- 15 Mart 2014
- 528
- 101
- 34
Mrb arkadaşlar bende ersagn şampuanını kullanıyorum.gayet guzel saç dökülmesini engelliyor.en yakın zamanda diger urunleride deneyecegm.ersagn intrnet sitesndn direk sipariş verilyormu.siparişler kaç gunde geliyor.
Ben Ersağ üyesiyim eğer üye olup ürünleri denemek isterseniz bana mesaj atin ... Ürünlerin hem saticisi hem kullanicisiyim çok ekonomik ve kullanisli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
selülit kremini kullanmaya başladım
size yemın edebılırım gözle görülür far yaptı 6 günde
bacaklarıma dönüp dönüp bakasım geliyo çok hoşuma gitttiii
ben 58kilo biriyim yogun denecek kadar vardı selulitim azalıyo bayıldım ürüne !!!
Hem temsilci hemde kullaniciyim ilk olarak ürünlerini aldim denedim yağ çöz harika ötesi bulasik deterjanlari elime cok zarar veriyor ama bu yag çöz hicbirsey yapmadi.sponsor numaramı özelden vebilirim.
Ben termal çamurunu kullanmıştım. Ama cildi aşırı kurutuyor.
geliştirilmiş son ürün benim ki.makineyi en yüksek ve uzunda boş bi kaç kez çalıştırdım.pervaneler temiz.her yıkama da gideri süzgeci yıkıyorum.çünkü her defasında pislik ve yağ kalıyor.o kadr isityorum ki şu makineden olumlu sonuç almayı.2 ay oldu deniyorum deniyorummmm:::::(damlada da toz alma gecikmedi bilmem nedendenemeye devam.bu ürünlerden olumlu sonuç alsam aileme de tavsiye edeceğim hatta satışını bile yapabilirim.kimyasallardan kurtulalımtek derdim bu.ilginize tşk ederim.
Ersağ parfümlerini kullanan var mi
ben kullanıyorum . lilyum çok güzel ve kalıcı. krizantemde çok satılıyor. erkektede kuzey ve poyraz. fakat bu zevk olayı o yüzden şunu kullan demek doğru olmuyor. en iyisi testır getirtip denemeli. testırlarıda sıktıktan yarım saat sonra asıl kokusu ortaya çıkıyor. ilk sıktığınızdan daha güzel oluyor. ben lilyumu sıktım beğenmedim yarım saat sonra farketmişti ve bayıldım doğrusu çok hoşuma gitmişti
*makinanızın su tazzik ayarını 0 dan 1 e getirin bu ayar kimi makinanın içinde sağ ya da solda , kimi makinada da kapağı açınca hemenmakinanın köşesinde VANA GİBİ...
*ilk kullanımda tuz kapağı dahil tüm kapaklarını açık halde 2 kere boş çalıştırın ve sonrada tuz kullanmayın... eğer bardaklarım çizilirse turşu tuzu kullanın öbür tuzu unutun....
bunuları yaparsanız kısa sürede sorun kalkar
kac derecede yıkanmalı..
ılk kez kullanacagım ..
makınem 4 -5 aylık:)
Ersağ parfümlerini kullanan var mi
lilyum kullanıyorum ben de. Testırlar da tam çanta boyu.