Geçenlerde iki ay üst süte sipariş vermemezlik yaparsanız üyeliğiniz iptal olur diye bir mesaj geldi bana. Bu mesajı başka alan var mı
bu mesaj ilk üyeliğini girip yani sadece kayıt olup üye numarası alan, fakat hiç alışveriş etmemiş kişiler için geçerlidir, siz daha önce sipariş verdiyseniz sizin için geçerli değil. fakat hiç sipariş vermediyseniz siparişinizi verinki iptal olmasın. eğer iptal olursa yeniden kayıt olmanız gerekiyor. sorularınız olursa yine yardımcı olurum.
su tazyik ayarını göremiyorum ben.Parlatıcının olduğu gözde 1'den 5'e kadar var,o mu aceba.Bulaşık makinasından benim kadar çeken yoktur herhalde.Bütün bardaklarım lekeli,rengi sarımsı ve buğulu,tabaklar da iyi yıkanmıyor.7 yıldır böyle( Servis geldi,sanki yalan söylüyormuşum gibi sorun yok deyip gitti.
merhaba herkeseMerhaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hayır benim makinamda makinanın içine kağanı sokunca içeride solda vana gibi bir bak sende
selam kızlar benim de tüm ürünlerim ersağ yalnız bulaşık matikten memnun değilim 2 aydır uğraşıyorum malesef çok kötü bugün a101 de bir ürün gördüm bind fosfatsız doğa dostu demiş içeriğine baktım : %15-30 oksijen bazlı ağartıcı
%5 polikarboksilat
nonyonik yüzey aktif madde
ayrıca parfüm ve enzimler demiş
şimdi polikarboksilat zararlımıdır ya kafam karıştı alıp almamakta sizce içeriği nasıl
selam kızlar benim de tüm ürünlerim ersağ yalnız bulaşık matikten memnun değilim 2 aydır uğraşıyorum malesef çok kötü bugün a101 de bir ürün gördüm bind fosfatsız doğa dostu demiş içeriğine baktım : %15-30 oksijen bazlı ağartıcı
%5 polikarboksilat
nonyonik yüzey aktif madde
ayrıca parfüm ve enzimler demiş
şimdi polikarboksilat zararlımıdır ya kafam karıştı alıp almamakta sizce içeriği nasıl
kağan nedir ben anlamadım bende çok merak ediyorum bu ayarı
Bende 6-7aydır kullanıyorum ersağ.ama bulaşık matik çok kötü bardaklar tabaklar hep kirli bulanık çıkıyor neden böyle ya artık canımı sıkmaya başladı
Bende 6-7aydır kullanıyorum ersağ.ama bulaşık matik çok kötü bardaklar tabaklar hep kirli bulanık çıkıyor neden böyle ya artık canımı sıkmaya başladı
Arkadaslar hali sampuanni kullanan varmi.
hicmi hic kopurmuyor bildugin su ile koltuk hali silmek ole zor ki
Kopurmuyor yaren. Kopurmuyor ama fazla kuvvet kullanmadan kolayca temizliyor. Kopuk değil temizliği yapan ama eski aliskanliklarimiz bize köpüğü arattiriyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ole belkide
ama ben cok zorlaniyorum.sanki su oldugudan kaymiyor.mubarek
brn en cok genel temizliyicisini sevdim oh mis gibi:)