş jelinin kaşıntı kızarıklık gibi etkileri olmaz ilk etapta olsa da sabredecem
çamaşır deterjanlarından da memnun kalırsam süper olacak
yalnız bi sorum olacak damlayı nasıl kullanıyosunuz sulandırarakmı
onun için 1 ltlik başlık aparat almıştım ama çok akıtıyor
ve o 250 lik sulandırma şişesine ne kadar damla koyuyorsunuz

ay çok uzun olmuş

güle güle kullan canım ürünlerini..
inşallah şampuan ve duşjelinde de sıkıntı olmaz..
damlanın aparatını yeni aldım, koli annemde gelmedi daha.. bir göreyim onu da anlatıcam. ben şimdilik eczaneden aldığım damlalıklı şişeye dolduruyorum, damlalığı ile damlatarak kullanıyorum, diğer türlü damladan çok daha fazla akıyor.. eczaneden 20 ml.lik cam şişe ile birlikte damlalığı 1.5 tl ye aldım. yalnızca damlalık da alabilirsin ya da evde varsa kullanabilirsin.. arkasında yazıyor zaten kullanımı.. lekelere direkt, cam için 1 litreye 3 damla vs vs....

.................................................

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bende el yıkama sıvısı var.İçeriğinde als var.
El yıkama köpüğü kullanan var mı?Memnun musunuz?
İçeriğinde kimyasal var mı?
Rica etsem kullanan arkadaşlar yazabilirler mi?

Arkadaşlar bende el yıkama sıvısı var.İçeriğinde als var.
El yıkama köpüğü kullanan var mı?Memnun musunuz?
İçeriğinde kimyasal var mı?
Rica etsem kullanan arkadaşlar yazabilirler mi?

nurlum ben köpüğü kullanıyorum, memnunum. kokusu, temizliği, elde bıraktığı his güzel. el yıkama sıvısını kullanmadım ama köpük çok ekonomik..

içeriğine baktım şimdi köpüğün içinde de als var canım.

Taydin çok teşekkürler

Dimethicone saçları da döküomuş

yader11 olmayınca tavsiyeler de yarım kaldı...dün bulaşık makinemi bir kapak banyo-wc sıvısıyla temizleme yaptım ama deterjan kalıntıları tam olarak temizlenmemiş...

şubatta alışveriş yapacağım için şubat kampanyasını merak etmeye başladım

Son düzenleme:
yader11 olmayınca tavsiyeler de yarım kaldı...dün bulaşık makinemi bir kapak banyo-wc sıvısıyla temizleme yaptım ama deterjan kalıntıları tam olarak temizlenmemiş...

senden sonra dün ben de bulaşık makinemin süzgecine aktım. bulaşıklarda beyaz kalıntı dikkatimi çekmişti 1-2 gündür. beyaz - yağlı kalıntı vardı süzgeçte.. deterjan kalıntısı mı yağ birikmesi mi çözemedim. sonra yağçöz, banyo wc ve damla yı sulandırmadan doldurdum deterjan gözüne, biraz da bulaşık sıvısı sıktım... 70 derecede boş çalıştırdım makinayı, şu anda temizlenmiş görünüyor, henüz bulaşık yıkamadım, yıkadıktan sonra yine yazarım..

acaba 50 derecede tam erimiyor mu deterjan, deneyeniniz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…