Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

Benim kullandığım leylak duş jelinde als ve türevleri yok.ritha, su, organik parfüm falan var.
Sizinkinde var mı eminmisiniz? Şaşırdım!!

Benimkinde var maalesef, hatta olmadığını sizden öğrenmiş, hediyeler arasında geleceği için de çok mutlu olmuştum. Ama içeriğe bakınca üzülmüştüm.

Aaaaa cok şaşırdım ,şimdi tekrar kontrol ettim yok!
Acaba yeni ürünlere mı koydular.
Arkadaslar yüklenin ersagin sitesine mail yollayın bol bol.
Elbet duyAcaklardir sesimizi...

Arkadaşlar, Ersağ zaten %100 doğalız demiyor. Bazı kimyasallar olması tabiki normal. Önemli olan az kimyasal kullanmaları

Arkadaşlar, Ersağ zaten %100 doğalız demiyor. Bazı kimyasallar olması tabiki normal. Önemli olan az kimyasal kullanmaları

Evet canım bio urunleri %100 dogal ama diger urunler %96 oranında.

Benim üzüldüğüm daha once kullanmadıkları sulfati niye şimdi kullanmışlar ki.bunun icin email atalim dedim

Evet canım bio urunleri %100 dogal ama diger urunler %96 oranında.

Benim üzüldüğüm daha once kullanmadıkları sulfati niye şimdi kullanmışlar ki.bunun icin email atalim dedim

Beni de şaşırttı bu durum. Aslında face'deki sayfalarına yazsak, daha hızlı cevap alırız sanırım. Ben sitelerine yazdım ,üç gün sonra cevap aldım

her aldığımız yeni ürünle önceki ürünümüzün içeriğini mi kontrol edeceğiz sürekli :KK14: hatta hatta elimizdeki benzer ürünlerle başka arkadaşlarımızın ürünlerini mi karşılaştıracağız.bir anda güvensizlik çöktü üzerime :KK43:

ürünlerinin içeriğini tek tek katalog ve sitelerinde yayınlamaları gerekli şu durumda.facebooktan ben de mesaj attım :KK14:

ürünlerinin içeriğini tek tek katalog ve sitelerinde yayınlamaları gerekli şu durumda.facebooktan ben de mesaj attım :KK14:

Bana henüz bir cevap gelmedi ve çok haklısın. Benim de kafam karıştı şimdi:KK43: en kötüsü de muhatap bulamıyoruz. Neyse, bekleyelim bakalım

İçeriği yazıyorum: aqua, ritha, ammonium laureth sulfate, glycerin, allantoin, cocamide dea, sodium clorur, fragrance.
mikelaze nin söylediklerine katılıyorum, güven sarsılırsa hiçbir şeyin önemi kalmaz.

İçeriği yazıyorum: aqua, ritha, ammonium laureth sulfate, glycerin, allantoin, cocamide dea, sodium clorur, fragrance.
mikelaze nin söylediklerine katılıyorum, güven sarsılırsa hiçbir şeyin önemi kalmaz.

Arkadaşlar fragrance da hiç hoşuma gitmedi. Doğal bir ürün yapıyorsan fragrance'ın ne işi var? Ayrıca SLS nedir, zararları nedir diye düşünebilirler bazı arkadaşlarımız. İşte cevabı:

SLS'nin %2'den fazla kullanımı sonucunda=

BAZI FİRMALAR %20 oranında..

*Zararları;
- Çocuklarda göz gelişimini engeller,
- Derinin zarar görmesine yol açar,
- Kök hücrelerine zarar vererek saç dökülmesine sebebiyet verir.
- Kalp ve ciğer gibi organlara kadar girerek iltihaplara yol açar.

*SLS'nin avantajları şu şekilde özetlenebilir;
- Sabun köpüğünü daha aktif hale getirir,
- Köpük miktarını artırır,
- Emülsiyon özelliği nedeniyle fazla yağ ve kiri saç ve deriden uzaklaştırır,
- Ve - belki de bu kadar çeşitli alanlarda kullanılmasının en önemli sebebi- üretimi gayet ucuzdur.

facebooktan attığım mesaja cevaben gönderilen:
"SPONSORUNUZ İLE GÖRÜŞÜN

BULUNDUĞUNUZ İLDEKİ TOPLANTILARDA DİLE GETİRİN BEN BÖYLE BİR ŞEYLE KARŞILAŞMADIM."

Son düzenleme:
facebooktan attığımız mesaja cevaben gönderilen:
"SPONSORUNUZ İLE GÖRÜŞÜN

BULUNDUĞUNUZ İLDEKİ TOPLANTILARDA DİLE GETİRİN BEN BÖYLE BİR ŞEYLE KARŞILAŞMADIM."

Saçmalık. Tamamiyle baştan savma. Benim sponsorum, bir arkadaşım ve bilgisi de benimki kadar. Maalesef müşteri hizmetleri konusunda sınıfta kaldılar. Ürünleri iyi, güzel olabilir ama müşteri hizmetleri rezalet. Demek ki ürünle ilgili bir sorun yaşasak bakın başınızın çaresine diyecekler. İş, satana kadar :KK43: İşimiz gücümüz yok, toplantı takip edeceğiz. Gerçekten de çok sinirlendim. Ben açıkçası başka bir yerde bir sıkıntımı dile getirdiğim zaman müşteri hizmetleri ya da yazdığım kişi her kimse, beni aydınlatır, sorularımı cevaplar. Demek ki bu face sayfasını her kim açtıysa onun bilgisi bizimkinden de az....

Arkadaşlar Ersağ'ın face sayfasına yazdığım sorumu silmişler kendileri:KK43: Bu firma benim nefretimi kazandı. Onlar beni ciddiye almıyorlarsa ben hiiiççç almam. Bu kadar terbiyesizlik olmaz

Ürünlerini sayfa sayfa anlatırken, bizlere pazarlamasını yaparken iyi; eleştiri yapıp soru sorunca kötü:KK43: var mı böyle acemice bir mantık?

Mikelaze,ben sanırım daha önce bu durumu yazmıştım. Sitelerine baktığım zaman hiçbirinde içerik bilgisi göremiyorum. Yazmış olsalar bizim için değerlendirmek daha sağlıklı olur. İçerik yazmayınca, açıkçası sizin memnuniyetinizi görmesem kesinlikle şüphe duyardım. Çünkü içerik yazmayınca alıyorsun ve bir sürü kötü sürprizle karşılaşıyorsun. Ersağ belki öyle değildir ama sls olayının üstüne gitmemiz lazım ama muhatap bulamıyoruz:KK43: En iyisi elinde duş jeli olanlara rica edelim, içeriğini kontrol etsinler; tabiki şampuanların da...

denizk, şuan online gözüküyorsun. Sende şampuan ve duş jeli var mıydı? Rica etsem içeriğine bakabilir misin? Eğer sende de SLS varsa, o zaman bundan sonra alırken deterjan ağırlıklı alışveriş yapacağız demektir

aynen bana gelen duş jelininde içeriği senin yazdığın gibi
çok mantıksız anlam veremedim ama mutlaka bir açıklaması olmalı

X