hediyeler için nekadarlık siparş vereceğiz?
Benim yok şimdilik siparişim
1 hediyede şirketten 5 te 5 yine.
Sayfada yazılanları yanlış yorumlamadıysam tabi.
kızlar 150 tl lik sipariş genel toplamda yazan miktar mı olacak yoksa ödenecek miktar mı?
Üye alış fîyatı olacak.
canım tlfnla müşteri hizmetlerini aradım genel toplamda yazan dedi yani 135 tl ye denk geliyor
bende yıkadım sonunda beyazlarımı sımdılık gayet memnun kaldım tertemızdı camasırlarım.sanırım camasır deterjanına devam edecegım renklılerıde deneyeyım onuda merak edıyorum
symmm soruların hakkında bilgim yok, cevap veremediğim için üzgünüm
aklıma bir şye geldi de paylaşayım dedim. geçen bulaşıkmatiğin kutusundaki etikete baktım da hemen çıkıyor. bitince depolama amaçlı hobi malzemelerini veya başka ıvır zıvırları koyabilirimbir de üstüne yapışkanlı folyo yapıştırırım, çok sevimli bir şey olur
merhaba bayanlar bende evimde yavaş yavaş ersağa geçiyorum yalnız aklıma birşey takıldı bulaşık makinesi temizleyicisini 1 kez kullandım filitrem olduğu gibi duruyor hiç temizlenmedi( ben mi beceremedim kullanmasını??? nasıl olacak bu bana fikir verirmisiniz?
Ben ne yaparsam yapayım yine de filtreyî çıkarıp elimde bir güzel yıkıyorum.
tabiki elde yıkamaktada fayda var ben kaynatıyorum bile filtreyi yağlar yapış yapış olduğu zaman ama haftada 1 kez temizleyici kullanıldığında sorun olmuyor
Çok sevindim memnun kaldığına ama iyi cesaret ilk kullanımı beyazlarda yapmak!
İlk önce renkliler için kullanılması önerilir.bu demek oluyor ki 3 yıkama sonrası göz alıcı karbeyaz çamaşırların olacak.
Bu arada toz mu sıvı mı kullandın?
Kızlar roll on un kokusu cok agir bi de bu agir kokunun icinde cok baskin bir alkol kokusu var. Evet terlemeye karşi etkili ayrica paraben ve alüminyum icermiyor ama kokusunu sevmedimkeske firmanin tavsiyelerimizi iletebilecegimiz bir birimi olsa da bu ürünler daha güzel hale gelse...
yader duş jeli ile şampuanda ne tavsiye ediyosun
bizim evde ben hariç herkes çok kuru ciltli
6 yaşında kızım 12 yaşında oğlum ona göre ne almalıyım
Cocukların ikiside bebek sampuani kullansın sacları icin.
Argan yağlı duş jeli guzel nemlendirir.sizler icin uygundur.
Cocuklarda egzema falan varsa onlar icin de normal duş jelini öneriyorum.leylak duş jeli de olabilir ama cocukların leylak kokusuna alerjisi olabilir eger cok hassas bünyeleri varsa.