Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

kızlar 150 tl lik sipariş genel toplamda yazan miktar mı olacak yoksa ödenecek miktar mı?

canım tlfnla müşteri hizmetlerini aradım genel toplamda yazan dedi yani 135 tl ye denk geliyor

190 liralık ürün üyeye 150 tl ye gelir. İlk basamakta ki kişi ürünleri %10 daha indirimli alır. Yani 135 tl ye gelir.

bende yıkadım sonunda beyazlarımı sımdılık gayet memnun kaldım tertemızdı camasırlarım.sanırım camasır deterjanına devam edecegım renklılerıde deneyeyım onuda merak edıyorum

bende yıkadım sonunda beyazlarımı sımdılık gayet memnun kaldım tertemızdı camasırlarım.sanırım camasır deterjanına devam edecegım renklılerıde deneyeyım onuda merak edıyorum

Çok sevindim memnun kaldığına ama iyi cesaret ilk kullanımı beyazlarda yapmak!
İlk önce renkliler için kullanılması önerilir.bu demek oluyor ki 3 yıkama sonrası göz alıcı karbeyaz çamaşırların olacak.

Bu arada toz mu sıvı mı kullandın?

Son düzenleyen: Moderatör:
symmm soruların hakkında bilgim yok, cevap veremediğim için üzgünüm :KK43:
aklıma bir şye geldi de paylaşayım dedim. geçen bulaşıkmatiğin kutusundaki etikete baktım da hemen çıkıyor. bitince depolama amaçlı hobi malzemelerini veya başka ıvır zıvırları koyabilirim :KK16: bir de üstüne yapışkanlı folyo yapıştırırım, çok sevimli bir şey olur :KK31:

aynen arkadaşım bende yapışkanları çıkarttım elimdeki malzemelerle süsleyip kızıma boya kalemleri için kutu yapmayı planlıyorum :nazar:

merhaba bayanlar bende evimde yavaş yavaş ersağa geçiyorum yalnız aklıma birşey takıldı bulaşık makinesi temizleyicisini 1 kez kullandım filitrem olduğu gibi duruyor hiç temizlenmedi :KK43:( ben mi beceremedim kullanmasını??? nasıl olacak bu bana fikir verirmisiniz?

filtrene ve makinanın içine doğru banyowc ve yağ çözde sıkarsan sorun kalmıyor tek başına makina temizleyicisi fark yaratmıyor

Ben ne yaparsam yapayım yine de filtreyî çıkarıp elimde bir güzel yıkıyorum.

Ben ne yaparsam yapayım yine de filtreyî çıkarıp elimde bir güzel yıkıyorum.

tabiki elde yıkamaktada fayda var ben kaynatıyorum bile filtreyi yağlar yapış yapış olduğu zaman ama haftada 1 kez temizleyici kullanıldığında sorun olmuyor

tabiki elde yıkamaktada fayda var ben kaynatıyorum bile filtreyi yağlar yapış yapış olduğu zaman ama haftada 1 kez temizleyici kullanıldığında sorun olmuyor

Hımm haftada bir kullanılabileceğini hiç düşünmemiştim .sagol canım...

Kızlar roll on un kokusu cok agir bi de bu agir kokunun icinde cok baskin bir alkol kokusu var. Evet terlemeye karşi etkili ayrica paraben ve alüminyum icermiyor ama kokusunu sevmedim :KK43: keske firmanin tavsiyelerimizi iletebilecegimiz bir birimi olsa da bu ürünler daha güzel hale gelse...

Çok sevindim memnun kaldığına ama iyi cesaret ilk kullanımı beyazlarda yapmak!
İlk önce renkliler için kullanılması önerilir.bu demek oluyor ki 3 yıkama sonrası göz alıcı karbeyaz çamaşırların olacak.

Bu arada toz mu sıvı mı kullandın?

yadercim merhaba,nasılsın?toz olanını kullandım baya olmustu alalı ama denememıstım beyazlarda hıc leke olmadıgını gördum ve ben mutlaka camasır suyu kullanırdım gercekten sasırdım cok memnun kaldım deterjandan

yader duş jeli ile şampuanda ne tavsiye ediyosun
bizim evde ben hariç herkes çok kuru ciltli
6 yaşında kızım 12 yaşında oğlum ona göre ne almalıyım

Son düzenleme:
Kızlar roll on un kokusu cok agir bi de bu agir kokunun icinde cok baskin bir alkol kokusu var. Evet terlemeye karşi etkili ayrica paraben ve alüminyum icermiyor ama kokusunu sevmedim :KK43: keske firmanin tavsiyelerimizi iletebilecegimiz bir birimi olsa da bu ürünler daha güzel hale gelse...

Kimisi beğeniyor kimisi de beğenmiyor.
Aslında bana kalsa hic kokusu olmasa daha iyi olur.

Gerci icinde kullanılan kokular organik sertifikalı bunu bilmek bile yeterli oluyor ama iste zevkler tartışılmaz.herkes her kokuyu sevmek zorunda değil.
Keske birkaç alternatif olsa rollon konusunda.

Ama herkes bence buraya isteklerini iletsin.mutlaka yerine ulaşır diye düşünüyorum.

yader duş jeli ile şampuanda ne tavsiye ediyosun
bizim evde ben hariç herkes çok kuru ciltli
6 yaşında kızım 12 yaşında oğlum ona göre ne almalıyım

Cocukların ikiside bebek sampuani kullansın sacları icin.

Argan yağlı duş jeli guzel nemlendirir.sizler icin uygundur.

Cocuklarda egzema falan varsa onlar icin de normal duş jelini öneriyorum.leylak duş jeli de olabilir ama cocukların leylak kokusuna alerjisi olabilir eger cok hassas bünyeleri varsa.

Cocukların ikiside bebek sampuani kullansın sacları icin.

Argan yağlı duş jeli guzel nemlendirir.sizler icin uygundur.

Cocuklarda egzema falan varsa onlar icin de normal duş jelini öneriyorum.leylak duş jeli de olabilir ama cocukların leylak kokusuna alerjisi olabilir eger cok hassas bünyeleri varsa.

kızımda var egzema maalesef
kampanya yarın için galiba değilmi

Son düzenleme:
X