- 16 Haziran 2010
- 275
- 126
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet bu siteden dediğin şekilde belki alabiliyorsun ama eğer üye olur ve bize katılırsan ordaki fiyatlardan %10 daha indirimli alırsın ve kariyerin arttıkça bu indirimde artarErsağ ürünlerini network ağına üye olmadan da katalog fiyatına alıp kullanabiliyorum. Bu site tercihimdir. ...
Sponsora falan da gerek yok.
Ben burdayimmm. Güneş kremini iki yaz oldu kullanıyorum. Yazin cillerim çok belirginleştiği için özellikle yuzumde kullanıyorum. Ben memnunum.
elbette kullanırsınız fakat üye olanlar ilk siparişte %25 diğer siparişte %35 artı kariyere göre dahada indirimli alıyor ve hediyelerindende ayrıca yararlanıyoruz. fark bu, siz müşterisiniz bizse indirimli alma hakkına sahibiz.Ersağ ürünlerini network ağına üye olmadan da katalog fiyatına alıp kullanabiliyorum. Bu site tercihimdir. ...
Sponsora falan da gerek yok.
benmerhabade ersağ satış temsilcisi olmak istiyorum ama nasıl olacağım yard. olur musunuz? birde sistemi hakkında bilgi istiyorum
mesela satışların % kaçını kazanıyoruz , kargo ücreti firmaya mı bizemi ait, ve her ay kota koyuluyor mu?
merbence yeterince köpürüyor... tabi eski alışkanlıklarımızı qqyavaş yavaş terketmemiz gerekiyor.. köpürmüyor ama temizliyor. bana da şampuanın alıştığımız şampuanlardan daha sıvı olması tuhaf geliyor.. alışamadım daha.
internetten alacağım bir sitesi varmı?7 de 5 promosyonunu kaçırmayın hanımlar
Kendiniz ücretsiz üye olup alırsanız indirimli alirsiniz . Böylece promosyon dönemlerinde vereceğiniz siparişlerde 5 adet promosyon ürünlerini ücretsiz alabilir ve 100 lira üzeri alışverişlerde de kargo ödemezsiniz .internetten alacağım bir sitesi varmı?
ütü spreyi nasıö kullanılıyor sulandırılıyormu anlamadım bilen varsa yazabilirmi