Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

lilyumu çok öneriyorlar memnunmusunuz ? Bir sonraki sipraişimde ondan almak istiyorum

Bence testır isteyin önce. Ben krizantem, lilyum, Açelya testiri aldim. Digerlerini de sonraki siparisimde alirim dedim.Lilyum ve Açelya hoşuma gitti. Acelya alkolsüz oldugundan ucu roll on seklinde. Lilyumu begenince sonra diğerlerini sipariş etmeye gerek duymadim henüz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bu forum sponsorlugunuza üye toplama kaynagi degildir , yardimsever arkadaslarima duyurulur. En basta da yazdim. Birçok kez ikaz ettim. Kk tarafından engellenenler oldu, ikaz edilenler oldu. Ama hala mevzu anlasilmamis olduğundan bu mesaji yazma gereği duydum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sacım seneler sonra sarıdan koyu renge dönunce sacımda nasıl böle kalkık kalkık oldu anlatamam .. sarı ıken ole değildi ama .. sonra resımdekı ersağ sac bakım yağını aldım ve ilk zamanlar sabırsız ben anlamadım bide kızdım kendıme buna nasılk bukdar para verdım dıye ama 1 ay sonra dedım bu urun harıkaa..4 ay oldu bıtmedi şişem düşünün.ilk zamanlar dipten uca kadar suruyordum ama 2 hafta sonra saece uclara başladım ve dedımya cok memnun kaldım ..ürüne dewam tesekkürler ERSAĞ

Taydin iyi ki açmışsın canım bu topiği , son 5 gündür topiğin başından beri okuyorum ama daha 97. sayfadayım inşallah hepsini okuyacağım , ürünlerim yeni elime geçti bu bulaşık sıvısını aparata koyarken acaba sulandıracak mıyım eğer sulandırmayacaksam sanki çok çabuk bitecek gibi geldi bana , daha bir sürü ürün aldım ama işte evdeki kimyasal olan deterjanlarım daha bitmediler ne yalan söyleyeyim kullanmak istemiyorum ama verdiğim paralarada kıyamıyorum bitsinler hemen kullanmaya başlayacağım inşallah ,ilk biten bulaşık sıvısı olduğu için şimdilik bunu nasıl kullanacağımı bana acil cevaplarsanız çok çok sevinirim

bu markanın bütün şampuanlarını kullandım çok kötü hepsi de saçlarımı mahvetti eczanede saç analizi yaptırdığımda bayan saç derinde yaralar var dedi ve de çok kurutmuş kepeklendirmiş dedi ben de kullanmaktan vazgeçip çöpe attım param da boşa gitti ersağın şampuanlarını asla kullanmayın kızlar hepsi para tuzağı bunların şu anda da aktarımın önerisiyle fiyto çam kozalak yağlı şampuan kullanıyorum saç bakım yağıyla beraber çok memnunum tavsiye ederim

meraba. temizlik ürünlerini kullanırken mutlaka sıcak suyla seyreltin, ne kaynar nede soğuk su olsun. ilk kullanımda banyo için küçük aparatlarda öncelikle sulandırmayın, ikinci kutuyu ve sonrasını ister yarı yarıya ister kutunun 3te birine ürün geri kalanına sıcak su ilave edip çalkalayıp kullanın. aynısını yağçözdede yapın.1 litre yağ çözden 3litre çıkar. aynısı banyo içinde geçerli. bulaşık sıvısına gelince direk kullanacaksanız suyun içine değil süngere damlatın. sulandıracaksanız yarı yarıya sıcak suyla seyreltin. en önemliside eski sünger ve bezlerinizi atın yenileriyle başlayın yoksa sonuç alamazsınız örneğin bulaşık sıvısı köpürmez. kimyasal atıklar ürünlerin özelliğini kaybediyor bu yüzden bezleri değiştin ve başka kimyasallarla karıştırmayın.

Son düzenleme:

Canim cok tesekkurederim dedigin gibi yapacagim 2 kere kullandim ve bulasik sivisini cok begendim

hadı ya bende ewdekı sampuanın bıtmesını beklıyordum ama senın yazını okuduktan sonra vazgectım.. saclarımı anca şekle soktum zaten

hadı ya bende ewdekı sampuanın bıtmesını beklıyordum ama senın yazını okuduktan sonra vazgectım.. saclarımı anca şekle soktum zaten

en iyisini yaparsın kullanma mahvolur saçın çünkü gerçekten kullanıcıların çoğu bu şampuandan hiç memnun değil ben üyesiydim ve birkaç çeşidini de kullandım bu markanın çok kötü oldu saçlarım şimdi çok şükür ki düzeldi yeni aldığım şampuanla :)

Merhaba arkadaşlar bende geçen hafta ilk ürünlerimi aldım öncelikle mutfakla başladım kullandıkça yorumları yazarım hepinize ersağlı günler...

iki hafta önce üye oldum ve kullandığım ürünlerin deneyimlerini yazayım arkadaşlar:
1.bulaşak makinesi için deterjanı kullanıyorum çok kişide şikayet konusu ama ilk yıkamadan itibaren bulaşıklarım temiz çıktı, bu biraz makine ile ilgili bir sorun olabilir diye düşünüyorum
2. banyo wc süper bir temizleyici banyo fayanlarının derzlerini ve fayans üzerinde oluşan ve hiç bir ürünün çıkaramadığı kireç lekelerini çıkardı fayanlar yeni gibi oldu
3.bulaşık sıvısı çok güzel kokuyor ve güzel köpürüyor ama süngere damlatacaksın suda fazla köpürmüyor, mutfak lavabosu çaydan sarırdı on gün oldu hala sararma yok bunuda beğendim
4. damlayı zaten uzun zamandır kullanıyorum leke çıkarmada başarılı, yüzey temizliğinde başarılı, özelliklede duvarda oluşan lekeleri yaymadan temizliyor diğer deterjanlarla silince yayılıyordu, cam silmede başarılı
5.yağ çöz hem güzel kokuyor hem de fırında oluşan yağ lekelerini çok güzel temizliyor ayrıcı benim elimde egzama olduğu için yağ çöz gibi zararlı ürünleri kullanamıyordum ama bu ellerime birşey yapmadı ve bulaşık deterjanından da bu yönden memnun kaldım egzaması olanları duyrulur
6.benim 1 senedir boğazımda faranjit oluyordu ve çok ilaç kullandım ilaç kullanıp iyileşsem de boğazımdaki tıkanıklık geçmiyordu masaj kremini boynuma tıkanıklığın olduğu yere sürdüm iki günde açıldı hala tıkanıklık sorunu yaşamıyorum umarım böyle devam eder tabi bulaşık deterjanlarını da değiştirmemin bir faydası da olabilir
7.hediye olarak gece bakım kremi almıştım sürmeye başladım üç günün sonunda burnumda oluşun siyah noktaların körelmeye başladığını gördüm şimdi siyah noktam kalmadı sadece küçük küçük gözenekler var gözenekleri sıkıştırıyormuş bu krem

şimdilik bu kadar ürün kullandım gelecek ay banyo gurubunu değiştireceğim tecrübelerimi yazarım her şeyden önce artık mutfakta kimyasal kullanmıyorum inşallah bu konuda herkes bilinçlenir

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar, bir süredir Ersağın ürünlerini beğenerek kullanıyorum. ilk olarak şampuanla başlamıştım,saç dökülmesi sorunum vardı. Bio şampuanı ve kremsiz şampuanı kullanıyordum. haftada üç kereden fazla bio kullanılamadığı için diğer zamanlar kremsiz şampuanı kullandım,saçlarım yağlı olduğundan. yaklaşık 4 aydır kullanıyorum ve memnundum. ama son 1 aydır, saçlarımın arınmadığını hissetmeye başladım, dökülmede ilk kullanmaya başladığımda bitti denecek kadar azalmışken, eskisi kadar olmasa da yeniden başladı. yanlış yaptığım birşey mi var? tam tarif edilen şekilde kullanıyorum ve çok iyi duruluyorum ama özellikle, saç diplerimin enseye doğru olan kısımları sanki arınmamış gibi, yağlı yağlı gibi kalıyor. ne yapabilirim sizce? burdan çok şey öğrendim Ersağ ile ilgili, kullandığım diğer tüm ürünlerinden de memnunum, bunu da çözerim inşallah. şimdiden teşekkürler :))

Ya uye olan arkadaslar birsey soracagim ,simdi %21 derecesine yukselmis bir uye ersag alirken toplamda %46 idirimle aliyor degil mi urunleri yoksa hala %25 mi kafam karisti

Ya uye olan arkadaslar birsey soracagim ,simdi %21 derecesine yukselmis bir uye ersag alirken toplamda %46 idirimle aliyor degil mi urunleri yoksa hala %25 mi kafam karisti

üye fiyatı üzerinden %21 indirimli alıyorsun, yani üye fiyatı 30 tl olan bir ürünü 23.7 alıyorsun

şampuanı saçının üstüne sürüyorsan diplere inmeyebilir biraz da saç dibine şampuan sür köpürt o zaman temizlenir, denedikten sonra sonucu yazarsan bilgi olur. Bu ürünlerin kullanım tecrübeleri çok önemli

Kızlar yazılanların hepsini okumadım ama bende üye olmak istiyorum; sadece kendim için sipariş vereceğim.
üyelik parası, aidat vs gibi ekstra para isteniyor mu?..

ben 70 de yıkıyorum
ama dediğim gibi sı tazzik ayarını arttırın

su tazyik ayarını göremiyorum ben.Parlatıcının olduğu gözde 1'den 5'e kadar var,o mu aceba.Bulaşık makinasından benim kadar çeken yoktur herhalde.Bütün bardaklarım lekeli,rengi sarımsı ve buğulu,tabaklar da iyi yıkanmıyor.7 yıldır böyle ( Servis geldi,sanki yalan söylüyormuşum gibi sorun yok deyip gitti.

100tl lik ürünü 79 tl ye alırsınız üye yaparkende bir kereye mahsus o kişi içinde 21tl alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…