Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

yadercim merhaba,nasılsın?toz olanını kullandım baya olmustu alalı ama denememıstım beyazlarda hıc leke olmadıgını gördum ve ben mutlaka camasır suyu kullanırdım gercekten sasırdım cok memnun kaldım deterjandan

Merhaba canım, iyiyim sagol sen nasılsın?
İnanki camasir deterjanlari cok super senin aracılığınla herkes duyar umarım.
Beyazlar karbeya renkliler de ilk gunku gibi parlak. Ay tv reklamlari gibi oldu:KK1:

hytdnze mesaj kutunu Bosaltir misin?

Son düzenleyen: Moderatör:
mart ayında alıcam ersağ ürünlerinden, şu an o zamana yetecek kadar malzeme var evde. net üzerinden buldum sponsor numarasını, sponsor numarası isteyen olursa msj atsın. bu sponsor olayından hoşlanmadım çünkü ben, hemen aradı beni bayan, 20 dk. telefonda tuttu, sonra alıcam malzemem var diyorum, hemen o gün almam için diretiyor, hatta satış yap diyor! bismillah bir dur, ben alayım önce, memnun kalırsam anneme de arkadaşlarıma da kendim alırım. taciz etmeyecek bir sponsor nosu istiyorsanız msj atın :KK1:

bende yıkadım sonunda beyazlarımı sımdılık gayet memnun kaldım tertemızdı camasırlarım.sanırım camasır deterjanına devam edecegım renklılerıde deneyeyım onuda merak edıyorum

Bende aldım ama daha başlamadım kullanmaya,makinada bir süre suda beklettiniz mi yoksa standart yıkamamı yaptınız?

merhaba arkadaşlar ben de geldim :)
bikaç gündür ara ara girip bu başlığı okuyordum sonunda baştan sona okumayı bitirdim
yader senin lafını dinleyip ben de çamaşır deterjanı bebek yağı falan sipariş ettim daha gelmediler bugün yarın elime ulaşır sanırım
ama ben çamaşır aktif ve renkliler için toz sipariş ettim beyazlar için kullanamazmıyım beyaz yapmazmı acep?
bu arada hepinize teşekkür ediyorum çok güzel bir başlık ve çok güzel paylaşımlarınız olmuş çok şey öğrendim sayenizde

Son düzenleme:
ben toz kullanmıyorum, sıvı kullanıyorum. ya size bir şey soracağım, tuhaf kaçacak ama :KK17: çamaşırların temizlenip temzilenmediğini nasıl anlıyorsunuz ki :KK17: sonuçta çocuk kıyefetleri yıkamıyorum ben mesela, ne kadar kirlenebilir ki? acaba temizlenmiyor da ben mi anlamıyorum :44: mikelaze, benim sıvılardan beyaz duruyor nerdeyse, renkli bitmek üzere ama daha bitmedi, yedek de almıştım, kalan 4-5 yıkama daha yeter gibi. haftada sanırım en fazla 6 kere makine çalıştırıyorumdur :44:

temizlenip temizlenmediğini nasıl anlıyoruz.beyaz renkli ya da açık renkli kıyafetlerin kolağzı bir günde kirlenir.bu giysiler yıkanınca eski haline dönüyor mu? leke varsa çıkabiliyor mu? beyazlar gri mi çıkıyor? çamaşırlarda deterjan artığı var mı? bu tarz soruların cevabını veriyorsa çamaşırlar temizlenmiştir kanımca :)

Son düzenleme:
temizlenip temizlenmediğini nasıl anlıyoruz.beyaz renkli ya da açık renkli kıyafetlerin kolağzı bir günde kirlenir.bu giysiler yıkanınca eski haline dönüyor mu? leke varsa çıkabiliyor mu? beyazlar gri mi çıkıyor? çamaşırlarda deterjan artığı var mı? bu tarz soruların cevabını veriyorsa çamaşırlar temizlenmiştir kanımca :)

kol ağızlarında bir problem yok, beyazlar da beyaz çıkıyor. lekelerin bazıları çıkıyor bazıları çıkmıyor. bu sebepten ben artık unutmazsam lekenin üzerine damla döküp atıyorum makineye. kalıcı lekeleri de çıkarmasını bekliyorum ama henüz çıkarmadı :) deterjan artığı tabi ki yok, zaten sıvı :) bir keresinde çay lekesini tam çıkarmamıştı tekrar atmıştım, bir keresinde bitkisel yaplı kılıfı tertemiz çıkarmıştı :KK53: ama ben deterjanı sallamayı hep unutuyorum, unutmasam daha etkili sonuçlar göreceğimi düşünüyorum:KK31:
bu arada ersağın kandil kampanyası hakkında yorum yazmayayım dedim de tutamadım kendimi. insanları kandilde tüketime teşvik etmenin nasıl bir mantığı var acaba? kandil hediyesi mi ya da bir iyilik mi? anlamış değilim. ama bana tuhaf ve yersiz geldi. belki de tüketimi en az hatırlamamız, içimize dönme fırsatı olan bir günde hala tüketim çılgınlığı...

mart ayında alıcam ersağ ürünlerinden, şu an o zamana yetecek kadar malzeme var evde. net üzerinden buldum sponsor numarasını, sponsor numarası isteyen olursa msj atsın. bu sponsor olayından hoşlanmadım çünkü ben, hemen aradı beni bayan, 20 dk. telefonda tuttu, sonra alıcam malzemem var diyorum, hemen o gün almam için diretiyor, hatta satış yap diyor! bismillah bir dur, ben alayım önce, memnun kalırsam anneme de arkadaşlarıma da kendim alırım. taciz etmeyecek bir sponsor nosu istiyorsanız msj atın :KK1:

Netten sponsor numarası aramaya hic gerek yok arkadaşlar üye olmak isteyenler bu başlıktaki arkadaşlardan birinden yardim isteyebilirler sponsor numarasi ile ilgili. Burdaki arkadaşların satış kaygısı yok çoğu kendi ihtiyaçlarını karşılama amaçlı üye olmuş firmaya sizin gibi yeni üye olmak isteyenlere de seve seve yardımcı olacaklarini düşünüyorum sağlıklı günler :KK66:

Ben de üye olmak istiyorum. Sponsor numarası için yardımcı olabilecek biri var mı kızlar?

merhaba arkadaşlar ben de geldim :)
bikaç gündür ara ara girip bu başlığı okuyordum sonunda baştan sona okumayı bitirdim
yader senin lafını dinleyip ben de çamaşır deterjanı bebek yağı falan sipariş ettim daha gelmediler bugün yarın elime ulaşır sanırım
ama ben çamaşır aktif ve renkliler için toz sipariş ettim beyazlar için kullanamazmıyım beyaz yapmazmı acep?
bu arada hepinize teşekkür ediyorum çok güzel bir başlık ve çok güzel paylaşımlarınız olmuş çok şey öğrendim sayenizde

Merhaba, hosgeldin...
Masallah Onca sayfayi okudun mu? :44:

Bu araa bebegin icin en iyisini etmissin tabi AMA bu durumda siparisleriniz icin lutfen sponsorlariniza danisin.
Sponsor sadece numara icin gerekli degil, her turlu sorunuza yardimci olacak Ilk kisidir.

Beyazlar icin de ayri urettikleri icin demek ki ayri almak gerekiyor :)

Burdan biz yardimci oluyoruz zaten AMA sponsorunuza danismaniz hata yapmanizi engeller.

kol ağızlarında bir problem yok, beyazlar da beyaz çıkıyor. lekelerin bazıları çıkıyor bazıları çıkmıyor. bu sebepten ben artık unutmazsam lekenin üzerine damla döküp atıyorum makineye. kalıcı lekeleri de çıkarmasını bekliyorum ama henüz çıkarmadı :) deterjan artığı tabi ki yok, zaten sıvı :) bir keresinde çay lekesini tam çıkarmamıştı tekrar atmıştım, bir keresinde bitkisel yaplı kılıfı tertemiz çıkarmıştı :KK53: ama ben deterjanı sallamayı hep unutuyorum, unutmasam daha etkili sonuçlar göreceğimi düşünüyorum:KK31:
bu arada ersağın kandil kampanyası hakkında yorum yazmayayım dedim de tutamadım kendimi. insanları kandilde tüketime teşvik etmenin nasıl bir mantığı var acaba? kandil hediyesi mi ya da bir iyilik mi? anlamış değilim. ama bana tuhaf ve yersiz geldi. belki de tüketimi en az hatırlamamız, içimize dönme fırsatı olan bir günde hala tüketim çılgınlığı...

Zorlu lekeler icin damlayla mudahale gerekir.
Yagli lekelere yag cozucu kullanmak isinizi kolaylastirir.
Ozellikle de beyaz gomlekler icin yaka spreyi super bir urun.
Lekeye hemen mudahale etmek gerekiyor.eski lekeleri cikarmasini bekleriz AMA yerlesmis olduklari icin pek sanmiyorum.

Bu arada ersagi tanidigim gunden beri tum ozel gunlerde Resmi ve dini bayramlarda , ogretmenler ve anneler gununde, kandillerde bu tarZ hediyeler veriyor.
Hediyelesmek sunnet ve her daim sevindirici oldugu icin , zaten siparis verecek olanlar icin bence COK guzel bir firsat...

Merhaba canım, iyiyim sagol sen nasılsın?
İnanki camasir deterjanlari cok super senin aracılığınla herkes duyar umarım.
Beyazlar karbeya renkliler de ilk gunku gibi parlak. Ay tv reklamlari gibi oldu:KK1:

öyle ama ben zaten begenmedıklerımı yazıyorum buraya begendıklerımı yazmazsam haksızlık olur.hıcte bekletmedım normal standart programda yıkadım hemde ön yıkama yapmadım beyazlara gercekten abartmıyorum hıc bır leke olmadan cıktı cok memnun kaldım

Bende aldım ama daha başlamadım kullanmaya,makinada bir süre suda beklettiniz mi yoksa standart yıkamamı yaptınız?

hıc bekletmedım canım benım makına normalde 1 saat 45 dk falan yıkıyor o programda yıkadım beyazları gercekten bembeyaz cıktı ve tertemız cıktı bende sasırdım dogrusu:)

arkadaslar unutmadan yazayım kullananlardan aldıgım bılgıye göre deterjanlarda toz olanları daha ıyıymıs.ben camasır ve bulasık deterjanınıda toz aldım.bulasık deterjanından memnun degılım ama camasır deterjanlarına devam edecegım.cok begendım :KK70:

öyle ama ben zaten begenmedıklerımı yazıyorum buraya begendıklerımı yazmazsam haksızlık olur.hıcte bekletmedım normal standart programda yıkadım hemde ön yıkama yapmadım beyazlara gercekten abartmıyorum hıc bır leke olmadan cıktı cok memnun kaldım

Ever Canim hem memnun olduklarimizi hem de olmadiklarimiziburada paylasiyoruz ki nerede hata yaptigimizi belirleyebilelim.

Ben de hic on yikama yapmiyorum tamamen gereksiz!
Leke falan olursa da damla, yag cozucu ya da yaka spreyi yetiyor.

arkadaşlar siz yağ çözücüyü makinenin neresine koyuyorsunuz bulaşıkta? üstüne mi sıkıyorsunuz? benim çırpma telimi güzle temizlememiş makine ve ersağcık:63: yanlış bir şey mi yaptım? ya da görmezden gelmek mi lazım:KK31:

arkadaslar unutmadan yazayım kullananlardan aldıgım bılgıye göre deterjanlarda toz olanları daha ıyıymıs.ben camasır ve bulasık deterjanınıda toz aldım.bulasık deterjanından memnun degılım ama camasır deterjanlarına devam edecegım.cok begendım :KK70:

Bulasikmatik icin de biraz sabir gerekiyor Canim.
Burada ki arkadaslarin da bazilari ilk gunden memnun ken bazilari da uzunca bir sure memnun kalmayip sonra begendiler Benim gibi

arkadaşlar siz yağ çözücüyü makinenin neresine koyuyorsunuz bulaşıkta? üstüne mi sıkıyorsunuz? benim çırpma telimi güzle temizlememiş makine ve ersağcık:63: yanlış bir şey mi yaptım? ya da görmezden gelmek mi lazım:KK31:

Sepetlerin uzerine 1-2 fis yetiyor AMA on yikama siz programda.

On yikama olursa maalesef su alir gider yag cozucuyu ilkten.
Ben bulasik makinesinde de camasir makinesinde de on yikama yapmiyorum.
Zaten bulasiklarin kabasini alip makineye dizince ve sorun kalmiyor.on yikamaya gerek kalmiyor

Muhtemelen sizin cirpiciya fazla su gelmemeistir.belki birsey denk geldi su fiskiyesinin onune.sadece tahmin yurutuyorum.

Şimdi sayfasına baktım da kandile özel promosyon varmış...bulaşık sıvısı ve çamaşır matik denemek istiyorum

X