Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

Geçenlerde iki ay üst süte sipariş vermemezlik yaparsanız üyeliğiniz iptal olur diye bir mesaj geldi bana. Bu mesajı başka alan var mı

Geçenlerde iki ay üst süte sipariş vermemezlik yaparsanız üyeliğiniz iptal olur diye bir mesaj geldi bana. Bu mesajı başka alan var mı

bu mesaj ilk üyeliğini girip yani sadece kayıt olup üye numarası alan, fakat hiç alışveriş etmemiş kişiler için geçerlidir, siz daha önce sipariş verdiyseniz sizin için geçerli değil. fakat hiç sipariş vermediyseniz siparişinizi verinki iptal olmasın. eğer iptal olursa yeniden kayıt olmanız gerekiyor. sorularınız olursa yine yardımcı olurum.

Sipariş vermiştim geçen yıldan beri 3 defa falan, fakat tabi 4-5 aylık aralıklarla. Teşekkür ederim yanıtınız için

Hayır benim makinamda makinanın içine kağanı sokunca içeride solda vana gibi bir bak sende

Bende 6-7aydır kullanıyorum ersağ.ama bulaşık matik çok kötü bardaklar tabaklar hep kirli bulanık çıkıyor neden böyle ya artık canımı sıkmaya başladı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

selam kızlar benim de tüm ürünlerim ersağ yalnız bulaşık matikten memnun değilim 2 aydır uğraşıyorum malesef çok kötü bugün a101 de bir ürün gördüm bind fosfatsız doğa dostu demiş içeriğine baktım : %15-30 oksijen bazlı ağartıcı
%5 polikarboksilat
nonyonik yüzey aktif madde
ayrıca parfüm ve enzimler demiş
şimdi polikarboksilat zararlımıdır ya kafam karıştı alıp almamakta sizce içeriği nasıl

Oksijen bazlı ağartıcı: Suyla karışınca oksijen salarak, organik leke moleküllerini parçalar. Sürfaktanlarla enzimlerin işini tamamlar. Zehirli değildir ve yıkama sırasında yok olur. Dezenfektan ve koku giderici görevi de görür. -Polikarboksilat: Kısmen polifosfatların yerine, deterjan geliştirici olarak kullanılır. Ayrıca kirleri dağıtarak yeniden bulaşıkların üzerine çökmesini engeller. Biyoçözünürlüğü oldukça yavaştır, ancak su altındaki organizmalar için zehirsiz sayılır. - Size zararlı olmadığını yazan bir yazıdan alıntı olarak gönderiyorum. . fakat firmalar bazan içeriklerin tamamınıda yazmazlar bilginize...

Son düzenleme:

bu arada ersağın bulaşık matiklerin yanında yeni çıkan bir ürünü var.buaşık aktif diye. denemenizi tavsiye ederim belki daha iyi sonuç alabilirsiniz. ayrıca tozların içerikleride değişmiş. yakın birileri varsa çevrenizde alıp deneyin belki daha iyi bir sonuç elde edebilirsiniz

Merhaba ben de bulasikmatikle bir turlu barisamamistim. Gecen ay alisveris yaparken sebze meyve yikamak için ferfresh marka beyaz sirke aldim. Sonra bir deneyeyim dedim. Deterjan gözüne yarim ölçek bulasik matik üzerine de biraz beyaz sirke döküp yikadim. Sonuç mükemmel. İki haftadir parlatici da koymadim. Tozun ustune beyaz sirke ve piril piril bulasiklar. Normalde sirkeyi parlatici gözüne koyuyorlar ve bu da içeride asinma yaptigi için makinaya zarar veriyor. Ama bu şekilde direk suya karistigindan makinaya zarar verecegini de düşünmüyorum.
Bulasik aktif cikali iki gün oldu. Deneyip memnun olanlar var. Ama bir bulasik yikayacagiz diye bulasik matik bulasik aktif parlatici makina temizleyici... 4 urun kullanmak acikcasi kafama yatmadi. Oldukça külfetli geldi bana. Memnun kaldigim surece beyaz sirkeye devam etmeyi düşünüyorum ben. Parlaticiya dahi ihtiyaç olmuyor bu şekilde..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba ben de bulasikmatikle bir turlu barisamamistim. Gecen ay alisveris yaparken sebze meyve yikamak için ferfresh marka beyaz sirke aldim. Sonra bir deneyeyim dedim. Deterjan gözüne yarim ölçek bulasik matik üzerine de biraz beyaz sirke döküp yikadim. Sonuç mükemmel. İki haftadir parlatici da koymadim. Tozun ustune beyaz sirke ve piril piril bulasiklar. Normalde sirkeyi parlatici gözüne koyuyorlar ve bu da içeride asinma yaptigi için makinaya zarar veriyor. Ama bu şekilde direk suya karistigindan makinaya zarar verecegini de düşünmüyorum.
Bulasik aktif cikali iki gün oldu. Deneyip memnun olanlar var. Ama bir bulasik yikayacagiz diye bulasik matik bulasik aktif parlatici makina temizleyici... 4 urun kullanmak acikcasi kafama yatmadi. Oldukça külfetli geldi bana. Memnun kaldigim surece beyaz sirkeye devam etmeyi düşünüyorum ben. Parlaticiya dahi ihtiyaç olmuyor bu şekilde..

İki kere gecmis ayni mesaji

Arkadaslar hali sampuanni kullanan varmi.
hicmi hic kopurmuyor bildugin su ile koltuk hali silmek ole zor ki

Arkadaslar hali sampuanni kullanan varmi.
hicmi hic kopurmuyor bildugin su ile koltuk hali silmek ole zor ki

Kopurmuyor yaren. Kopurmuyor ama fazla kuvvet kullanmadan kolayca temizliyor. Kopuk değil temizliği yapan ama eski aliskanliklarimiz bize köpüğü arattiriyor

Ole belkide
ama ben cok zorlaniyorum.sanki su oldugudan kaymiyor.mubarek
brn en cok genel temizliyicisini sevdim oh mis gibi:)

Ole belkide
ama ben cok zorlaniyorum.sanki su oldugudan kaymiyor.mubarek
brn en cok genel temizliyicisini sevdim oh mis gibi:)

Uygun bir bezle halledebilirsin kolaylıkla. En zevkli yani da fazla kuvvet vermeden siliyorsun sonra kovaya bir bakiyorsun su simsiyah olmuş. Bayram temizliği basladi herhalde. Kolay gelsin.

şampuanı nasıl kızlar deneyen var mı ben geçen DORE den aldım saf zeytinyağı diye dökülmesini önledi gerçekten ama saçlarım cansız duruyor ve yıkarken hiç köpürmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…