dün masaj kremiyle eşimin 2 gündür tutlmuş olan omzuna masaj yaptım veeee geçti gittiresmen elime geliyodu tutlmuş yerdeki kaslar kıtır kıtır. biraz masaj yaptım 10 dk falan öyle çok uzun da değil ve açıldı eşim çok rahatladı hayretler içinde kaldı
bu arada aklıma ne geldi kızlar çamaşır makinesine calgon gibi bişey kullanmıcaz bu çamaşır tozlarıyla. e makine kireç tutmayacak mı zamanla?
ben ne zaman bulaşık makineme elma sirkesi koysam parlatıcı gzüne makine çalışırken simsiyah yağ akıyor ve elma sirkesi kokuyor. herlade parlatıcı kısmını eritti önceden olmuyordu çünkü..
ne güzel ne güzelşifa olsun...
kirec cözücü yok yumuşatıcı yok önyıkama yok.........
icerikteki bitki kirec sökücü özelliğe sahip.
kremlerim geldi bugün..
vücut losyonu ile el losyonunun içeriği aynı yanlış bakmadıysam.. peki madem ikisinin içeriği de aynı neden el ve vücut losyonu diye tek bir ürün satmıyorlar da ikisi de ayrı anlayamadım açıkçası..
gündüz kremini sürdüm geldiği gibi, güzel emiliyor, içeriğinde fragrance yazmasına rağmen neredeyse hiç kokusu yok. bir de dimethicone var daha önce burada sayılanlardan.
gece kremini de yatarken sürücem... şöyle 1 hafta falan kullanayım da bakalım ne gibi bir etkisi olacak..
hediyelerden de ütü spreyi istedim. deneyeceğim bakalım... neymiş ne değilmiş.
Ütü spreyini kullanıyorum ben de,kullanıp memnun kaldığım ürünlerin başında geliyor.Açılmıyo diye ütüye gönderdiğim gömlekleri rahatlıkla açıyor.Sizde memnun kalacaksınız eminim.
Dimethicone gözenekleri tıkayıp cildin nefes almasını engelliyor diye biliyorum.Benim krem,şampuan vs kişisel bakım ürünlerimde olmamasına dikkat ettiğim kimsayallardan biri.Bu madde ile ilgili forumda daha geniş bilgisi olan arkadaşlarımız görüşlerini paylaşabilirler mi böylelikle hepimiz yararlanmış oluruz.
kızlar bugün kolim geldi
banyo wc den çok memnun kaldım
genel temizlikte iyi çok az kullandım
kremli şampuanı kullandım muhteşem kokuyo
duş jeli çok köpürmüyor ama ellerim yüzüm yumuşacık nemlendirici falan kullanmama gerek kalmadı biraz daha fazla dökmeliydim life belki
ama banyo wc yi kullanınca küvette duşa kabinde ve duşun içinde kalan duvarda ne kadar pismişim dedimsabun atıklarını çok güzel çıkardı tabi ilk temizlemede biraz güç kullandım
hoş normal banyo temizleyici ilede aynı gücü kullanıyordum
şimdilik bu kadar deneyimledim
tabi daha 1 saat oldu deneyeli inşallah şampuan ve duş jelinin kaşıntı kızarıklık gibi etkileri olmaz ilk etapta olsa da sabredecem
çamaşır deterjanlarından da memnun kalırsam süper olacak
yalnız bi sorum olacak damlayı nasıl kullanıyosunuz sulandırarakmı
onun için 1 ltlik başlık aparat almıştım ama çok akıtıyor
ve o 250 lik sulandırma şişesine ne kadar damla koyuyorsunuz
ay çok uzun olmuş
Arkadaşlar bende el yıkama sıvısı var.İçeriğinde als var.
El yıkama köpüğü kullanan var mı?Memnun musunuz?
İçeriğinde kimyasal var mı?
Rica etsem kullanan arkadaşlar yazabilirler mi?
nurlum ben köpüğü kullanıyorum, memnunum. kokusu, temizliği, elde bıraktığı his güzel. el yıkama sıvısını kullanmadım ama köpük çok ekonomik..
içeriğine baktım şimdi köpüğün içinde de als var canım.
Ütü spreyini kullanıyorum ben de,kullanıp memnun kaldığım ürünlerin başında geliyor.Açılmıyo diye ütüye gönderdiğim gömlekleri rahatlıkla açıyor.Sizde memnun kalacaksınız eminim.
Dimethicone gözenekleri tıkayıp cildin nefes almasını engelliyor diye biliyorum.Benim krem,şampuan vs kişisel bakım ürünlerimde olmamasına dikkat ettiğim kimsayallardan biri.Bu madde ile ilgili forumda daha geniş bilgisi olan arkadaşlarımız görüşlerini paylaşabilirler mi böylelikle hepimiz yararlanmış oluruz.
evet canım ya 2. üyeli ikazı var.. ne oldu , nasıl oldu anlamadım.. gelir inşallah, anlatır..yader11 banlanmış :44:
yader11 olmayınca tavsiyeler de yarım kaldı...dün bulaşık makinemi bir kapak banyo-wc sıvısıyla temizleme yaptım ama deterjan kalıntıları tam olarak temizlenmemiş...