lilyumu çok öneriyorlar memnunmusunuz ? Bir sonraki sipraişimde ondan almak istiyorum
Taydin iyi ki açmışsın canım bu topiği , son 5 gündür topiğin başından beri okuyorum ama daha 97. sayfadayım inşallah hepsini okuyacağım , ürünlerim yeni elime geçti bu bulaşık sıvısını aparata koyarken acaba sulandıracak mıyım eğer sulandırmayacaksam sanki çok çabuk bitecek gibi geldi bana , daha bir sürü ürün aldım ama işte evdeki kimyasal olan deterjanlarım daha bitmediler ne yalan söyleyeyim kullanmak istemiyorum ama verdiğim paralarada kıyamıyorum bitsinler hemen kullanmaya başlayacağım inşallah ,ilk biten bulaşık sıvısı olduğu için şimdilik bunu nasıl kullanacağımı bana acil cevaplarsanız çok çok sevinirim
meraba. temizlik ürünlerini kullanırken mutlaka sıcak suyla seyreltin, ne kaynar nede soğuk su olsun. ilk kullanımda banyo için küçük aparatlarda öncelikle sulandırmayın, ikinci kutuyu ve sonrasını ister yarı yarıya ister kutunun 3te birine ürün geri kalanına sıcak su ilave edip çalkalayıp kullanın. aynısını yağçözdede yapın.1 litre yağ çözden 3litre çıkar. aynısı banyo içinde geçerli. bulaşık sıvısına gelince direk kullanacaksanız suyun içine değil süngere damlatın. sulandıracaksanız yarı yarıya sıcak suyla seyreltin. en önemliside eski sünger ve bezlerinizi atın yenileriyle başlayın yoksa sonuç alamazsınız örneğin bulaşık sıvısı köpürmez. kimyasal atıklar ürünlerin özelliğini kaybediyor bu yüzden bezleri değiştin ve başka kimyasallarla karıştırmayın.
bu markanın bütün şampuanlarını kullandım çok kötü hepsi de saçlarımı mahvetti eczanede saç analizi yaptırdığımda bayan saç derinde yaralar var dedi ve de çok kurutmuş kepeklendirmiş dedi ben de kullanmaktan vazgeçip çöpe attım param da boşa gitti ersağın şampuanlarını asla kullanmayın kızlar hepsi para tuzağı bunların şu anda da aktarımın önerisiyle fiyto çam kozalak yağlı şampuan kullanıyorum saç bakım yağıyla beraber çok memnunum tavsiye ederim
hadı ya bende ewdekı sampuanın bıtmesını beklıyordum ama senın yazını okuduktan sonra vazgectım.. saclarımı anca şekle soktum zaten
Ya uye olan arkadaslar birsey soracagim ,simdi %21 derecesine yukselmis bir uye ersag alirken toplamda %46 idirimle aliyor degil mi urunleri yoksa hala %25 mi kafam karisti
merhaba arkadaşlar, bir süredir Ersağın ürünlerini beğenerek kullanıyorum. ilk olarak şampuanla başlamıştım,saç dökülmesi sorunum vardı. Bio şampuanı ve kremsiz şampuanı kullanıyordum. haftada üç kereden fazla bio kullanılamadığı için diğer zamanlar kremsiz şampuanı kullandım,saçlarım yağlı olduğundan. yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve memnundum. ama son 1 aydır, saçlarımın arınmadığını hissetmeye başladım, dökülmede ilk kullanmaya başladığımda bitti denecek kadar azalmışken, eskisi kadar olmasa da yeniden başladı. yanlış yaptığım birşey mi var? tam tarif edilen şekilde kullanıyorum ve çok iyi duruluyorum ama özellikle, saç diplerimin enseye doğru olan kısımları sanki arınmamış gibi, yağlı yağlı gibi kalıyor. ne yapabilirim sizce? burdan çok şey öğrendim Ersağ ile ilgili, kullandığım diğer tüm ürünlerinden de memnunum, bunu da çözerim inşallah. şimdiden teşekkürler :))
ben 70 de yıkıyorum
ama dediğim gibi sı tazzik ayarını arttırın
Kızlar yazılanların hepsini okumadım ama bende üye olmak istiyorum; sadece kendim için sipariş vereceğim.
üyelik parası, aidat vs gibi ekstra para isteniyor mu?..
Ya uye olan arkadaslar birsey soracagim ,simdi %21 derecesine yukselmis bir uye ersag alirken toplamda %46 idirimle aliyor degil mi urunleri yoksa hala %25 mi kafam karisti