- 21 Ağustos 2009
- 1.502
- 15
güzel karşılamanız için sonsuz teşkkürler :) şimdi kesinlikle ersağın ürünlerine karşı değilim fakat bir yanlışı düzeltmek lazım %100 organik hiç bir ürün olamaz imkansızdır .. Zararlı maddeleri azaltılmış desek daha yerinde olur bence ya da sadece bitkisel demek gerçi bitkiler bile organik degildir kimi zaman.. çamaşır tozunda kimyasal maddeler var topaklanmayı önleyici madde bile kimyasaldır ben alerjik astım hastasıyım ve o koku beni öksürük krizine sokuyor ben kullanmam tekrar ama sevenlere de saygı duyuyorum..
banyo wc pas lekelerini çıkarmıyor damla hem parlatıyor hem daha etkili kullanım şekli bilmediğim başka bir yontemi mi var ?
duş jelini nasıl kaçırırsın yaaa en büyük favorimm:) hatta piyasada çatlaklara iyi gelecek tek ürün bu duş jelleri..
masaj kremini de çok sevdim içinde bir madde var cilt yenileyici yarayı daha çabuk iyileştirdiğini onaylıyorum :)
şu anti sigara sprey kokusu da aynı çamaşır tozu gibi mahfediyor beni baya bi sulandırıp kullandım onu çok ağır
rica ederiz efendim
evet dediklerinize kısmen katılıyorum ama ersag %100 organik bitkisel üründe üretmiş yani. bio olan camaşır ve bulaşıkmatikler
tüm ürünlerinde organik esaslı koku kullanıyor ve ürünlerinde organik bitki kullanıyor.kimyasalı binde bir oranlarında kullandıklarını iddia ediyorlar dolayısıyşa piyasada su durumda emsalleri yok. haa varsa da birileri paylaşsın ki araştırıp öğrenelim buna da hicbirimiz karşı değiliz canım.
ben de bir zamanlar alerjik astım hastasıydmı. di li gecmiş zaman kullanmak süper bi şey!
doğruyu söylemek gerekirse her camaşır yıkamak icin tozu elime aldığımda kendimden 1 metre uzağa tutup döküyorum ya da o esnada hic nefes almıyorum. yoksa öksürüyorum.o yüzden bio yanı sıvı olana gecmeyi düşündüm bir ara. ama bunun sebebi icerisine yapışmayı saglayan yanı ucuşmayı önleyen kimyasal katmadıkları icin ayrıca topaklanmayı önleyici kimyasal da yok. hatta bir arkadaşın camaşır tozu uzun süre kullanmayınca cürümüş bu kadar doğalmış yanii.
bu arada hazır yeri gelmişken ürünleri actıktan sonra raflarda uzun süre unutup kullanmamazlık yapmayın arkadaşlar.ritha cok asitli bir bitkidir e ürünlerin icinde raf ömrü uzatıcı ya da koruyucu olmadığı icin en fazla 1 yıl icerisinde tüketilmesi gerekiyormuş! benim bazı ürünlerim bir yılı gecti ama hala kullanıyorum bitmedi napıyım
bır de fazla sıcaga, soğuğa,neme ve basınca gelemiyor sevgili rithacık şişesini patlatıyor tecrübeyle sabit
banyo wc yi pas lekesinde hic denemedim bilmiyorum ama damlayı nasıl kullandığını söylersen bizde varsa hatalı yanlarını söyleyebiliriz.
hic sorma nasıl eksik kalmışım bundan demi yaaforma sokucu dus jeli ve kreminin methini cok duydum hatta bir arkadaşım ayda 4 kilo verdiğini söylemişti. benim kilo problemim yok ama catlaklara iyi geliyormuş madem kullanayım. hamilelik catlaklarım var hem de sıkılaşırız fena mı olur
masaj kremi benim de favorim.bilinen etkileri agrıları azaltıyor ya da şiddetine göre yok ediyor.rahatlatıyor. migrene sinüzite iyi geliyor.nezle grip eger ilk gün sürülürse ertesi güne iyileştiriyor.burun tıkanıklığını acıyor.öksürüğü kesiyor.rahat nefes almayı saglıyor.ateşi düşürüyor.akne losyonuyla beraber kullanıldığında varisleri azaltıp yok ediyor....................
anti sigarayı ben aldım ama henüz kullanmadım. bizim evde sigara icilmez ama bir arkadaşımın tavsiyesiyle almıştım. mutfakta agır kızartma -balık falan-yaptığında sıkıyormuş hic koku kalmıyormuş. bende heves edip aldım ama henüz kullanmadım.
bu arada bizim gibi hassas bünyelilerin her bitkiye dikkat etmesi gerekiyor. zaten ersag firma da özellikle uyarıyor. ürünlerin icerisindeki bitkilere karşı duyarlılığı olanlar dikkatle kullansın diye.