şampuanı nasıl kızlar deneyen var mı ben geçen DORE den aldım saf zeytinyağı diye dökülmesini önledi gerçekten ama saçlarım cansız duruyor ve yıkarken hiç köpürmüyor
şampuanı nasıl kızlar deneyen var mı ben geçen DORE den aldım saf zeytinyağı diye dökülmesini önledi gerçekten ama saçlarım cansız duruyor ve yıkarken hiç köpürmüyor
tabiki önemli olan köpürmesi değil ama mat duruyor saçlarım yani donukmakbul olan köpürmemesi zaten,doğal olan diş macunları,şampuanlar köpürmez.
tabiki önemli olan köpürmesi değil ama mat duruyor saçlarım yani donuk
tabiki önemli olan köpürmesi değil ama mat duruyor saçlarım yani donuk[/QUO
yıkama sonrasında saç bakım yağını kullandınızmı bilimiyorum fakat çok güzel bir ürün. hem yumuşaklık hemde parlaklık veriyor, aynı zamanda kolay taranıyor. besleyici özelliği var deneyin mutlaka memnun kalırsınız
Oksijen bazlı ağartıcı: Suyla karışınca oksijen salarak, organik leke moleküllerini parçalar. Sürfapktanlarla enzimlerin işini tamamlar. Zehirli değildir ve yıkama sırasında yok olur. Dezenfektan ve koku giderici görevi de görür. -Polikarboksilat: Kısmen polifosfatların yerine, deterjan geliştirici olarak kullanılır. Ayrıca kirleri dağıtarak yeniden bulaşıkların üzerine çökmesini engeller. Biyoçözünürlüğü oldukça yavaştır, ancak su altındaki organizmalar için zehirsiz sayılır. - Size zararlı olmadığını yazan bir yazıdan alıntı olarak gönderiyorum. . fakat firmalar bazan içeriklerin tamamınıda yazmazlar bilginize...
Merhaba baya bir suredir giremiyirdum siteye,simdi gördüm yanitinizi.öncellikle yanit için teşekkürler,bir sure bu sorunu yasadim ama bir sure ugrasinca çözdüm çok şükür, az miktar alindigi için asagi inmeden dagiliyordu sanirim.simdi bio ile dönüşümlü argan yagli kullaniyorum ondan da çok memnun kaldim arkadaslar.:)şampuanı saçının üstüne sürüyorsan diplere inmeyebilir biraz da saç dibine şampuan sür köpürt o zaman temizlenir, denedikten sonra sonucu yazarsan bilgi olur. Bu ürünlerin kullanım tecrübeleri çok önemli
2 yil boyunca ne yaptiysam duzeltememistim bulasik matikle arami. En son 2 hafta önce makinemin ayarlarini değiştirmeyi keşfettim. Ben servis cagirmak gerekli diye biliyordum. Ancak kullanma kılavuzunda yaziyormus nasil ayarlanacagi. Tuz ve parlatici ayarini en yuksek seviyeye ayarladim. Simdi sonuç mükemmel. Bardaklar dahil piril piril oluyor bulasiklarim.guldem315895 .!.:bulaşık makinası deterjanını yeni kullanmaya basladım bardaklar sarı sarı çıkıyor sanki hiç yıkanmamış gibi burdaki bütün yorumları okumaya da fırsatim olmadı.bu konuda önerisi olan varmı acaba?
kafa demek istemiştim yanlış yazmışım pardonkağan nedir ben anlamadım bende çok merak ediyorum bu ayarı