Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

Mrb arkadaşlar bende ersagn şampuanını kullanıyorum.gayet guzel saç dökülmesini engelliyor.en yakın zamanda diger urunleride deneyecegm.ersagn intrnet sitesndn direk sipariş verilyormu.siparişler kaç gunde geliyor.

Mrb arkadaşlar bende ersagn şampuanını kullanıyorum.gayet guzel saç dökülmesini engelliyor.en yakın zamanda diger urunleride deneyecegm.ersagn intrnet sitesndn direk sipariş verilyormu.siparişler kaç gunde geliyor.

üye olup öyle sipariş veriyorsunuz. sipariş verdikten 2 ya da 3 gün sonra gelmişti benim ürünlerim.

Ben Ersağ üyesiyim eğer üye olup ürünleri denemek isterseniz bana mesaj atin ... Ürünlerin hem saticisi hem kullanicisiyim çok ekonomik ve kullanisli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

selülit kremini kullanmaya başladım
size yemın edebılırım gözle görülür far yaptı 6 günde
bacaklarıma dönüp dönüp bakasım geliyo çok hoşuma gitttiii
ben 58kilo biriyim yogun denecek kadar vardı selulitim azalıyo bayıldım ürüne !!!

Arkadaşım buradaki hemen herkesin Ersağ üyeliği var zaten. Burası Ersağ Ürünlerini kullananların paylaşım topiği. Mesela ben1,5 senedir kullanıyorum. Bu topiğin de ilk sayfalarından beri takipçisiyim. Benim gibi çok arkadaş var burada. Yine de teşekkürler ama madem kullanıyorsunuz mesela hangi ürününü farklı nerelerde kullanıyorsunuz, püf noktaları var mı ya da memnun kalmadığınız ürün var mı, içerikle ilgili soru işaretleri var mı? Siz de bunları paylaşabilirsiniz

Hem temsilci hemde kullaniciyim ilk olarak ürünlerini aldim denedim yağ çöz harika ötesi bulasik deterjanlari elime cok zarar veriyor ama bu yag çöz hicbirsey yapmadi.sponsor numaramı özelden vebilirim.

Damlayi klozete doktum ve krecini temizledi.

Hem temsilci hemde kullaniciyim ilk olarak ürünlerini aldim denedim yağ çöz harika ötesi bulasik deterjanlari elime cok zarar veriyor ama bu yag çöz hicbirsey yapmadi.sponsor numaramı özelden vebilirim.

mrb bende üye olmak istiyorum sponsor no konusunda yardımcı olurmusunuz

Konsantre damlayi mutfakta da kullanıyorum yaglari sokuyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ersağın GARDENYA BAYAN PARFÜM 50cc kullananlar var mı varsa kokusu nasıl acaba..... temizlik grubunu kullandım ama parfüm hiç isteyen olmamıştı ama bugün bir üyem istemiş nasıl kokuyor acaba???

*makinanızın su tazzik ayarını 0 dan 1 e getirin bu ayar kimi makinanın içinde sağ ya da solda , kimi makinada da kapağı açınca hemenmakinanın köşesinde VANA GİBİ...
*ilk kullanımda tuz kapağı dahil tüm kapaklarını açık halde 2 kere boş çalıştırın ve sonrada tuz kullanmayın... eğer bardaklarım çizilirse turşu tuzu kullanın öbür tuzu unutun....

bunuları yaparsanız kısa sürede sorun kalkar

Son düzenleme:
Ersağ parfümlerini kullanan var mi

ben kullanıyorum . lilyum çok güzel ve kalıcı. krizantemde çok satılıyor. erkektede kuzey ve poyraz. fakat bu zevk olayı o yüzden şunu kullan demek doğru olmuyor. en iyisi testır getirtip denemeli. testırlarıda sıktıktan yarım saat sonra asıl kokusu ortaya çıkıyor. ilk sıktığınızdan daha güzel oluyor. ben lilyumu sıktım beğenmedim yarım saat sonra farketmişti ve bayıldım doğrusu çok hoşuma gitmişti

Teşekkürler bilgi için... Ben parfüm sevmediğim için kullanamiyorum bu yüzden kullananlara sormak istedim

kac derecede yıkanmalı..
ılk kez kullanacagım ..
makınem 4 -5 aylık:)

merhabalar ben de 2 gün önce üye oldum.İş arkadaşım kullanıyordu çok çok çokmemnundu.Bende titiz bir bayanım bana senin yaptığın temizliği birde ersağ ın ürünleri yle yap göreceksin aradaki farkı dedi. kimyasal dan uzaklaşmak adına hemen üye oldum. 155 tl lik ürünaldım, 3 ürün de seçtiklerim arasından hediye gelecek. bu arada iş yerimizdeki temizlik personeli çalıştığımız kliniğin lavabosunu sedye örtülerini temizlesin diye ona da ürünler almış.
sabah işyerine gittiğimde iş yerimiz mis gibi kokuyordu.personelimize sorduğumda D.... hn ın getirdiği ürünlerle temizlik yapıyorum dedi. ARKADAŞIMIN TAVSİYESİNDEN ÇOK O GÜZEL KOKAN KOKU BEYAZLIKDA BENİM 1 AN ÖNCE KİMSAYALLARA VEDA ETMEMİ SAĞLADI NİHAYETİNDE .

KİMYASALDAN UZAK DURMAK İSTEYEN TÜM KADINLAR KULÜBÜ ARKADAŞLARI ERSAĞ A DAVET EDİYORUM. KESİNLİKLE PİŞMAN OLMAZSINIZ. BEN ÇOK GÜVENİYORUM BU ÜRÜNLEREEEE.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…