Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

şampuanı nasıl kızlar deneyen var mı ben geçen DORE den aldım saf zeytinyağı diye dökülmesini önledi gerçekten ama saçlarım cansız duruyor ve yıkarken hiç köpürmüyor

kremli kremsiz argan yağlı olanları kullandım. kremlisinde karar kıldım. ekim 2012 den beri başka marka bir şampuan kullanmadım. ersağın şampuanları da oldukça az köpürüyor. içeriğindeki köpürmesini sağlayan maddeden kaynaklanıyor. köpük değil temizleyen. bol bol kullanma ve köpük köpük temizlik alışkanlığınızdan vazgeçmezseniz ersağ şampuanlarından da memnun kalmazsınız.

tabiki önemli olan köpürmesi değil ama mat duruyor saçlarım yani donuk

Benimkiler gayet saglikli ve isil isil.. Gerçi gür kalın telli dalgali saclarim. Hayatimin hicbir döneminde saclarimla sorunum olmadi. Deneyin derim, kimi çok memnun benim gibi kimi de hic memnun kalmamış yorumlara bakarsak. Argan yagli olabilir mesela.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sagol canim aldim o a101 dekini sanirim gercekten oda dogal o yuzden ayni ersag gibi cikartti memnun kalmadim

Bayanlar ürünlerle ve Uyelikle ilgili bütün sorularınızı bana yazabilirsiniz. Özelden veya adresine. Ictenlikle yardimci olabilirim. Ürünlerin hemen hemen hepsini denedim ve cok memnunum. Cevremdekiler öneriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Reactions: mbz
Ersağ ürünlerinden memnunum. Yağçöz - genel temizlik - bulaşık sıvısı gayet iyi:) ürünler hakkında yardimci olabilirim.

yaz geldi diye arkadaşlar yorumlarını yazamıyorlar heralde. herkes tatilde...neyse az kaldı yine görüşmeye

Merhaba baya bir suredir giremiyirdum siteye,simdi gördüm yanitinizi.öncellikle yanit için teşekkürler,bir sure bu sorunu yasadim ama bir sure ugrasinca çözdüm çok şükür, az miktar alindigi için asagi inmeden dagiliyordu sanirim.simdi bio ile dönüşümlü argan yagli kullaniyorum ondan da çok memnun kaldim arkadaslar.:)

Arkadaşlar camaşir ve bulasik yikama ürünlerini yeni kullanmaya basladim. Camasir yikama tozlarindan çok memnun kaldim,yumusatici kullanmiyordum zaten önceden de ama sert cikiyordu biraz. Ersağ ile yikayali yumuşak ve parlak cikmaya başladı.bulasik aktif ile bulasik matigi birlikte kullandim ama bir kere yikadim çok sorun olmadi.bardaklar çok hafif sariydi ama yikadikca düzelir diye umuyorum:) tecrübelere devam edicem kullandikca:)

bende argan yağlı şampuanını kullandım gerçekten de saclarımın dökülmesini önledi kesinlikle tavsiye ediyorm

Merhaba arkadaşlar,bu haftaki izlenimlerini paylaşmak istedim :) Bulasik makinesiyle epey sorun yasyan olmustu,2. Yikamamdan itibaren çok iyi sonuç aldim.ama tarif edilen ölçüden az koymak lazim arkadaslar ,1cay kaşíğí toz 1tatli kasigi kadar da bulasik aktif yeterli oluyor,fazla olunca kokusu siniyor kaplara.bn bulasigin yoğunluğuna gore birazda yağ çöz koyuyorum deterjan gözüne.
Camasir tozlarinda da şimdiye kadar renkli yikadim hep,gayet memnunum.bugün yarin beyazlari da yikarim, bakalim sonuç ne olacak.
El vücut köpüğü çok guzel ,hiç kalinti olmuyor elinizde.ayrıca elde yikamak için olan buladik sivisi da harika,ellerim yumusacik oldu krem sürmeye ihtiyaç bile hissetmiyordum gerçekten. Birde bulasik sivisi kopurmuyor fazla deniliyordu,süngere sürüp kullaninca gayet güzel kopurdu soğuk suda bile simdilik izlenimler böyle :)

yeni üyeler varsa fırsatı değerlendirin arkadaşlar 5 hediye kampanyası başladı

bulaşık makinası deterjanını yeni kullanmaya basladım bardaklar sarı sarı çıkıyor sanki hiç yıkanmamış gibi burdaki bütün yorumları okumaya da fırsatim olmadı.bu konuda önerisi olan varmı acaba?

2 yil boyunca ne yaptiysam duzeltememistim bulasik matikle arami. En son 2 hafta önce makinemin ayarlarini değiştirmeyi keşfettim. Ben servis cagirmak gerekli diye biliyordum. Ancak kullanma kılavuzunda yaziyormus nasil ayarlanacagi. Tuz ve parlatici ayarini en yuksek seviyeye ayarladim. Simdi sonuç mükemmel. Bardaklar dahil piril piril oluyor bulasiklarim.

ersağdan bugün ve yarın %10-15 kariyeri dışındakilere 5 hediye var. kullanıcıların dikkatine arkadaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…